HAYATIN GERÇEKÇİLİĞNE BAKALIM İSTERSEN canım.SAVAŞLAR DEPREMLER AÇ İNSANLAR TECAVÜZE UĞRAYAN ŞİDDET GÖREN KADIN VE ÇOCUKLAR DAHA NELER NELER GLOBAL BİR EKONOMİK KRİZ AÇLIK SINIRINA GİTGİDE YAKLAŞAN İNSANLAR,hassas ruhlu insanlar TARAFINDAN TELEF EDİLEN HAYVANLAR.BUNLARA KENDİMİZİ ÜSSEK BU GERÇEKLİĞİ YAKALASAK SENORYALARI SENORYA OLARAK Bİ KENARA BIRAKIP İŞTE BU GERÇEKLERE BAKSAK.oyunculara tebrikler o zaman ne diyelim.AMA ESAS SAHNE DÜNYA VE ORDA YAŞANILANLAR HATIRLATIRIM.
KOMPLO TEORİSİ::EVET MİSKET ÖLECEK DİZİDE KİM VARSA HEPSİ LANETLENİP ÖLECEK VE O DİZİDE BİTECEK.
hepimizzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzz bu kavgaa ne dieee teyy teyy teeyy o zaman canımm
sana hayatta başarılar:dance:
HAYATIN GERÇEKÇİLİĞNE BAKALIM İSTERSEN canım.SAVAŞLAR DEPREMLER AÇ İNSANLAR TECAVÜZE UĞRAYAN ŞİDDET GÖREN KADIN VE ÇOCUKLAR DAHA NELER NELER GLOBAL BİR EKONOMİK KRİZ AÇLIK SINIRINA GİTGİDE YAKLAŞAN İNSANLAR,hassas ruhlu insanlar TARAFINDAN TELEF EDİLEN HAYVANLAR.BUNLARA KENDİMİZİ ÜSSEK BU GERÇEKLİĞİ YAKALASAK SENORYALARI SENORYA OLARAK Bİ KENARA BIRAKIP İŞTE BU GERÇEKLERE BAKSAK.oyunculara tebrikler o zaman ne diyelim.AMA ESAS SAHNE DÜNYA VE ORDA YAŞANILANLAR HATIRLATIRIM.
KOMPLO TEORİSİ::EVET MİSKET ÖLECEK DİZİDE KİM VARSA HEPSİ LANETLENİP ÖLECEK VE O DİZİDE BİTECEK.
hepimizzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzz bu kavgaa ne dieee teyy teyy teeyy o zaman canımm
sana hayatta başarılar:dance:
"evet Misket ölecek Dizide Kim Varsa Hepsi Lanetlenip ölecek Ve O Dizide Bitecek."
kina Yak Ozamaan Sende Tatlimmmm
ah canlarım benimmmmmmmm kıyamam ben sizee ya herşeye bu kadar tepki göstermeye akıl erdirebilse keşke beyinleriniz ne diyimm yahuuuu takılıp üzüldüğünüz değer verip benimsediğiniz şeylere bakın.ey kadın milleti işte sizin ilgi alanlarınız ve bakış acınız.üzülüp incinndiğini şeye bakın yahu.babaannem bile manuella nın yüzü yandığında bu kadar üzülmemişti ki kendisi 69 yaşındaydı yahu ehe eheeee
evet sizin gibilere ancak gülerim ben o diziyide inanın annaname saygıdan izliyorum ama o bile annane miskett ölcekk desem bu kadar takmazzz ah bu ülkenin hali ne olcak diyebilecek kadar şuuru yerindeeeeeeeee:dance:sırnaşık şey
iyiyim cemrecimmmmm bi sivrisinek vızıldıdıda denizle ilaçlama yaptıkk sen napıyonnn bakimm kuşum :)
sağol denizcimm artıkk sahalara geri döndümm ablamıda everdikkkkk artıkkk evdeyimmm iş güç bitti :) cnaımyaa bişi dicem sarı şekerimmm şu dizinin özetini geçsene bana en son misket rüzgara bu işi sen yapıcaksın diyordu bahçede uzanmıştı dağ evinde ordan gerisini izleyemedim türk kahvvesi falıb aktırıyordum komşu anneme :)
sıssssssss ne oluyo bakayım bensız burda
merve kız burda herkesle muhattap olma demedım
mı
kedıcıge bak hele bızı begenmıyoklava:
sonra rüzgar panik oldu falan,rikkat aradı cebini,onlara söyledi,onlarda yola çıktılar.misket yatıyodu sonra ıkındı etti bi baktık havluya sarılı yıkanmış bebek rüzgarın kucagında :roflol: yani rüzgar dogurttu bebegi ama maşallah ne göbek kordonu ne kan hiçbirşey yoktu sırnaşık şey öyle işte sonrada peyamiler kaza geçirdi,misketin yanına bebegini koydu rüzgar,sonra misket rahat nefes alamadı,fenalaştı orda da bitti
sonra rüzgar panik oldu falan,rikkat aradı cebini,onlara söyledi,onlarda yola çıktılar.misket yatıyodu sonra ıkındı etti bi baktık havluya sarılı yıkanmış bebek rüzgarın kucagında :roflol: yani rüzgar dogurttu bebegi ama maşallah ne göbek kordonu ne kan hiçbirşey yoktu sırnaşık şey öyle işte sonrada peyamiler kaza geçirdi,misketin yanına bebegini koydu rüzgar,sonra misket rahat nefes alamadı,fenalaştı orda da bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?