sende düşüncende haklısın canım. Misket sır küpü gibi maşallah. İnsan sevdiği insanın bebeğini taşıyacak ama söylemiyecek. Ben olsam patlardım doğru söylüyorsun. Rüzgarında çocuğunu bilmeye o heyecanları yaşamaya hakkı var.. Yani bebeğinin ultrasonda görmek, kalp atışını duymak hareketlerini hissetmek her babanın hakkı.. İkiside suçlu....
Cemre su haklisin Neva olmuyo olmuyo diye safaya diklenip duruyo ama elinde safanin resmi canim simdiden seni cok ozledim diye zirildiyor,,, bir sans ver biraz savas bakalim neler gecti basindan 1 gunde sip diye duzelmezya,,, cik bir tatile al kocacigini , ortamdan uzaklas bakalim,,,
bencede ya düşünsene misket çocuğunun her kıpırdanışını hissediyor ve nasıl heyecanlanıyor bu heyecanı rüzgarın elinden almaya hakkı yok ben olsam misketi affetmezdim ama rüzgar o kadar aşık o kadar seviyoki anında affeder:) rüzgarda hiç düşünmeden şeydayla evlendi ve bir anlık hatasının faturasını ağır ödüyor o da haketti şuanki yaşadıklarını...
ya birde nevanın durmadan bela okumasına gıcık oluyorum. Selamen kavle.. Bela okuya okuya başı beladan kurtulmuyor. Hala anlayamadı
misketin bencilliği yüzünden yaşayamayacak zavallım nasıl mutlu olurdu kimbilir
misketin bencilliği yüzünden yaşayamayacak zavallım nasıl mutlu olurdu kimbilir
Ayyy canim yaa bunlari izledikce benim cocuk yapasim geldi...
canım misket ölse söylemez rüzgara ama rikkat söyler belki:)))) yarın öğreniyo zaten :) saklamak için hiçbir yalan bulamazlar artık
sende yap bir çocuk
Benim adam höt höt SADAN,, ruzgar gibi olsa 10 tane hemen!
hatta extreme höt höt,:teytey:,,Ne yapican kader bu kimine höt höt :, kimine iste boyle ruzgar gibi:hooray:,, dusuyor anam ne yapsak ALLAH herkese cirkin sansi versin derler ya dogrumu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?