Bizim kzlar buraya...

canım arkadaşlarım hepinize günaydınlar
gııızzzz ozgurdu arkadaşım enişte sana ne almış
evlilik yıldönümünüzde:jeyyar:

herkese selamlar gündüzcüm kursa falan gitmedim takı için.öyle biryerlerden görüp yapıyorum bazen uyduruyorum beğenip istiyorlar.ecrincim hediyen güzelmiş güle güle kullan kartanesi kolay gelsin.zuzu hoşgeldin diğer arkadaşlar sizlere de selam.lahanacım dün burası biraz yavaştı yakalayamadık biribirimizi.neyse derdini paylaşmak istersen kapalıysa bile özelden yaz dönerim ben sana.biz birazdan hasta ziyaretine gidiyoruz bir arkadaş dizinden ameliyat olmuş öptüm hepinizi.

günaydın kızlar:sm_cool:
MİNİKİZ canım dün elektrikler kesildi, yoksa iyi geceler demeden çıkmazdım.
kızlar çok canım sıkkın offfffff ya:çok üzgünüm:
ben oğlumu çok özledimsenağlama dün öğlenden beri çok kötüğüm arada bir böyle fena oluyorumsenağlama allahım kimseyi çocuklarından ayırmasın inşallahsenağlama

acını anlıyorum tatlım allah sabırlıklar versin ne olur üzme kendini gülüm cenabı rabbin gene sana bir evlet daha veriri be gülüm sabır
gözyaşlarını akıtıpta cennetteki bebeğini yakma üzme oldu
o cennet behçesinde mutlu canım enin içinde özlem var ama
ne olur üzme kendini bak bende ist lerden üzülüyom yaaaaaasenağlama

acını anlıyorum tatlım allah sabırlıklar versin ne olur üzme kendini gülüm cenabı rabbin gene sana bir evlet daha veriri be gülüm sabır
gözyaşlarını akıtıpta cennetteki bebeğini yakma üzme oldu
o cennet behçesinde mutlu canım enin içinde özlem var ama
ne olur üzme kendini bak bende ist lerden üzülüyom yaaaaaasenağlama

......................:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

ehhhh yarın büyük gün okullar açılıyor
büyük oğluşum 5.sınıf öğrencisi teyzeleri
seneye ortaokullu olacak ufaklıkta 1.sınıf
vay be seneler ne çabuk gelip geçmiş su gibi akmış yawwwwwwwsenağlama
bunlar ne zaman bebektide büyüdüler yaaaaaaasenağlama
yarından sonrada kaynana olcam haaaaaa :roflol:
ooooooofffffffffff oooooooooffffffffffff
hayat sen ne cabuk harcadın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama

ana topink kimsesiz kalmış kızlar nirde yaaaaaaaaa:1shok:
kimsecikler yok sanırım iftardan sonra uyuya kaldılar kanımca:roflol:

hoş geldin batan güneş aramıza
ben kağıthane'den canım sende benim doğup büyüdüğüm çocukluğumu
acısıyla tatlısıyla geçirdiğim yerdensin ha ne güzel
çağlayanın neresinden ben hürriyet mah'lenin kızıyım
gızzzzzzz anılarımı canlandırdın ha arada gelirim oralara

ziyapaşa ilkokulu var gündüz biliyonmu işte o okula yakınım

ben geldim nerelerdesiniz
yaaaaaaaaaaa şansa bak be bendeki sohbet etmeye arkadaş yok emi
minikiz kolyen güzel olmuş kaça satıyon

teşekkürler batan güneş .aslına bakarsan ben satmıyorum.kardeşime yapıyorum o takınca istiyorlar.kolye bilezik 13 demiş.bu arada bu arada pazar günleri tatilde herkes kocaları çocukları pışpışlayıp arada bir gelip gidiyoruz buraya da

teşekkürler batan güneş .aslına bakarsan ben satmıyorum.kardeşime yapıyorum o takınca istiyorlar.kolye bilezik 13 demiş.bu arada bu arada pazar günleri tatilde herkes kocaları çocukları pışpışlayıp arada bir gelip gidiyoruz buraya da

güzel bir uğraş bence
benimde hevesim var böyle şeylerle uğraşmakta ama
malesef ismek kurslarına gitmek istiyorum da kısmet bakalım

güzel bir uğraş bence
benimde hevesim var böyle şeylerle uğraşmakta ama
malesef ismek kurslarına gitmek istiyorum da kısmet bakalım

yeni dönem kurs kayıtları başladı.ya da bulunduğun yerde incik boncuk satan yerler varsa onlarda eğitim veriyorlar bir araştır bence.ama satmak için değil hobi için yapmayı düşünüyorsan yap bunu.çünkü artık bir çok kişi malzemesini kendi alıp takısını kendi yapıyor.satmak zor yani.nette araştırırsan hem model hem de yapılışlarını bulabilirsin

sağol arkadaşım yok yapmak için evet herkes şimdi kendisi yapıyor
öğreneyimki bellimi olur yaptıran cıkar bence:roflol:
yeni dönem kurs kayıtları başladı.ya da bulunduğun yerde incik boncuk satan yerler varsa onlarda eğitim veriyorlar bir araştır bence.ama satmak için değil hobi için yapmayı düşünüyorsan yap bunu.çünkü artık bir çok kişi malzemesini kendi alıp takısını kendi yapıyor.satmak zor yani.nette araştırırsan hem model hem de yapılışlarını bulabilirsin

herkese günaydın arkadaşlar
GÜNDÜZ, ECRİN, KARTANESİ, ZUZUU,MİNİKİZ,PETRİK, SAYTROS, başka kimse kalmadı dimi:uhm: unuttuysam özür dilerim hepinize iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.
yeni eyitim yılımız hayırlı olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

herkese günaydın arkadaşlar
GÜNDÜZ, ECRİN, KARTANESİ, ZUZUU,MİNİKİZ,PETRİK, SAYTROS, başka kimse kalmadı dimi:uhm: unuttuysam özür dilerim hepinize iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.
yeni eyitim yılımız hayırlı olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

X