Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bişey sorucam.... BİZİM EVİN HALLERİNDE UNUTAMADIĞINIZ VE ETKİLENDİĞİNİZ SAHNE HANGİSİ???

okadar etkileyici ve güzel unutamadığım sahneler çok ki hangisini söylüyeyim a.s ismetin bebeği olmadığını öğrendiği sahne,ismetin dilayı gördüğü sahne, dilayı evlatlık aldıklarındaki sevinci,çetinin neva için bıçağın önüne atladığı sahne,sadık amca ile fincan halanın birbirlerini 40yıl bekleyip kavuştukları misketin rüzgara aşkını itiraf ettiği sahne offfff offf okadar çokki şuan aklıma gelenler sadece bunlar...aslında dizinin tamamı etkileyici ve unutulmaz a.s

rica ederim canım ne demek benimde en çok etkilendiğim sahne orası zaten rüzgarın yalvarıpta misketin olmaz bu iş diyerek yüzüğü ona vermesi çok üzülmüştüm o zaman:çok üzgünüm:

benimde çok etkilendiğim sahne var ama fincan halanın öleceğini öğrendiği zaman sadık amcayı buna alıştırmaya çalıştığı sahnelerde çok ağlamıştım (((((((((((((((((

semuş tebirkler arakadasım o zaman napıyosun sen hemen kolları sıva başla yeni senaryolara :))
teşekkür ederim ebrarcım hafta sonunu bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa yazıcam sizlerdende beklerim deryayı cemresuyu ve beni yanlız bırakmayın olurmu ??Şeniz

vallaha semuşcum senaryoların tutuyor. Devam arkadaşım devam. Kız yoksa rüyayamı yatıyon görmek için?CADIARZU:teytey:
serapcım aklıma ilk ne gelirse onu yazıyorum rüyaya yattığım falan yok yani..akla ilk gelen herzaman doğrudurya a.sŞeniz

seni hiç yanlız bırakırmıyız canım :teytey::teytey::dance:

ben çıkıyorum arkadaşlar tv de acun varda yerimseniben ve orda evren yarışacak mutlaka seyredin o insanda bir yaşam mucisesi var ve Evren'den o değerli insandan öğrenilecek çok şey var a.s hepinizi öpüyorumŞeniz

yaa misketin bebeği doğunca herkes demeyecek mi ne çabuk doğdu diye?
4,5 aylık olmuş bebek

ben olsam 100 defa rüzgarın bebek derdim.. hem kendine hemde bize eziyet ediyo söle gitsin yaw...

hoşbulduk cemrem nasılsın bugün :) dün yoktum canım sıkkındı biraz ama bugün bomba gibiyim :)

sorma bacın benim gözümün üstünde kırmızı birşey çıktı neyse anlamadım kaç gündür gitmiyorda :çok üzgünüm:suratım sivilce içerisinde :a015::çok üzgünüm:

hadi yaa çok sıkıldın sanırım bişeye sıkıntıdan çıkıyo genelde üff geçmiş olsun bacım

slm bayanlar nasılsınız benim en etkilendigim sahne rüzgarın ayrılırken şiir okumasıydı cok ıcten ve duygusal bır andı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…