Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
hosgeldin deryam....cok tesekkur edrim siteyi begendigine coksevindim...ayrica topigimizin adi bizim evin senaryolariysa bizde senaryomuzu yazariz demi ama:)))))

hosgeldin semusumcok saol...senin senaryonuda bekliyorum...kimseyi takmayip burda yayinlamani istiyorum....sonucta biz burda egleniyoruz...senaryomuz tutar yada tutmaz

evet haklısın bi tanem :) maksat eğlenmek...hepimiz yazalım senaryolarımızı bende bugün yazıcam

dayanamadım bende yazıyorum buyrun size tam olmasada 1senaryoda benden:kahve:
SAFA İLE NEVA :safanın boşanmak istememesi yüzünden safanın çıkaracağı pürüzler sonucunda safa ile neva boşanamazlar.
SAYHAN ; Malüm özetlerden öğrendik ama sonrası önemlia.ssayhan ismetin durumuna dayanamaz ve günerden ismet için yardım ister dilanın evlatlık olduğunu nasıl aldıklarını şimdide annesinin ortaya çıkması sonucunda ismetin zor günler yaşadığını yardımcı olmasını ister.dila içinse neler yapabileceklerini bunu nezaman nasıl ona açıklamaları konusunda günerden yardım alırlar.
ÇETİN:kerimanın görüşmek için çağırdığında görüşemedikleri için tekrardan yanına uğrayan çetin bey,rüyanında ismet halasını görmek için geldiğinde çetin beyle tekrar karşılaşırlar ismet çetin beye rüyayı tanıştırır şadan abimin küçük kızı rüya yurt dışındaydı döndü der çetin şaşırır nevanın 1 kız kardeşi olduğunu bilmiyordur çünki,ve önceki görüşmelerindede rüya nevadan hiç bahsetmemiştir çetin beye yani çetin rüyanın nevanın kız kardeşi olduğunu bilmemektedir.
arkadaşlar şimdilik benden bukadar denizin yazdığı senaryonun devamı niteliğinde şuanda yazılmıştır.a.s.

Son düzenleme:
evet haklısın bi tanem :) maksat eğlenmek...hepimiz yazalım senaryolarımızı bende bugün yazıcam
deryam ben dayanamadım yazdım yazmayı seviyorum napıyım :utangac: ama çok eksik var farkındayım hiç kusura bakmayın bu haftada böyle idare edin beniyerimseniben

ellerinize sağlık kızlar çok teşekkürlerr çok güzel olmuş semuşum

kızlar ya film bitmek bilmedi başlasın artık yaa...bide bugün saat 11 de kanal1 deki bölümlerin tekrarı başlamış...o bölümleri kaçıran varsa izlesin mutlaka bugünkü bölümde nevayla safa evlendiler ve bütün aileye evlendiklerini açıkladılar:)

deryam ben dayanamadım yazdım yazmayı seviyorum napıyım :utangac: ama çok eksik var farkındayım hiç kusura bakmayın bu haftada böyle idare edin beniyerimseniben

nedemek semusum yeterki bi seyler yazalim uzun yada kisa hic farketmez ellerine gonlune saglik:))))

kızlar ya film bitmek bilmedi başlasın artık yaa...bide bugün saat 11 de kanal1 deki bölümlerin tekrarı başlamış...o bölümleri kaçıran varsa izlesin mutlaka bugünkü bölümde nevayla safa evlendiler ve bütün aileye evlendiklerini açıkladılar:)
bundan haberim yoktu çok teşekkürler deryam a.s.mutlaka seyredicem

Selam Kizlar...nasilsiniz..ya 10 Gundur Ugrayamiyorum Diziyide Izleyemedim..rüya Dönmuş...yoksa Oda Cetinlemi Sevgili Olacak...sitem Ederken şimdide Cok Hizli Yürüyor Galiba Dizi..:):):)

semuşum rica ederim :) pixsy hoşgeldin kız özledik:) çok hızlı ilerliyo sorma:) mutlaka izle bugün süper bi bölüm var :) başlıyo kızlar

var ya diziyi gulerek izliyorum.....yani resmen ruzgarla misket karsilikli kapisiyolar ve bu bariz belli......hele ruzgarin pembenin dedigi laftan sonraki surat ifadesi cok komikti.....

var ya diziyi gulerek izliyorum.....yani resmen ruzgarla misket karsilikli kapisiyolar ve bu bariz belli......hele ruzgarin pembenin dedigi laftan sonraki surat ifadesi cok komikti.....

evet ya haha gülermisin ağalrmısın he hesabı sırnaşık şeysırnaşık şey

Back