Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

o da katılıyor artık oyunlarna naniknanik

kızlar yaa ben yarın evde yokumda bölüm özetini nerden okicam ben yaaa bilen varmıı

Herkeze iyi akşamlar. Bugünki bölüm bayağı canımı sıktı. İlk demek istediğim bu. Yaa şeyda düzeliyor demiştik ne oldu? Yine aynı tas aynı hamam! Bu kadar bir insan gurursuz olurmu? Şimdi rüzgar bütün oyunlarınla daha da ileri gidecek. Mahkeme celbi gelincede şeyda evliymiş numarasına devam edecek bence. Baksanıza iki yabancı bile olsak aynı evdeyiz o bana yeter dedi. Rüzgarın canına minnet zaten.Bi şey soracağım peyami bu konuşulanları duydu( şeydanın bunları kabullenmesini oyuncak olmasını) rüzgarda eve dönüyorum demesiyle adamın gülleri açtı yüzünde. Demekki peyami de şeydanın kullanılmasına razı geldi( önceden insan haklarını koruyup yapıp karşı çıkardı.? Şimdi ne oldu, değişti babamız? Yani anlıyacagınız alan memnun satan memnun!!

Safa ya gelince kendini boğa sanıyor galiba. Herkeze toslayıp duruyor. Dikkat et safa birde sonra sende biri tarafından toslanma. Önceleri safa karakterini çok severdim. Neşeli, deli dolu. Neyseki neva kızımız sonunda adamı çıldırttı...Rikkat senin hele konuşmaya hiç hakkın yok, çocuğunun kaderiyle sen oynadın. Köylü dedin istemedin kızı. Oysaki sen bir eğitimci olarak şunu bilmeliydin. Köylü milletin efendisidir!! Şeyda senden cesaret ve güç almasaydı zaten hiç bir şey olmayacaktı. Şimdide gelin aldığım güne lanet olsun demeye hakkın yok. Rüzgarda fevri olmasaydı evlenmeseydi sevdiğini bekleseydi., kendi suçu. Misket ölümlerden döndü, şimdi sanki suçlu sadece misket. Bu olaylarda suçlular belli.. Rikkat ve rüzgar... İki kişiyi mahvettiler... Ama yinede gönül istiyorki ne kadar kızsamda sevenler birleşsin..

Aslında şeyda beğenmesede ona deger veren pembe.. Kıyamıyor ona. İsmete gelecek olursak psikolojik yardım alması gerekiyor. Hali hiç iyi değil. Şizofren ve panikatak hastası gibi davranıyor.Sayhan en baştan uyarmalıydı ismeti. Üzülcek dedi daha beteri oldu şimdi. İsmet kimseye güvenmiyor artık.

ana cok güzel konuştun canım benimm

şeyda kabul etti ama boşanacak yine rüzgarın oyuncağı olucak aynı evde yaşayacak

peyamiye ben anlam veremedim bugün ne olduysa sesi çıkamdı burda

en suçlu bence rikkat zamanın karışmasaydı bun lar yaşanmazdı ama oldu bikerem misketin hatası bebini söyleseydi rüzdara acı çekmezdi bırak şeyda acı çeksin madem oyuncak olmayı kabul etti bunuda kabul ederdi

sefa neva yüzünden çıldırıdı aslında en suçlu neva sefa kaç kere affeti nnevayı o şimdi niye herşeyi unutum da sefaylla mutlu olmuyor

valla ismetin hali hiç iyi deyil senin dediğin gibi yardım almalı

ah misket ah söylemedin çocuğunnu zamnında şeyda için am o oyuncak olmayı kabul ediyor:mymeka::mymeka:

dediklerine katılıyorum canım ama bütün faturayı rikkat ve rüzgara kesmek haksızlık olur yani tamam onların payı çok büyük ama misketin korkunç hatalı kararları şimdi yaşananların bir numaralı nedeni...rüzgar hatalıydı ama misket gibi bencilce davranmadı en azından...bilmiyorum tabi herkesin düşüncesi kendine doğrudur:)

arkadaslar merhaba, kandiliniz mubarek olsun, hayirli aksamlar...
ruzgarcim ve kinali kuzu gene karsilasamadi,, yaa hayat gercekten bu kadar rastlasamamalarla dolu aslinda... ama ben bu rastlasamamalari seyrettikce fitik olucam...
ismet, ne yapiyor, abartti yani,,, seli ve saysay la niye konusmaz ,,,,tipik haberlerde rastladigimiz cocuk kacirma senaryosu,,, anne ister diger aile kacirir,,,, ikiside cok uzuluyor,,,ikisinide anne olarak kabul edebiliriz ,,,,ama dusunun bir ,,,kardesiniz ve cocugunuzu nereye koyarsiniz,, ikisinide cooook cooook fazla seversiniz ama bir tek fark birini siz dogurdunuz yani yeri herkesten en ondedir,,, cocuk bence oz annesinin hakki,,, yinede isi dila cozucek,,,
Seyda, bu kadarmi olur, bu kiz ruh hastasi,,, sevdigi icin savasan kadin boyle olmaz,, SAVAS ancak karsi taraf kabul ediyorsa olur, YANI RUZGAR bunu kabul etmiyor,,,ruzgar seydayi sevmiyorki zaten,,, Yazik ama duzeliyor dedim ama iste seyda bi gidiyo bi geliyo,,, Rikkat in seyda ya bakislari nasildi ama?

Safa, yine kel kafasina patladi hersey! ADAM HAKLI AMA ANLAYANA! Kendinizi yerine koyun caniniz,, sevdiginiz karinizin,, cekmis bir zuppe ( affetttim cetini cok seviyom simdi keratayi) ciplak fotolarini ne yaparsiniz yani,,, ben gordugum yerde patlatirim valla ama iste sonrada siddet bagimlisi derler cikarlar...

Cemre su haklisin Neva olmuyo olmuyo diye safaya diklenip duruyo ama elinde safanin resmi canim simdiden seni cok ozledim diye zirildiyor,,, bir sans ver biraz savas bakalim neler gecti basindan 1 gunde sip diye duzelmezya,,, cik bir tatile al kocacigini , ortamdan uzaklas bakalim,,,

safa bi uzmana danışsa çok yararlı olacak çok seviyo neva vazgeçmemeli bencede biraz süre vermeli...safaya kendini ispatlaması için bi şans vermeli diye düşünüyorum

sende düşüncende haklısın canım. Misket sır küpü gibi maşallah. İnsan sevdiği insanın bebeğini taşıyacak ama söylemiyecek. Ben olsam patlardım doğru söylüyorsun. Rüzgarında çocuğunu bilmeye o heyecanları yaşamaya hakkı var.. Yani bebeğinin ultrasonda görmek, kalp atışını duymak hareketlerini hissetmek her babanın hakkı.. İkiside suçlu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…