Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
noldu diziyi izleyen varmı arkadaslar merakettım nelert oldu ben ızleyemedım malum osaate baska seyler oluyo ayrıca yemek saatımız cemrem nasılsın buarada kuzum bızde baska kımse takılmıyo buraya artık

aaa ayrıca bende varım ya takılıyom ama kimse olmuyo ben gelince bende geri çıkıyom ahhh ahhh eskiden bölemiydi bu topik......

ayy denizim hoşgeldin
eskiden nasıl olsun daha neşeliydi sayfalar yetmezdi bize habre yazardık ben dizi bitsinde buraya geliyim diye beklerdim...şimdilerde acsamda kimse olmuyo ki(((

hoşbulduk canım...benim evdeki interneti kapatmıştık ama ben dayanamadım yine bağladık....burası artık ben kimseyi sarmıyo çünkü istediğimiz herşey oldu evlendiler mutlular...rüzgarda iyileşir ve diziyi bitirebilirler...çünkü fox tvde yeni bir dizi başladı unutma beni diye...işte onun kamera arkası ekibi bizim dizinin ekibi ile aynı ve oda günlük dizi sanmıyorum ikisini aynı anda devam ettirsinler...

galiba öle canım ama sen bizim geyik bölümüne gel biz ekibi oraya topladık ee dizi biterse bitsin biz devam ederiz sohbete geyiğe....
ha bu arada netin tekrardan hayırlı olsun:)))

Dizinin 390. Bölüm Özeti: Rüzgar hastalık haberi karşısında sakin bir ruh haliyle tepki verir; ne kadar ömrünün kaldığını, doğacak oğlunu görüp göremeyeceğini sorar… Diğerleri ameliyat olacağını, iyi olacağını söyleseler de nafiledir.

Neva valizini alıp evden ayrılırken annesi ile vedalaşıp onun gönlünü almak istedi ancak Füsun dönüp kızının yüzüne bakmayarak küskün halini sürdürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…