dertya okadar uyarı aldın ikaz aldın ama genede burdaki arkadaşları dizi özetlerinden haberdar etmeyi başardınözetlerı ekledım salı ve pazartesının
arkadaşlar biz burda bu şekilde yazmaya başlamıştık ama çok çabuk unutuldu birileri bundan rahatsız oldu çok açık üzgünüm deryacım:çok üzgünüm:Bunca zaman tartıştık durduk...senaristlere çattık....hep ben olsam daha güzel yazardım...ben olsam böyle yapardım ben olsam şöyle yapardım diye fikirler ürettik...hatta senaristlere komplo teorileri de kurduk aramızda...ama bizi duyan olmadı bu zamana kadar...
işte size fırsat....bizim evin hallerini siz yazın bizde okuyalım...buyrun efemmmmmmmm:içelim:
hoş geldin cemrem a.s. ben bugün negüzel uyanmış dün geceki tamamladığım senaryomu sizlerle tam paylaşıcaktım ki birde ne göreyim özetler gene baş köşede sinir oldum tabi yazmıyorum artık üzgünüm:çok üzgünüm: oysa ne güzel yazmıştımhuhu ben geldim..........nasılsın semuş biz kaç defa söyledik ama nalamıyorlar boşver canını sıkma
hoş geldin cemrem a.s. ben bugün negüzel uyanmış dün geceki tamamladığım senaryomu sizlerle tam paylaşıcaktım ki birde ne göreyim özetler gene baş köşede sinir oldum tabi yazmıyorum artık üzgünüm:çok üzgünüm: oysa ne güzel yazmıştım
Merhaba Kizlar....uzun Aradan Sonra Yine Sizlerleyim....umarim Hepiniz Iyisinizdir....ozlemisim Sizleri.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?