Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
o zamn senaryo bolumune snaryolarla ılgılı yorumlar.dıger baslıgfada dızıyle ılgılı yoreumlar yapın daha ıyı

arkadaşım böyle kural mı var yoksa kişisel fikrini mi söylüyosun? çünkü biz o sayfadaki mesajlarımız silindiğinden oraya bi daha yazmayacağımızı söylemiştik...bizde burda hem haftalık senaryo yazıyoruz hemde bölümlerle ilgili yorum yapıyoruz...bizce böyle daha iyi...bölünmeye gerek yok...verdiğin fikirler için teşekkür ederim :):)

işte önümüzdeki haftanın senaryosu ;

rüzgar hala ateşler içinde yatmaktadır verilen tüm ilaçlar rüzgarı uyandırmaya yetmemiştir.Şeyda,rikkat ve peyamiye, rüzgarın hastaneye kaldırılmasını ve orada yapılacak müdahalenin daha iyi olacağını söyler.Rüzgar hastaneye kaldırılır ama günerin çalıştığı hastaneye . Misket ;rüzgarın hastanede yattığını günerden öğrenir ve onu bi kerecikte olsa görmek istemektedir.Hastaneye gelir Misket ama peyami ve rikkatte ordadır.Misket herkes ordayken nasıl rüzgarı göreceğini düşünmektedir.bi ara hepsi doktorun yanına gitmişken misket odaya girer ve rüzgarı görür.rüzgar hala uyumaktadır.elini tutar ve onu ne kadar sevdiğini ve buna mecbur olduğu için evlendiğini söyler ve ağlar.Bu arada içeri rikkat girer ve misketi görünce şok olur.ve neden geldiğini sorar miskette günerin yanına geldiğini ve rüzgarın burda olduğunu öğrendiğini söyler.rikkat tekrar uyarır misketi.rikkatin şüpheleri iyice artmıştır ve bu işin peşini bırakmayacaktır

safa yeniden nevaya ulaşmanın onunla barışmanın yollarını arar ama her seferinde neva artık yeniden bi ilişkinin olmayacağını söyleyerek safanın umudunu kırmaya çalışır.safa da bi karar alır ve nevanın istediği biri olmaya çalışır.safa artık eski safa olmanın yollarını arar.

sayhan yeni bi bilgisayar alarak dilayla barışmaya çalışır.dila bilgisayarı görünce çok sevinir ve hemen kemiran teyzesine bu güzel haberi vermek ister ama sayhan dilanın kerimanla kendi yanlarında olmadan görüşmesini yasaklar ve dilayla yine araları açılır....

çok güzel bi videoydu :) rikkate nası sinir oldum yine gıcık hıh...şeyda da nası bozuldu kaldı öyle heheheee :):)

Bu Vidyodan Sonra Rikkate Daha Sinir Olmaya Başladim Gicik Başata Böyle Yapmasaydi şimçik Evlemişlerdi :):)

sorma deryam benim siteye gir bak ne olmuş....bütün eklediğim animasyonları silmişler...sabah sabah ağladım sinirimden....şimdi yenilerini eklemeye çalıştım ama b....gibi oldu

dün ben girip baktığımda çok farklıydı bende sen değiştirdin sanmıştım..ama şimdi düzeltmişsin çok güzel olmuş

ziyaretçi sayım 400 küsurdu ne güzel ama şimdi tekrar yükledim...kim yaptıysa elleri kırılsın...((

geçmiş olsun denizcim üzüldüm valla ne kadar özendiğini ben biliyorum üzgünüm canım

burdayım denizim bağlantı korkunç yine...benim senaryom çıkmadı ühü ühü sadece sayhan dila cephesini tutturabilmişim :)

rüzgarım şeydayla arayı düzeltecek.misketin mutlu aile tablosunu ananesinden duyunca kendide mutlu görünecek şeydayla üfff içim parçalandı yine ama misket hanım haketti bunları hıh

havada kıskanclık kokuları sesiziyorum rüzgar şeyda arasını düzelip kıskandıracak hıh misket çatlasın

evet valla miskete çok koydu şu hediye zaten...bide şeydayla inadına mutluluk tablosu çizince allahım... misketi kötü günler bekliyo ama iyi oluyo haketti...rüzgar çekti birazda o çeksin hıh

selam kızlar hepinize güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum.üfff o hediye nasıldı yaa bu arada rüzgar 2 3 gün yattıktan sonra hemen nasılda ayaklandı öyle :uhm: şeydayada karım dedi yasakkelimekafamçokkarıştı

hoşgeldin pıtırcığım..ne bölümdü ama..gün şeydanın günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…