selam kızlar ben geldim yerimseniben hepinizi çok özledim :1hug:Şeniz
ben yokken neler yaptınız bakıyımşakkıdı bakıyorumda kimsecikler yok nerde bizim kadro huuuuuuuu kızlaaaaaaaaar
selam kızlar ben geldim yerimseniben hepinizi çok özledim :1hug:Şeniz
ben yokken neler yaptınız bakıyımşakkıdı bakıyorumda kimsecikler yok nerde bizim kadro huuuuuuuu kızlaaaaaaaaar
sen yaşıyonmu bacım nereldesin ya özledin kendiniŞeniz bizim takım dağıldı kimseler yok :a015:
işte geldim burdayım kaydirigubbakcemile5 allaha çok şükür yaşıyorum çok özledim sizleri dağılan takımı toplarız yine kaydirigubbakcemile
hehe buldum sizi bizim kızlar buraya kaçmış yorum bile yapamıyonuz dimi çünkü berbatlaşıyo gittikçe
:1shok: :1shok: :1ninca:
aman allahım nerden çıktın kız sen nerelerdesin :sm_confused:
çok uzun zaman oldu sizlerden ayrı kaldım ama hiç unutmadım hep aklımda vede kalbimdeydiniz kızlar heleki burdaki yazışmalar çok özlemişim sizleri:1hug:Şeniz
nerelerdeydin anlat bakalım neler yaptın yoktun uzun zamandırkaydirigubbakcemile5
bizde seni çok özledik :asigim:kuzum dizi o kadar zırvaladıki yazcak şey yok bize :roflol:
nevayı görünce kusmak istiyorum :dilcikar:
ne anlatıyın iyi kötü bir yaz geçirdim geldim de siz neden bıraktınız yazmayı heleki bu yeni kanala geçmişken kadro daha sağlamlaşmışken çetinim benim çıkmadı diziden yaa :asigim: öldürmedi onu senaristler saolsunlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?