çok haklısın garip site yazılar yukarda kalıyora.ssitede bi gariplik var ya sanki kimse bisi yazmiyo gibi duruyo oysaki cemremin falan yazdiklari yukarda cikiyor....
umutsuz vaka bunlar anacım herkes saf ayağına yatıyor cemremin de dediği gibi misket başlar yarın günerin omuzunda ağlamaya rüzgar benden vazgeçmiş beni sevmiyor diye(((((((ayrıca güner efendi sen niye misketin elini tutuyorsunki anlamadım moral olsun diye anladım ama bak rüzgarda size nispet için şeydanın elinin tutuyor misketi daha çok üzüyorsunuzzzz
bir tek ferhunde hanimlarda saclari uzun ve kumraldi....
hım onlarda güner niye elini tutu ki destek olması içindi heralde kesin öyle olur ağlar tatlicadiarzu
ayy ben gencken:)))))sevdigim biri oldugunda hic cekinmezdim pat diye soyleyiverirdim.....bide ondan hamile olcanda soylemicen ben catlardim dogrusu....ben hamile oldugumu ogrendigimde onume gelene soylucektim nerdese:))))
denizim allah iylini vermesin kıs çokmu yaşlısın sen sırnaşık şeysırnaşık şey
cok yaslandim cemrem:))))) bu dizi beni yaslandirdi:roflol::roflol:
evet canım öğrendi vede şoka girdi onu şoktan dilanın sevgi dolu kucaklaması kurtardı yıkıldı ismet kolaymı en yakın arkadaşı olarak gördüğü keriman ismetin karşısında sayhanın onca engelleme çabalarına rağmen söylediBugun kacirdim valla arkadaslar cok merak ediyorum ogrendimi ismet dila meselesini?
Bugun kacirdim valla arkadaslar cok merak ediyorum ogrendimi ismet dila meselesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?