:roflol::roflol::roflol::roflol:
deme yaw uyuttu adamı hee :):) kız zaten erkekler sevmez bu tip dizileri...ben ne zaman söylesem aman ne izliyosun böle saçma şeyleri der hep :)[/QU:
:roflol::roflol::roflol:a.sa.sa.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
deme yaw uyuttu adamı hee :):) kız zaten erkekler sevmez bu tip dizileri...ben ne zaman söylesem aman ne izliyosun böle saçma şeyleri der hep :)[/QU:
:roflol::roflol::roflol:a.sa.sa.s
yok kız var daha dün ebrar ekledi beni sırnaşık şey dur bakim ben de seni ekliyim lülülülülülü
selam kızlar gecikmeli olarak herbirinize güzel bi gün diliyorum.püüf bitti eski beh hani dha vardı bölümahh ahh keşke baştan verse oturur izlerim tekrardan :)
hoşgeldin deniz ablaaaaaaaaaaaa .....ahhhhh be güzelim biri kanal1 deki ister sen trt deki istersin ne olucak bizim bu mutluluk hayallerimiz:roflol::1no2::1no2:
gençlik fotografıymış gerçekten degişik.aslında tipsiz bi adam degil ince uzun ama bıyıklar bozuyo işi bide saçları biraz kısaltsa belkim rüzgar kadar olamaz ama yinede idare eder misketi sırnaşık şey