Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kizlar bu dizi daha devam ediyormu, yoksa siz tekrarlarinimi izliyorsunuz??:1shok:

hos.. isdeyim su an, devam ediyor olsa bile izleyememki..

ne oluyor ya herkes ağlıyor bende ağlamaya başladımsenağlamasenağlamasenağlama

Nevayı günün gıcığı ilan ediyorum:mymeka:.Hayret bişii yaa!Zırıl zırıl ağlıyor,hiç bir icraat yok...Ağlamasına bişey demiyorum da çok sinir bozucu yüz ifadesikafamçokkarıştı.İçimden bi ses(hatta biçok ses) diyor ki Çetinle Rüya iyi bir ikili olcak:teytey:.Olcak ama Neva bir kaç yüz bölüm boyunca Rüyaya engel olmaya çalışcak iyiliği için:smiley-cool:.Bir de eklemeden geçemeyeceğim;bu gün şeydayı taktir ettim valla.Kız aştı kendini:1shok:.Çok şaşırdım gerçekten.Şeyda rüzgarı reddettiiiiiiii:1shok:.Vay beee,ey gidi rüsgarr eyyy;daha düne kadar şeydanın tecavüzünden kaçarken bugün reddedildisırnaşık şey.Eee tabii,yapmayı düşündüğü şey okadar saçma kikafamçokkarıştı.Misketin saçmalıklarından sonra bi de onu çekemeyiz sanırımyerimseniben.

çok komik ve iç karartan bir bölümdü tam işte herşey eskisi gibi olacak derken aynı uyuz modda devam ettiler içlerine birde rüyayı aldılar ooof of
hele ismetin saflığı gerçekten pes biri benim çocuğum için evinde oda hazırlayacak bende neden diye sormıyacam güleyim bari zaten durumu kurtarmak için sayhanın iç sesi devreye girdi bu kadar saf olma ismet diye o da olmasa artık:roflol:

aynen canım tam bende ne safsın ismet derken iç ses de aynı şeyi söyledi.anlaşıldı rüya da kurtaramıcak bu işi kızın zaten elini kaldırmaya hali yok nerde kaldı safayla nevayı barıştırsın...........ay o geldiğinde füsuna sarılınca bende çok ağladım yaaaasenağlamasenağlama

bugünün kraliçesi şeydaydı tebrik ediyorum kızlar...yani rüzgarın o kadar onur kırıcı konuşmasına rağmen sakin kalmayı alttan almayı başardı....

bugünün kraliçesi şeydaydı tebrik ediyorum kızlar...yani rüzgarın o kadar onur kırıcı konuşmasına rağmen sakin kalmayı alttan almayı başardı....

bende dedim kesin yine kırıp dökecek birşeyleri hatta içimden camdan atlasa falaln diye geçirdim (( ama çok kötü bir durumda kız ya bence rüzgardan kendi rızasıyla vazgecicek çünkü beni hiç sevmiceksin biliyorum falan dedi keşke bıraksada rüzgarda nispet yapmayı bırakır misket de daha fazla üzülmez böylecesenağlama

yapmayın etmeyin kızlar neva yani zeynep koltuk iyi bir oyuncu bence dizide yaşadıkları hiçde kolay şeyler değil...böyle zor günler geçirirken ondan mutlu olmasını bekleyemezsiniz demi ama a.s bakın size onun hakkında biraz bilgi:1981 İstanbul doğumlu Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu.''kod adı kaos'' dizisinde genç ve güzel bir iş kadınını canlandırmıştır.TRTde ''Bir Başka Ankara'' programını sunmuştur,iyi derecede ingilizce ve almanca biliyor,bale,resim,piyano ve modern dansla profesyonel olarak ilgileniyor ve Türkiyedeki ilk ve tek F 16 uçaklarını test eden Şener Koltuk'un kızıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…