Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
yeni sezon hayırlı uğurlu ossuuuuunnnhihoyyyt
misketi kaybettik ama yeni bi köylü güzelimiz oldu bakalım yeni senede neler olcek kızlar yannız misket ayrıldı ama berfu yeni bi dizide mi oynayacak acaba yoksa dizisi başladı da ben mi bilmiyorum:uhm:gamyoncuiremsu

hımmm bu sezonu ilk kez değerlendiriciiiimm şuan gamyoncuiremsu
efenim ilk olarak nevayla başlıyorum,geçen senede sevmedim,şimdide sevmiyorum,seneyede sevmiycem,bir insan bu kadar antipatik olur,ölü balık gibi bakan ucuz lensli gözler,boru gibi bir ses,üstüne üstlük yeni besleme kıvamındaki saçları ıyyk
rikkat,zırlak oldu zaten bu sene iyice,ağlıyo ama gözünden yaş gelmiyo benneyaptımki
nemide,seviyorum bu kadını ben kaydirigubbakcemile5
safa,peyami,şadan,füsun,sakız,pembe,sally,cihan,zeynep eskisi gibiler işte değişik bişeyleri yok,safa çok kararlı inşallah nevayada dönmez şakkıdı
rüya,yine tatlı bayılıyorum şu kıza ben ya :ecrin_bebek: çetine bu kadar tutulmasa iyiydide :mymeka:
çetin,iyiye gidiyo bu adam sanki ya,bu aralar gözüme çok yakışıklı görünüyor kendisi
şu yeni gelen kız zelişmiydi unuttum ilk 2-3 bölümde sevmiştimde şimdi vazgeçtim,mıymıy bi tip her lafa bi cevabı var şakkıdı
kamuran canım benim ,iyi niyetli gibi ama bişeyler saklıyo gibi sanki bakalım ne çıkcak altından sositososito
saysayda bi işler çeviriyo sanki,bana öyle geliyo
ömür bebiş çok cici ya,kocaman gözler falan :ecrin_bebek:
herkesi saydım kanımca :)

denizim güzel tespitler yapmışsın annem tebrikler
kamuran ilk başta banada sinsi gelmişti cemrem ama kadının kendi doğal bakışları sinsi bence
aslında kötü niyet beslemiyo ama bi işler çevirdiğine bende katılıyorum yani bakalım çıkar kokusu yakında ama zamanında kemirgen kemiranla arasının anlattığı gibi iyi olmadığını düşünüyorum
zeliş konusunda denizimle hemfikirim ilk başlarda sevmiştim ama her lafa bi cevap bulması rüzgarımın kızacağını bile bile üstüne gitmesi sinir etti beni
safa da nevayı affememekte çok çok haklı güvensizlikler üzerine kurulu bir evlilik olamaz ben olsam yüzünü bile görmek istemezdim sümsük nevanın hıh
sanırsam ilerleyen bölümlerde safaylan hicran arasında bişeyler olcek
benim görüşlerimde bunlardan ibaret karamela şekerlerim mucukssssss...

selam kızlar ben geldim yerimseniben hepinizi çok özledim :1hug:Şeniz
ben yokken neler yaptınız bakıyımşakkıdı bakıyorumda kimsecikler yok nerde bizim kadro huuuuuuuu kızlaaaaaaaaar

ben yokken neler yaptınız bakıyımşakkıdı bakıyorumda kimsecikler yok nerde bizim kadro huuuuuuuu kızlaaaaaaaaar

sen yaşıyonmu bacım nereldesin ya özledin kendiniŞeniz bizim takım dağıldı kimseler yok :a015:

:1shok: :1shok: :1ninca:
aman allahım nerden çıktın kız sen nerelerdesin :sm_confused:

hehe buldum sizi bizim kızlar buraya kaçmış yorum bile yapamıyonuz dimi çünkü berbatlaşıyo gittikçe

sen yaşıyonmu bacım nereldesin ya özledin kendiniŞeniz bizim takım dağıldı kimseler yok :a015:

işte geldim burdayım kaydirigubbakcemile5 allaha çok şükür yaşıyorum çok özledim sizleri dağılan takımı toplarız yine kaydirigubbakcemile

:1shok: :1shok: :1ninca:
aman allahım nerden çıktın kız sen nerelerdesin :sm_confused:

çok uzun zaman oldu sizlerden ayrı kaldım ama hiç unutmadım hep aklımda vede kalbimdeydiniz kızlar heleki burdaki yazışmalar çok özlemişim sizleri:1hug:Şeniz

çok uzun zaman oldu sizlerden ayrı kaldım ama hiç unutmadım hep aklımda vede kalbimdeydiniz kızlar heleki burdaki yazışmalar çok özlemişim sizleri:1hug:Şeniz

bizde seni çok özledik :asigim:kuzum dizi o kadar zırvaladıki yazcak şey yok bize :roflol:
nevayı görünce kusmak istiyorum :dilcikar:

nerelerdeydin anlat bakalım neler yaptın yoktun uzun zamandırkaydirigubbakcemile5

ne anlatıyın iyi kötü bir yaz geçirdim geldim de siz neden bıraktınız yazmayı heleki bu yeni kanala geçmişken kadro daha sağlamlaşmışken çetinim benim çıkmadı diziden yaa :asigim: öldürmedi onu senaristler saolsunlara.s.

halamı çetin diyosun kızım sen :roflol: :roflol:
ya bu arada şu dila öldü bence,aslında iyi oldu..
karakız altıntop balböcüü öggh gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…