• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
HAYATIN GERÇEKÇİLİĞNE BAKALIM İSTERSEN canım.SAVAŞLAR DEPREMLER AÇ İNSANLAR TECAVÜZE UĞRAYAN ŞİDDET GÖREN KADIN VE ÇOCUKLAR DAHA NELER NELER GLOBAL BİR EKONOMİK KRİZ AÇLIK SINIRINA GİTGİDE YAKLAŞAN İNSANLAR,hassas ruhlu insanlar TARAFINDAN TELEF EDİLEN HAYVANLAR.BUNLARA KENDİMİZİ ÜSSEK BU GERÇEKLİĞİ YAKALASAK SENORYALARI SENORYA OLARAK Bİ KENARA BIRAKIP İŞTE BU GERÇEKLERE BAKSAK.oyunculara tebrikler o zaman ne diyelim.AMA ESAS SAHNE DÜNYA VE ORDA YAŞANILANLAR HATIRLATIRIM.
KOMPLO TEORİSİ::EVET MİSKET ÖLECEK DİZİDE KİM VARSA HEPSİ LANETLENİP ÖLECEK VE O DİZİDE BİTECEK.
hepimizzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzz bu kavgaa ne dieee teyy teyy teeyy o zaman canımm
sana hayatta başarılar:dance:

YAHU BEYAZKEDİİİ BİZİM KONUMUZ NESEN NERDESİN FARKINDASIN DEĞİLMİ?? BİZ SAVAŞLARI HAYATIN GERÇEĞİNİ DEPREMİ TECAVÜZÜ AÇ İNSANALARIMI KONUŞUYORUZZ?? ALLAH AŞKINA KONUMUZUN BAŞLIĞINA BAKARMSIIN SANIRIM SEN KENDİNİ KAYBETTİN LÜTFEN 2 KERE DÜŞÜNÜP 3.DE YAZZ OLURMUU BU NE PERİZ BUNE LAHANATURŞUSU:roflol:

HAYATIN GERÇEKÇİLİĞNE BAKALIM İSTERSEN canım.SAVAŞLAR DEPREMLER AÇ İNSANLAR TECAVÜZE UĞRAYAN ŞİDDET GÖREN KADIN VE ÇOCUKLAR DAHA NELER NELER GLOBAL BİR EKONOMİK KRİZ AÇLIK SINIRINA GİTGİDE YAKLAŞAN İNSANLAR,hassas ruhlu insanlar TARAFINDAN TELEF EDİLEN HAYVANLAR.BUNLARA KENDİMİZİ ÜSSEK BU GERÇEKLİĞİ YAKALASAK SENORYALARI SENORYA OLARAK Bİ KENARA BIRAKIP İŞTE BU GERÇEKLERE BAKSAK.oyunculara tebrikler o zaman ne diyelim.AMA ESAS SAHNE DÜNYA VE ORDA YAŞANILANLAR HATIRLATIRIM.
KOMPLO TEORİSİ::EVET MİSKET ÖLECEK DİZİDE KİM VARSA HEPSİ LANETLENİP ÖLECEK VE O DİZİDE BİTECEK.
hepimizzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzz bu kavgaa ne dieee teyy teyy teeyy o zaman canımm
sana hayatta başarılar:dance:

bak arkadaşım;
dediklerini bizde biliyoruz.madem sen çok gerçekçisin,o zaman böyle kurgusal şeylerin oldugu dizileri izlemeyeceksin.bizde neyin ne oldugunu biliyoruz elbet.

yada şöle Yap Madem Gerçek Hayatin Acilarini Yaşamak Onlar Için üzülmek Onlari Düşünmek Istiyorsan çik Arkadaşim Sen Bu Topicden Zor Değil Bak Yukarda *i şareti Var Orayi Tiklayinca Tüm Sorunlar Bitiyooo :)

"evet Misket ölecek Dizide Kim Varsa Hepsi Lanetlenip ölecek Ve O Dizide Bitecek."

kina Yak Ozamaan Sende Tatlimmmm

ah canlarım benimmmmmmmm kıyamam ben sizee ya herşeye bu kadar tepki göstermeye akıl erdirebilse keşke beyinleriniz ne diyimm yahuuuu takılıp üzüldüğünüz değer verip benimsediğiniz şeylere bakın.ey kadın milleti işte sizin ilgi alanlarınız ve bakış acınız.üzülüp incinndiğini şeye bakın yahu.babaannem bile manuella nın yüzü yandığında bu kadar üzülmemişti ki kendisi 69 yaşındaydı yahu ehe eheeee
evet sizin gibilere ancak gülerim ben o diziyide inanın annaname saygıdan izliyorum ama o bile annane miskett ölcekk desem bu kadar takmazzz ah bu ülkenin hali ne olcak diyebilecek kadar şuuru yerindeeeeeeeee:dance:sırnaşık şey

SANIRIM SEN AKŞAM AKŞAM PİYANGODAN ÇIKTINNNN HOŞGELDİNNN SICAKTAN BEYNİNE GÜNEŞ GEÇMİŞ ARTIK BEN SICAKALRA VERİYORUM SENİN BU HALİNİ EE ŞUUR DİYORSUN ACABA SENDE VARMI OŞUURDANNNN:mymeka:

denizcim Arkadaş Meşhur Olmaya çalişiyo Ama Yanliş Topicde Burda şakşakçilar Yok Tatlim Meşhur Olamassin şansini Başka Topiclerde Ara O Güzel şuurunlaa..hadi Harcanma Burdaaaa :)

DENİZCİM VE DİĞER ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAZMAYALIM ARKADAŞ KENDİNCE YAZSIN yAZSIN Bİ BEYNİNİ BOŞLATSIN KENDİNİ GÖSTERSİN DEBELENSİN VE GİTSİN OLURMUU YOKTAN VAR SAYALIM KONUMUZA DÖNELİM HATRIM İÇİNN...

sağol denizcimm artıkk sahalara geri döndümm ablamıda everdikkkkk artıkkk evdeyimmm iş güç bitti :) cnaımyaa bişi dicem sarı şekerimmm şu dizinin özetini geçsene bana en son misket rüzgara bu işi sen yapıcaksın diyordu bahçede uzanmıştı dağ evinde ordan gerisini izleyemedim türk kahvvesi falıb aktırıyordum komşu anneme :)

sıssssssss ne oluyo bakayım bensız burda
merve kız burda herkesle muhattap olma demedım

kedıcıge bak hele bızı begenmıyo
:oklava:

iyiyim cemrecimmmmm bi sivrisinek vızıldıdıda denizle ilaçlama yaptıkk sen napıyonnn bakimm kuşum :)

sağol denizcimm artıkk sahalara geri döndümm ablamıda everdikkkkk artıkkk evdeyimmm iş güç bitti :) cnaımyaa bişi dicem sarı şekerimmm şu dizinin özetini geçsene bana en son misket rüzgara bu işi sen yapıcaksın diyordu bahçede uzanmıştı dağ evinde ordan gerisini izleyemedim türk kahvvesi falıb aktırıyordum komşu anneme :)

sonra rüzgar panik oldu falan,rikkat aradı cebini,onlara söyledi,onlarda yola çıktılar.misket yatıyodu sonra ıkındı etti bi baktık havluya sarılı yıkanmış bebek rüzgarın kucagında :roflol: yani rüzgar dogurttu bebegi ama maşallah ne göbek kordonu ne kan hiçbirşey yoktu sırnaşık şey öyle işte sonrada peyamiler kaza geçirdi,misketin yanına bebegini koydu rüzgar,sonra misket rahat nefes alamadı,fenalaştı orda da bitti

sıssssssss ne oluyo bakayım bensız burda
merve kız burda herkesle muhattap olma demedım

kedıcıge bak hele bızı begenmıyo
:oklava:

sinemcim muhattapmı olmakkk yok yok ne muahttabıı kale alıncak birimi geldiii sengözlerimebaksanab biz denizle sadece ilaçlama yaptıkkk şeltoks vardıı bende denizde sineklik vardıııı :sm_cool:

sonra rüzgar panik oldu falan,rikkat aradı cebini,onlara söyledi,onlarda yola çıktılar.misket yatıyodu sonra ıkındı etti bi baktık havluya sarılı yıkanmış bebek rüzgarın kucagında :roflol: yani rüzgar dogurttu bebegi ama maşallah ne göbek kordonu ne kan hiçbirşey yoktu sırnaşık şey öyle işte sonrada peyamiler kaza geçirdi,misketin yanına bebegini koydu rüzgar,sonra misket rahat nefes alamadı,fenalaştı orda da bitti

valla turk sinamalarında bile bebekler kanlı oluyordu göbek kordonun kendileri kesiyordutatlicadiarzu

vaybee demek bu bebek anne karınında duş almışş göbek kordonu kesilmişşş yeni icatttt :tomato:

denizcimmmm yazan parmakların yerim senin sağol sarı şekerimmm

Back