Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

bencede ya düşünsene misket çocuğunun her kıpırdanışını hissediyor ve nasıl heyecanlanıyor bu heyecanı rüzgarın elinden almaya hakkı yok ben olsam misketi affetmezdim ama rüzgar o kadar aşık o kadar seviyoki anında affeder:) rüzgarda hiç düşünmeden şeydayla evlendi ve bir anlık hatasının faturasını ağır ödüyor o da haketti şuanki yaşadıklarını...

dediğn gbi ortamsen uzaklaşsaadaha ii olurlar :bbo:

ya geçen peneb elinde misketin çocuğan örüyorum diyin cerüzgar geldi ya dedi çocuk miskete benzer kırmızı daha çok yakışır diye misketin adını bile duyunca yüzü nasıl değişiyoe baksa çocunu duysa görse kim bilir nasıl sevinir ya o da o heycanı tadar tekmelerini hissedir

ya birde nevanın durmadan bela okumasına gıcık oluyorum. Selamen kavle.. Bela okuya okuya başı beladan kurtulmuyor. Hala anlayamadı

misketin bencilliği yüzünden yaşayamayacak zavallım nasıl mutlu olurdu kimbilir

canım misket ölse söylemez rüzgara ama rikkat söyler belki:)))) yarın öğreniyo zaten :) saklamak için hiçbir yalan bulamazlar artık

hatta extreme höt höt,:teytey:,,Ne yapican kader bu kimine höt höt :, kimine iste boyle ruzgar gibi:hooray:,, dusuyor anam ne yapsak ALLAH herkese cirkin sansi versin derler ya dogrumu acaba??

hatta extreme höt höt,:teytey:,,Ne yapican kader bu kimine höt höt :, kimine iste boyle ruzgar gibi:hooray:,, dusuyor anam ne yapsak ALLAH herkese cirkin sansi versin derler ya dogrumu acaba??

doğru doğru :)))))) rüzgar gibi biriyle evlenmek için insanın çirkin olması gerekiyo:roflol:

arkadaşlar hepinizin Mevlit Kandilini Kutluyor Hayırlara vesile olmasını diliyoruma.s. Allah'tan Hastalarımıza Acil Şifalar,Dertlilerimize Devalar,Borçlularımıza Bol kazançlı edalar,biz insanlarımızada herkesin ve herşeyin hakkını gözetmeyi,insanları incitmemeyi,iyilik yapmayı,iyi ve yararlı insan olmayı, kimsesiz çocuklara kolkanat germeyi nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…