- 30 Mart 2012
- 464
- 33
- 68
daha önce bu adamdn bahsetmiştim kiracı. ve dul. eşim kendi yaptıığı binada oturudugu için onu kovması için talep etmişlerdi. bende acımıştım adam evsız kalmasın dıye. bu adam en alt katta oturuyor. bugun bahceyı sulamaya indım tam bahceyı suladım eve gıerken camdan pişşttt sesı geldı ardından süpersin dedi. eve koşarak nasıl cıktım anlatamam evdede kızım var hemen koşarak gırıp kapıyı kıtledım eşimi aradım. böyle oldu korkuyorum dıye korkma nedenım adam içiyor silah felan sıkıyor. eşim 5 dkya gelıom dedi. elıne sopa alıp geldı saklandı sen gıt bahceyı sula bir daha pişt derse gostercem dedi. indim bahceyı suladım anca camdan cıktı.ben korkudan sıcradım korktunmu dedı evet dedım kocan evdemı dedı eevet dedım senınle bırsey konusmak ıstıom ama aramızda dedı bı arkadasım var bununla evlenmek ıstıodu en bastan olmadı onu tanımak ıstıom dedı.kocam arkada beklıo tabı. bende soylerım dedım kaçtım eşim bana kızdı nıye kocan evdemı deyınce evde dedın dıye bende korkudan dedım bana kızıp gıttı. kovdur su adamı sapık dııyorum dovmeden kovdurmam dıyo. bende bekle o zaman pazartesı bahce sulaycam ızle dedım . ne ugrasıon kovdur gıtsın dedım muteahıt oldugu ıcın ev sahıbı dınler 1 dklık iş ama eşim işi yokuşa suruyor. bu adam oncede pişt dıyordu ben bahce sularken ama kuşları var ona dıyor sanıyordum adam profosyonel olmus artık ne yapabılırım sizce?
( bazı bayanlar eşin size ınanmıyormu yem olarak atıyor demiş)
CEVAP: BEN dedım eşime suç üstü yakalayalım dıye. cunku adamın kuşu var onamı dıyor banamı emın olalım ıstedım
(biriside eyılıp bahce suluon demiş)
CEVAP: MINI etek gıyıp sulamıyorum kapalıyım
(bazıları kocan dovse doverdı demiş nıyetı yok demiş
CEVAP: izin vermedım elin malı için basını balaya sokma kovdur gıtsın dedım
( bazı bayanlar eşin size ınanmıyormu yem olarak atıyor demiş)
CEVAP: BEN dedım eşime suç üstü yakalayalım dıye. cunku adamın kuşu var onamı dıyor banamı emın olalım ıstedım
(biriside eyılıp bahce suluon demiş)
CEVAP: MINI etek gıyıp sulamıyorum kapalıyım
(bazıları kocan dovse doverdı demiş nıyetı yok demiş
CEVAP: izin vermedım elin malı için basını balaya sokma kovdur gıtsın dedım
Son düzenleme: