Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kıss ilahi 19 yaşında kızla 15 yaşında erkek olurmu hiç pınar altug yagmur atacan gibin olrlar lülülülülülü

tamam o zaman bekleyin eklicem daha sonra silerim.....bana bakın aaaaaaa neresi benziyoooo falan demeyin göndereceğim resim geçen seneki hali bu sene sakal falan çıksa daha çok benzer....amannnn uzun lafın kısası ben sürekli gördüğüm için çok benzetiyorum ses tonu falanda benziyor saç stilinide cantuğ gibi yapıyor birkaç gündür... sizin benzetmemenizi doğal karşılarım yani......

:roflol::roflol:benim arkadaşımda 19 yaşında senin kide boyl poslu küçük te göstermiyor olur canım sen koy resmini CADIARZUCADIARZU

kızlar yorumlarınızı yapın bende sonra siliyim fotoyu

Son düzenleme:
dedimya ben herzaman görüyorum ya benzetiyorum hepiniz baktıysanız siliyimmi bu arada benim msjlar önceki sayfaya gidiyor tekrar yazdım onun için .siliyoruummmm fotoyu

cemre ve derya msjlarınızın saati normal saatten 20 dakika ilerde neden böyle oluyo bizim msjlar sizin msjlardan sonra olmasına ragmen sizin mesajların üstüne çıkıyo :uhm:

benzetmenize sevindim kızlar ....cemre olmaz anacım o iş:1no2: bizimki daha çok küçük daha liseye bile başlamadı .......şuraya bak sanal alemden görücülük yapıyoruz....ay çok komik vallaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…