Kızlar size bişey sorucam.... BİZİM EVİN HALLERİNDE UNUTAMADIĞINIZ VE ETKİLENDİĞİNİZ SAHNE HANGİSİ???
teşekkür ederim ebrarcım hafta sonunu bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa yazıcam sizlerdende beklerim deryayı cemresuyu ve beni yanlız bırakmayın olurmu ??Şenizsemuş tebirkler arakadasım o zaman napıyosun sen hemen kolları sıva başla yeni senaryolara :))
serapcım aklıma ilk ne gelirse onu yazıyorum rüyaya yattığım falan yok yani..akla ilk gelen herzaman doğrudurya a.sŞenizvallaha semuşcum senaryoların tutuyor. Devam arkadaşım devam. Kız yoksa rüyayamı yatıyon görmek için?CADIARZU:teytey:
teşekkür ederim ebrarcım hafta sonunu bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa yazıcam sizlerdende beklerim deryayı cemresuyu ve beni yanlız bırakmayın olurmu ??Şeniz
serapcım aklıma ilk ne gelirse onu yazıyorum rüyaya yattığım falan yok yani..akla ilk gelen herzaman doğrudurya a.sŞeniz
yalnız bırakmak olurmu biz artık beh kardeşiyiz :))))
günaydın kızlarr ben geldim yok mu kimseee?
hoşbulduk cemrem nasılsın bugün :) dün yoktum canım sıkkındı biraz ama bugün bomba gibiyim :)
hayrola canımcım sende mi
sorma bacın benim gözümün üstünde kırmızı birşey çıktı neyse anlamadım kaç gündür gitmiyorda :çok üzgünüm:suratım sivilce içerisinde :a015::çok üzgünüm:
selamın aleyküm kızlar nasılsınız bakalım???cemre su geçmiş olsun
derya senin canın nie sıkkın dün yoktun bacı ya yokluğun farkediliyo aman özletme kendini:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?