Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet kızlar ya bencede püff özetlerden bile anlamıyorum artık nolcak ne bitcek şeyda geri adım atmasın arkasındayız sonuna kadar :):)

evlilik işi iptal olmuş dedi güner. Boşanmayı konuşcakmış. Galiba ben çok cahilim iptal ne demek ya???

çok yeni olan evliliklerde mahkemeye başvurmadan boşanma iptali yapılabiliyo mesela britney spears evlendiğinin ertesi günü pişman olunca iptal ettirmişti:) ama misketle güner biraz geç kaldılar sanırım bu yüzden dava açılacak

onlar evleneli biray olmuştur kesin

evet canım 1 ay olmuştur şimdi asıl sorun nemideye durumu anlatmak bari kadının yanında öyle her dakika dip dipe olmasalar da bi sorun olduğunu düşünse iyi olurdu...şimdi tam tersi kadın onların çok mutlu olduklarını düşünüyo çifte kumrulara çıktı adları tatlicadiarzu

evet ya yok sarılırken görüyor konuşurken görüyor ben ce kavga ney etselr tartışsınlar felan :mymeka:

Bosansinlar artik yaa ammada uzatirlarmis su isi,,, bu arada Guner de Dilanin babasi kesin ister istemez biryerde karsilasacak kerimanla, ZAVALLI ismet dilanin babasida en yakin arkadasi anneside!!!
KUJUUUM HAKLISIN!

Son düzenleme:
Haklisin ebrarr!, ikisinede yazik,,
kermit te aci cekiyor valla dilanin odasinda yatagin uzerinde sallanip duruyor deliricek diye korkuyorum,,ya ismet onunda bir farki yok,,,, kermit o zamanlar cahil bir anne olarak cocugunu birakmis ama sonra arayip durmus cok aci cekmis hatasindan dolayi,,, insanlar hata yapabilir,, cocugunu birakmak buyuk bir hata ama cahillik sinir tanimiyor, ayni sekilde affetmekninde bir siniri yok....

kızlar ben bugün izlemedim yorum yapamıyorum ama şimdi izliyorum bakalım neler olmuş.....

yürü be şeyda kim tutar seni koçum benimm alkışlıyorum seni valla kızlar bende şeydayı çok beğendim bu bölümde patlamış sonunda..........

diymi :) ilk defa bu kadar açıktı :dance::dance:

evet kuşum:dance::dance: uzun zaman tuttu içinde ama belliydi böyle patlayacağı ...aaaa dizi bitti reklamsız izledim diyemi bukadar çabuk bitti epi topu yarım saatmiş ....:dilcikar:

evet reklamsız izledin diyedir bide zaten 15 dk.dünün özeti var bize çok uzun geliyo :) bakalım yarın nolcak :)

deryam persembe gunu bomba patliyo dizide dayanamadim ozetini okudum....rikkat kesin emin ruzgardan olduguna bebegin super bi bolumbizi bekliyor....cunku seyda hamileyim diyo ve ruzgar bosanma davasi acmis....

denizim şimdi okudum kızzzz :) sevinç turu attım evdeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…