Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar maşallah yazmısınız senaryoları amma ben yazmıyım by hafta cünkü özetleri okudum onun üstüne yazarım vede pek benim duygularım olmaz sizin yazdıklarınızı okuyum barii
misket boşanmayımı ima ediyomus yaa?nemide onları boşandırır mı??
arkadaşlar yazdığınız senaryoların hepsini tek tek okudum hepsi süper olmuş hatta benim atladıklarımı bile yazmışsınız teşekkürler yerimseniben acaba atladığım şeyleride yazsammıki ama yok ama yazım benim kafa iyice karıştı ya üfffff .....kafamçokkarıştı :roflol::roflol::roflol:
canım benim bu konudada sen bir senaryo yaz ve sen aydınlat bizi bitanem eminim çok iyi yazarsınbence nemide karşı çıkar boşanmalarına :S çünkü aralarında kavga yok tartışma yok şiddet yok neden ayrılıyorsunuz deyince ne diceklerki :uhm:
canım benim bu konudada sen bir senaryo yaz ve sen aydınlat bizi bitanem eminim çok iyi yazarsınolmazmıyerimseniben inan benim kafam çok karıştıkafamçokkarıştı
evet canım ya kafamda günerle dila arasında gelişecek olaylar oluştu ama kelimeleri toplayıpta yazamıyorum toparlıyım belki yazarım yerimsenibensalından sonra yazaruz senuşum ŞenizŞeniz
evet canım ya kafamda günerle dila arasında gelişecek olaylar oluştu ama kelimeleri toplayıpta yazamıyorum toparlıyım belki yazarım yerimseniben
peki ozaman şöyle yapalım bize sorduğun sorular varya ve kafanda oluşan diğer sorular.:uhm:işte bunlara sen olsan ne yanıt verirdir nasıl üstesinden gelirdin onları yaz inan sana bizimkinden daha iyi vede güzel bir senaryo ortaya çıkar canım birde yazdığın cevapları bizle paylaş olurmuŞenizah ah semuşum sabahtan beri kafamda kuruyorum yemin ederim işi gücü bıraktımama doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo deyim yerindeyse :) fisfisfis
peki ozaman şöyle yapalım bize sorduğun sorular varya ve kafanda oluşan diğer sorular.:uhm:işte bunlara sen olsan ne yanıt verirdir nasıl üstesinden gelirdin onları yaz inan sana bizimkinden daha iyi vede güzel bir senaryo ortaya çıkar canım birde yazdığın cevapları bizle paylaş olurmuŞeniz