Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bencede bırde nısbet yapacam derken bırbırlerını kırıyolar bugun pek kımseyı gostermedıler nava sadan falan

evt dogru soylüyosun zaten nevanın olayıda kalmadı bön bön bakınıp duruyo yapcak bıseyde sefadesen ole ıyı oldu gostermedıklerı 1 haftadır dızıde baya ılerlemeler var cok ıyı oldu dogrusu bıkmıstık artık hep aynı seylerden bırde mısket olayı cozulse

oooo baharcım hoşgeldin artık çok ugramıyosun gliba kk ya

hoşbuldum canım benim aslında sürekli burdayım ama int. çok yavaş bende sinirleniyorum yazmak gelmiyor içimden sadece yorumlarınızı okuyorum.......kusura bakma geç cvp verdim ama sen msj gönderdiğinde kapı çaldı bil bakalım kimmmmm MİSAFİRRRklava:klava:klava: O yüzden cvp yazamadım hayatım :1hug::1hug:

ya kızlar zümra nerde gören bilen varmı????? uzun zamandır uğramıyor taşınma işleri falan demişti bir ara yanlış hatırlamıyorsam hala bitmedimi acaba bilen varsa aydınlatın beni kızlar.....başına bişey gelmiş olmasın kızın Allah korusun...............

baharcım zümranın yok bişeyi çok şükür.yalnız bu sıralar girmiyo kk ya sanırım...uzun zamandır göremiyoruz yorumlarını

selam kızlar ancak girebildim duyduuuuuuuuuuk duymadık demeyin vay ben görmedim vay ben işitmedim demeyin sakın!!!! beh in kanal 1 deki bölümlerinin tekrarı başlamış dün.bugun 2. bölümdü ben bugun izlemeye başladım saat 11:00 da başlıyo bacılarım haberiniz ola Şeniz

hosgeldin canim dun deryada soyledi ama ben izleyemedim cunku benim cadi saolsun illa disari cikcam gezcem diye saatlerdir agliyo.....

hoşbulduk canım :) kıyamam o cadıya ee havalar ısındı yaa gezmek istiyo.izleyin valla kızlar rüzgar-misket aşkının ilk bölümleri çok güzel en azından şimdiki buhran bölümlere göre baya iyi jeyyar

arkadaşlar bu arada dün derya söylemiş zaten dizinin eski bölümlerinin tekrar başladıgını ben görmedim pardon deryacım neyse görmemiş olan varsa görür :içelim:

havalar guzelde olan bana oluyo....ben surekli onu disari cikaramamki......zaten zayiflamisim 2 kilo vermisim moralim bozuldu.....bu cadi saolsun....zayiflamak isteyene tavsiye ederim:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…