Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ne yemekti hakketen :) herkes birbirine laf sokuyo saf nemidede hiç bişi anlamıyo:) iyi oldu miskete ama rüzgarda çok saçmalıyo ya abarttı biras hihihi:)

yaa pembe ne potlar kırdı.üff rüzgarda vıcık vıcıktı sinir oldum.kemiran-ismet-saysay ayrı bi olaydı ama kesinlikle ismet bu bölümün kraliçesiydi olamaz böyle duygu yüklü bi sahne yaa misket ve rüzgar aynı devam ediyo sinir etme mücadelesi ama miskete müstehak bence haketti

ismetle kerimanda bugün süperdi kızlar ismeti biliyoruz zaten hep süper ama kemiranda aşmış bugün kendini çok beğendim.gözyaşlarımı tutamadım

off denizim yaa ölürüm ben rüzgarımaaaaaa saçlarını kokladı kuzusunun off yaaa ağlamaktan geberdim bugün

ya ben aslinda bu dizileri hic onaylamiyorum kizlar.....kendimizi bi kaptiriyoruz sonrada ya esimize yada sevgilimize patliyoruz neden boyle davranmiyon diye.....bizde oyle ilgi bekliyoruz....

evet yaa en son sahne de çok kötüydü kıyamam yaa o nasıl saç koklayıştı offf offf jeyyar

yerden göge kadar haklısın canımcım valla ben kaptırıp diyorum neden böyle yapmıyosun diye zavallım o da anlamıyo neden bahsettigimi sonuç olarak her ilişki farklıdır ve herkes istedigini yaşar :asigim:
ya ben aslinda bu dizileri hic onaylamiyorum kizlar.....kendimizi bi kaptiriyoruz sonrada ya esimize yada sevgilimize patliyoruz neden boyle davranmiyon diye.....bizde oyle ilgi bekliyoruz....

denizcim katılıyorum aynı ilgiyi göremeyincede acaba beni sevmiyomu diye paranoyaklık yapıyoz:) bu sadece dizi ve rüzgar gibi biri yok heralde bu dünyada:)

denizcim katılıyorum aynı ilgiyi göremeyincede acaba beni sevmiyomu diye paranoyaklık yapıyoz:) bu sadece dizi ve rüzgar gibi biri yok heralde bu dünyada:)

bende inanmiyorum ruzgar gibi birinin olabilecegini yani orasi biraz abarti....ama bunu butun dizilerde yaparak bizlerin psikolojisini bozuyorlar....halbuki bizler gecim derdindeyiz fakat dizide sadece laf olsun torba dolsun....ayrica benim bildigim hamile insana nasilsin hamilelik nasil gidiyo gibi seyler sorulur ayol bunlar ne bicim aile....

evet herkes geçim derdinde bunlarda iş güç yok sadece aşk meşk gerçekte olmayacak şeyler yane :) ama izlemesi bile güzel böyle aşkların gerçekte yaşanmayacağını bilsende......

denizcim çok dogru söylüyorsun.hep dizilerde kaldı böyle şeyler.baksana herkesin ugraşması gereken bi işi bi hayat gailesi var aramızda kimimiz ögrenciyiz,kimimiz ev hanımı,kimimiz anne,kimimz hem çalışan bir bayan hem ev hanımı hemde anne.ama dizilerde uzaklaşılan bi kavram bu malesef.bakıyosun diziye sabah olmuş sevdigini düşün hooop akşam olmuş eve gel hiçbişey yapma sevdigini düşün.yani gerçekçilik olması lazım biraz baksanıza ne kadar kaptırıyoruz kendimizi ama ne kadar yanlış çünkü hepimizin karşısında HAYAT denen sancılı,dikenli bi yol var.kimimiz bu yolda bu dizilerdeki gibi yaşıyoruz bunlar şanslı kısım ama kimimizde hayatımızı bir düzene koyarak yaşamak zorundayız işte bu diziyle gerçek hayat arasındaki ayrım

öff be denizim ne yazmışsın öyle:) özetlemişsin bütün olayı keşke hepimizin hayatı dizilerdeki gibi geçse
bizde hiçbişey düşünmesek hayatımızdaki tek sıkıntımız sadece aşk olsa ne güzel olurdu
ama bütün dizilerde hep aynı şey hatta behte adamlar işe bile gitmiyo :) nasıl geçiniyorlar anlamadım keşke herkesin hayatı dizilerdeki kadar kolay olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…