Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ya ben bu topiği ne zannettim ne çıktı... ben gerçekte n herkes ev hayatında kurulan olayları falan şaka yollu anlatacak sandım ..iştahlı iştahlı oturdum okumaya bir baktım " bizim evin halleriymişşş " gerçekten...ama çok hoştu yorumlar herekse teşekkürler paylaşıjm için....

zaten rüzgar dışında herkes etkisiz eleman
çoğunlukla rüzgar zeliş olaylarını izliyoruz geri planda kalan karakterler çok

haklısın aslında.bide güner yanii dizide bi ismetin evinde gözüküyo ne konusuyo ne baska bişi sadece ortalarda..doktordu güya işide bıraktı heral yada kovuldu..ne sacma yaaa..

bugun biraz baktım diziye teyzesiymiş meger kacıran dedım nekadar gerılerde kalmısım ayyy dusunuyorumda izleseymişim o bölümleri sinir olurdum herhalde çok severdim budiziyi ama eskisi gibi izlemiyorum acıkcası denk gelırsem kırkta bir ama burdan takip ediyorum iyi oluyo

dila bi bulunsa konular açılacakta oraya takıldılar.
mesela hicranın bir çocuğu var sanırım ve eşiyle ayrıldılar, eşide çocuğu zorla hicrandan aldı galiba. ara ara hatırladığı şeyler o yönde. hicranın hafızası yerine gelir, dilayı bulurlar bu kezde hicranın çouğunu ararlar :roflol:
ayvazda annesinin zelişin annesi olmadığını öğrenince zelişede iftira attıklarını öğrenince öldürmekten vazgeçecektir.
hatta belki nevada ona aşık olur. tip olarak uyuşuyorlar aslında :lepi:
şimdilik bu kadar senaryo kurdum, zaten bu hızla bu senaryo 1 yıl sürer :roflol:

bence yakın zamanda dilayı bulacak sayhanla ismetin arası düzelir heralde ben onları ayrı düşünemiyorum
rüzgarda zelişten hoşlanmaya başladı aralarında bi ilişki olucak bence ve umarım zelişi öldürmekten vaz geçerler sanırım zelişin amcası eskiden zelişe tacizde bulunuyodu galiba ara sıra dalıp o günleri hatırlıyor
belki ayvaz bunu ögrenirde amcasının suçlu oldugunu anlar
safada hicrandan hoşlanmaya başlıcak galiba.

nasıl yani bugün final mi?olamaz ya bu şekilde bitmemesi gerekiyor.herşey daha yarım yamalak duruyor.olayları sonuca bağlasınlar da öylebitsin bitcekse bari......

şuanda öğrendim Bizim Evin Halleri dizisinin yayından kaldırıldığını ve şok oldum,çok üzüldüm..yıllardır ekranlarda hiç kaçırmadan ailecek seyrettiğimiz dizinin bu şekilde ekranlara veda etmesi beni hem çok şaşırttı hemde çok üzdü böyle olmamalıydı...
ilk Ferhunde Hanımlar la tanımıştım bu değerli tiyotro ekibini o bittikten sonra Bizim Evin Halleri dizisiyle ekip kaldığı yerden devam etmişti bizlerle birlikte olmaya...
önceleri TRT ekranlarında çok uzun süre yayınlanmış sonra final yaparak kanal1'e geçmişti ordanda atv ye ama her kanal değiştirmelerinde seyirciye sezon finalidir diye günler öncesinden haber verilmişti ve bizlerde yeni sezonu ve yeniden başlayacağı zamanı iple çekmiştik.
şimdi bu dizinin atv ye geçişini düşündümde 1 eylül 2008 atv de yayına girecek diye fragmanları vardı atv habere bile konuk olmuşlardı tarih 26 aralık 2008 ve 75. bölüm ve final yapılarak yayından kaldırılmış.Bir diziyi yayından kaldıracaksınız hemde bir sonuca bağlamadan insanların akıllarında bir sürü cevaplanmamış soru işaretleri bırakarak ve yayından kaldıracağınızı seyirciye duyurmayacaksınız bu seyirciye yapılmış büyük bir haksızlıktır ve bu nasıl bir televizyonculuk anlayışıdır anlamış değilim.şuanda sezon sonunda değiliz ve bu ne finalidir onuda anlamış değilim aslında bir düşüncem var şuanda bir ekonomik kriz var ve düşündüğüm kanalın dizisi atvde bir süre sonra yayınlanmaya başlarsa bizim yıllardır seyrettiğimiz dizimiz harcanmış demektir inş. düşündüğüm şey olmaz... bu başka bir dizi olsa bu kadar önemsemez aldırış etmezdim ama bu Bizim Evin Halleri dizisi olunca başka...

Yeniyıl 2009 Bizim Evin Halleri dizisi ve ekibi için yeniliklerin güzelliklerin başlangıcı olur ve yeni yılda yeni bir kanalda tüm kadro eksiksiz bir şekilde yeniden bizlerle birlikte olur ve kaldığı yerden devam eder...Birgün gelirde final yapılacak olursa insanların akıllarında hiçbir soru işareti bırakmadan güzel hatırlanacak şekilde iyi bir final yaparlar çünki onları hep iyi ve güzel bir şekilde hatırlamak isterim...

ilk ferhunde hanımlar la girdiniz hayatımıza sonra bizim evin halleri ile devam ettiniz ve şuanda ekranlarda yoksunuz yokluğunuz çok fazla hissedilecek ama yokluğunuzda yerinizi hiçbir dizi dolduramayacak....

yüzünüzden tebessüm,bedeninizden sağlık,yuvanızdan sıcaklık eksik olmasın,yeniyılda herşey gönlünüzce olsun,Mutlu Yıllar :))

şu iyice deli saçmasına dönen filmin bitmesi cok süper olmus. Trtdeyken ne muhtesem bir diziydi yaaa neaptılar senaristler mi bozdu anlamıorum bittiği süper olmus bi dizi sıkıyorsa onu bitirip baska dizi yaparlar aynı kadroyla o senaryoyla bi bölüm daha gitmemesi cok iyi

hey gidi günler hey ( şurda oturup saatlerce yorum yazdığımızı bilirim ya...saatlerce acaba ne olcak deyip senaryolarmı yazmadık....hele bide sezon finaliyse suratlar düşer senaryolarımızın ardı arkası kesilmez hayal gücümüzle güzelleşirdi...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…