Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
aynen canim yaaa rikkat kesin birakir bu isin pesini demistim ama duydugum en guzel haber bu....

ebrarrcım onu yarın görücez.ama eger rüzgarın haberi olmadan şeyda böyle bişey yaptıysa rüzgar kıyametleri kopartır valla :1shok:

valla orası muamma :) ama unutma ankarada tek hastane var güner ve şeydanın çalıştıgı misketin kontrole gittigi sonracıgıma dilanın gittigi :) tesadüf olamaz yani :) bencede perşembeyi düşünüp mutlu olalım biz :1rolleyes:

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

sevgilerimle arkadaşlar.....a.s.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

misket alsın rüzgarı karsısına söylesin bebeğin ondan olduğunu böyle karsılıklı mutlu görünmeye çalısarak nereye varacaklar yaaaa

Himmm Eskiler Mazi Oldu Artik.....hicbirinden Eser Kalmadi...insanlar Ayni Fakat Roller Farkli(((

aynen canım eskiden daha zekilermiş dimi...şimdi herkes aptallaştırılmış ve mutsuz

hosgeldin cemrem....vallahi ben izleyemedim bugunde.....ama izlemekte istemiyorum.....bu sefer o mutlu hallerine kaptirip simdiki kotu hallerini gorunce psikolojim bozuluyo....

cemrem hoşgeldin...safa tam da gözüne girmişti şadanın ahahah çok komikti o hali :))))))

hosgeldin cemrem....vallahi ben izleyemedim bugunde.....ama izlemekte istemiyorum.....bu sefer o mutlu hallerine kaptirip simdiki kotu hallerini gorunce psikolojim bozuluyo....

DOĞRUDUR DENİZİM O ZAMNALAR NE KADAR MUTLULARMIŞ AMA ŞİMDİ HERKESSİN BİR SORUNU VAR:1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…