Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

aaaa sen sevıyenı bellı ettın ve sabrımı tasırdın artık be kedı
konusmalarına bıraz dıkkat et ıstersen
senın zeka sevıyenı yansıtan kelımeler var burda
madem cok zekısın ne ısın var bızım gıbılerın arasında
sen gel bakım soyle bı zekanı olceyım
yamacıma gel soyle
Kötü Kazen
merve yazma bısı bebegım benı sevıyosan yazma suna
dalga gecıyo resmen

terbıye sınırlarını zorlamayalım lutfen yeterrrr
klava:
merve kusum uyma suna ortalıgı bulandırcak sevıyenı dusurme kıyamam sana askım benım sana gelen laf bana gelır klava:
bellı ınsanlar var su sıtede ne sıteyı ne bızı begenıyorlar bız kımız kı madem begenmıyorsun sıteyı ve uyelerını nıe uye oldun be kardesım

denızcım ve mervecım bılıyomusunuz ben oyuncularla tanıstım oturdum cay ıctım sıgara ıctım:icecream:
ıs yerınde cekım yaptılar gun boyu beraberdık ve ınanırmısınız o kadar zor cekılıyor kı o sahneler bı ellerını kaldırmalarını bıle ıkı saatte cektıler cok emek verıyorlara.s.

şanslı seni :dilcikar:
burayada gelseler keşke.
evet canım çok büyük emekler veriliyor,günlük dizi olunca daha da zor tabi.

canım sen ankaranın neresinde oturuyosun:uhm:
benim kayınvalidemlerin orda çekiliyo bende bi ün görmek isterim eltimde maltepede oturuyo miskette üst sokaklarında oturuyomuş kaç kere görmüş bide kız kardeşi varmış aynı misketmiş

evet bak bitane kız kardeşi var.aynılar.o kadar benziyolarki.bu topik açılmadan başka beh topiği vardı.orda resmini eklemişlerdi ablasının.ablasıyla yanyana çekilmiş bir resmiydi misketin.sadece saç tonları farklıydı ablasının saçı biraz daha açık,sarı gibi bir renkti bulursam koyarım resmini.

şanslı seni :dilcikar:
burayada gelseler keşke.
evet canım çok büyük emekler veriliyor,günlük dizi olunca daha da zor tabi.

evet canım sanslıyım ya
zaten ıs yerınde dızı cekımı var rıtkat gelmıs fln dıyınce kosa kosa gıttım..cok tatlılar hepsı bı bosanma sahnesı o kadar cok zamanlarını aldı kı..helal olsun hıc sıkılmadan basarıyolar cok zor bı meslek
:icecream:

canım benım evımın orda dııl de ankara adlıyesınde cekılmıstı orda gordum sıhhıyedeydı..:1hug: ınsallah gorursun canım cok sekerler cunku hepsı

kızlar ya yanarım yanarım neye yanarım
dızı cekılırken o kadar durdum baslarında saclarım fln fonlu kıyafetlerımde janjanlıydı yanımda da bı abla vardı oda sarısın yesıl gozlu bı hatundu baktık ole gozlerının ıcıne bıze de bı sahne verırler dıe
ama vermedıler
senağlama

:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin e mi sinem
güldürdün beni gece gece :):1hug:

ohhhhhhhh sayfamız sakinleşmişş temizlenmişşş çamaşır suyumu döktünüz kızlarrr:)

:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin e mi sinem
güldürdün beni gece gece :):1hug:

ay oyle denızcım ya aptala malum olurmus derler ya o gunde aksıne saclarıma fon cektırmıstım cıcılerımı gıymıstım ama farkedılmedım cok calısmam lazımmıs meger coookkkk neyse artık bıdaakıne:içelim:
canım benım hep gulun e mı:1hug:

daha bu dizi kaç sene devam eder artık sende çıkarsın bi gün,nasıl farketmemişler seni :dilcikar:

arkadaşlar, üslubuna dikkat etmeyen üye gerekli uyarıyı almıştır ..sağduyulu davranıp konuyu büyütmediğiniz içinde ayrıca teşekkürler.
Muhabbetiniz bol olsun.a.s.

kız bora yurt dışında ya...hemde rüyayı aldatmış ayrılmışlar...
füsun,borayı arayıca biz ayrıldık,rüyayla bitti filan demişti telefonda......
üstelik rüya,çetinin neva ya olan aşkına hayran olmuştu....
bora beni hiç böyle tutkuyla sevmedi demişti......yerimseniben

ya yeni yorum yapabiliom artık kusuruma bakmayın yaa misket öldümü sizce????
ya bide bebeğin cinsiyetini sölemediler insan bi söler misket kızımız oldu yada oğlumuz die
ya doğum sahnesi cooook yapmacıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…