Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslarim ne guzel ayni diziyi sevmemiz.....
Neva cok soguk, ama alismaya basladim,, eski neva bunlari yasayamazdi, yani bence bu rol yeni neva ya daha uygun..

BU ARADA GUNER E GICIK OLMAYA BASLADIM>>> Belki misket soyliyecekti ama hemen geldi mudahale etti,,, sonradan bir SIKINTI yapicak gibi ya bakalim, nasil gelisecek..

Misket cok ama cok buyuk hata yapiyor, bir COCUGUN dogmasada, annesi nasil uzerinde hakki varsa ayni derece babasininda var,,, misket nasil bunu yapar yaaa,,, bir baba cocugunu hamileyken bile kesinlikle bilmeli,,,,,,,,,cooook buyuk bir hata! iyice uzatti zaten, ruzgar bebegini dogar dogmaz kucagina almali!
Keriman a yapilana cok uzuluyorum,,, o bir anne,,, ve gercekten cok aci cekiyor. Ismet te cok aci cekecek uzulecek ama ,,, oz annenin acisi yurekte daglanir,,,

Ah Cetin Ah,,, Cok yakisikli kerata,yaptigini bu suratla affettiriyor, neva dogru yapiyor Cetin le olmaz ama, O da mutlu olsun artik ,,,yazik yaaa.

Son düzenleme:
özetlerı ekledım salı ve pazartesının
dertya okadar uyarı aldın ikaz aldın ama genede burdaki arkadaşları dizi özetlerinden haberdar etmeyi başardın
yazmamıza engel oluyorsun arkadaşlarda ordakilerden etkileniyor ondan sonrada diyorlarki özetleri okudum yazamıyorum.bu saatten sonra bu topiğin bir anlamı kalmamıştır senaryo yazma anlamında a.s kimse kusura bakmasın bildiğiniz bir şeyi yazamazsınız kabul edin ben yazdım ama tam sizlerle paylaşıcaktımki yazılanları gördüm bende protesto edip bu hafta yazmıyorum istediğin buydu dertya başardın aferim:1closedeyes: arkadaşlar biz burda bu şekilde yazmaya başlamıştık ama çok çabuk unutuldu birileri bundan rahatsız oldu çok açık üzgünüm deryacım:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
huhu ben geldim..........nasılsın semuş biz kaç defa söyledik ama nalamıyorlar boşver canını sıkma

huhu ben geldim..........nasılsın semuş biz kaç defa söyledik ama nalamıyorlar boşver canını sıkma
hoş geldin cemrem a.s. ben bugün negüzel uyanmış dün geceki tamamladığım senaryomu sizlerle tam paylaşıcaktım ki birde ne göreyim özetler gene baş köşede sinir oldum tabi yazmıyorum artık üzgünüm:çok üzgünüm: oysa ne güzel yazmıştım

sm kızlar neler olmus ole ya buaralar ızleyemıyorum malum havalar actı evde durasım gelmıyo ama merakta edıyorum dogrusu mıskete ıyı olmus odaha fazlasını hakedıyo sımdı pişman olur durur artık

sen koy canım ya boşver onu takam kafanı senin senaryolarıın daha heycanlı oluyor canım sen koy canım:içelim::içelim:

özet yazılmasına karşıyım! Kötü Kazen

heyecanı kaçar dizinin okumuyorum ama yine de gözüme çarptığı oluyor

Merhaba Kizlar....uzun Aradan Sonra Yine Sizlerleyim....umarim Hepiniz Iyisinizdir....ozlemisim Sizleri.......

hepinizin iyi olmasina sevindim kizlar.....bende iyi diyelim iyi olalim hesabi gecinip gidiyorum:))))

ya bugünki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok heyecanlı geçecek gibi.. Cuma günü rüzgar birara misketin elini tutacak zannettim kendine zor hakim oldu. Ama yine yaptı yapacağını misketin bütün moralini bozdu.. Ama misketin kendi suçu

Evet Bazi Arkadaslara Inat Sizlere Senaryomu Takdim Edeyim Kizlar/////

Ruzgarin Israri Uzerine Yemege Giden Nemide Misket Ve Guner Hicte Hos Olmayan Olaylarla Karsilasirlar.ruzgar Misketi Uzmek Icin Yapmadigi Sey Soylemedigi Laf Kalmamistir.nemide Hicbirseyi Anlamasada Bu Durumdanherkes Rahatsiz Olmustur Ve Bir Bahane Bulup Erkenden Eve Donmuslerdir.misket Artik Iyice Ruzgarin Ondan Sogudugunu Dusunsede Ruzgar Aslinda Yaptiklarina Kendide Uzulmustur.bu Arada Seydayi Kendisini Kullandirmak Istememektedir Ve Ruzgara Bunu Sert Bir Dille Ifade Eder.bunun Uzerine Ruzgar Kesin Karar Verip Avukata Gitmistir.

Cetinin Is Bulmasiyla Ruya Cok Mutlu Olmustur Ve Onu Yemege Cikartir.fakat Bu Yemek Hicte Sanildigi Gibi Kolay Gecmeyecektir.bu Yemekte Cetin Ruyanin Nevanin Kardesi Oldugunu Ogrenecek Ve Ruyayi Araciliyla Nevaya Yaklasabilecegini Dusunecektir.

Ismet Ise Icine Kapanmis Ve Dilanin Yanindan Asla Ayrilmamaktadir.sayhanin Neden Oyledavrandigini Simdi Anlamakta Ve Sayhana Neden Ona Soylemedigi Konusunda Kizmaktadir.sallyninde Bildigini Ogrenince Ismet Daha Kotu Olur....cevresindeki Dostlarinin Ondan Bunu Saklamasi Onu Kirmistir...

Bu Arada Guner Arkadasiyla Konusup Evlilik Iptali Hakkinda Bil Almis Ve Bir Sure Daha Beklemek Zorunda Olduklarini Ogrenir.misket Buna Cok Uzulur.ruzgarher Firsatta Misketi Gorup Nispet Yapabilmek Icin Ya Yanina Yada Yakinina Ugrar.

Evet Kizlar Benim Aklima Gelen Bunlar....

Sizlerinkinide Bekliyorum

hoscakal canim....ben senaryomu yazarim kimse bisey yapamaz sonucta bu sayfanin amacida bu.....isteyen istedigi yere yazsin ozetleri umrumda bile degil....bence sizde yazin derim senaryonuzu......

denizim senaryon için teşekkürler çok güzel olmuş:) herkese selam özledim kızlar sizi öpüldünüz hepiniz...denizim iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…