- 18 Mart 2013
- 580
- 420
- 133
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Noldu taşladik mi görümceyi?
Var canim 2 tane oglum var. Gelin zaten cins benim kucuk oglani kendi evladindan cok seviyor. Dibinde ki cocuga bakmaz oglumu hergun arar.çok afadersin affına sığınarak bişi sormak istiyorum çocuğun var mı ?
Iste bazılarına böyle görümce lazımHaklisin arkadasim. Her gun gelini 3 ogun dovduk. Ac odaya kapattik. Disari cikarken bile pranga taktik. Bayan oldugu icin ezdik, ustunde at nalladik.
Istediginiz cevap bu sanirim. Alin verdim sevinin
Herkes bir hastalığı, bir travmayı tek tip yaşayacak zaten demi, hastalıklar psikolojik sorunlar bir kaliptan çıkıyor sanki. Hay Allahım ya... Ne kadar da çok biliyorsunuz psikolojiyle ilgili maşallah hemen teşhis koymussunuz.gelin kötü bir ailede sırf kız olduğu için ezilerek büyümüş, ona yardımcı olmak, alttan almak lazımmış, loğusa depresyonu denen bir şey varmış..... ya Allah aşkına ya sırf görümce olarak konu açtı diye saldırmaktansa adam akıllı oturup o bebeğin halini düşünüp ona göre yorum yapsanız daha iyi anlayabileceksiniz konuyu. konu sahibide sakin sakin açıklamaya devam ediyor bravo. valla ben daraldım yapılan yorumlardan. evet şiddet yanlış evet evden atmak yanlış. ama neden kimse anlamıyor? BU KADIN LOĞUSA DEPRESYONUNDA FALAN DEĞİL BARİZ APAÇIK BELLİ ( VAY EFENDİM PSİKOLOG MUSUN NEREDEN BİLECEKSİN DEMESİN KİMSE, GAYETTE İYİ BİLİYORUM LOĞUSA DEPRESYONUN NE OLDUĞUNU) SADECE BEBEĞİ KIZ OLDU DİYE YAPIYOR. KENDİSİ SÖYLEMİŞ ERKEK OLSA SORUN OLMAZDI DİYE... yok konsey kurulmuş yok bilmem ne. yahu bin kere söylemiş konu sahibi en ufacık olayda bile bütün sülaleyi arıyor geleceksiniz diyor,gitmezsek başkalarını arıyor diye. kimse kusura bakmasın ama el kadar muhtaç bir bebeği aç bırakan şefkat göstermeyen ayrıcaaaaa MİNNACIK BİR BEDEN BİR KIYIDA SANCI ÇEKİP AĞLARKEN BIRAKIN AĞLASIN SUSAR NASIL OLSA DİYEN BİR ANNE kardeşim,kızım,annem,arkadaşım,gelinim de olsa dövmem kovmam amaaaaa o çocuğu elinden alır bir daha da yüzünü göstermem. ORTADA ÇİRKEF, VİCDANSIZ, HADSİZ, SORUNLU VE ANNE OLMAYI HAK ETMEYEN BİR KADIN VAR NOKTA...
Hic şaşırmiyorum ben bazı insanlar kendi görümce ve kaynana hirslarini konu açandan çıkarmayı başarmış da işin kötüsü bu arkadaşlari 20-30 yıl sonra gelin sahibi olduklarında görmeyi isterimTaşlandı taşlandı
Adı sırf görümce diye... Sırf muhalefet olmak için hamileyken sadece cips ile beslenmeyi de normalleştirdik
O derece
Valla bu sekilde gidersee 2. Cocugu baska yerde yapar sanirim. Bir daha sansimizi deneyecegiz sirf bebek icin. Biz de kol kanat gereriz. Anne bosanmaya suruklerse kardesim elbet analikta yapacak. Hele bi yaomasin bakalimBence gözünüz üstünde olsun... Bebege cok üzüldüm, mecburi bakiliyor, sevgisiz kalacak... Allah göstermesin zarar falan vermese bari... Bazen zorlamamak gerekiyor.. Anne baba bosanmasi hos degil ama anne sevgisi görmedende büyümek nekadar iyi cözemiyorum... Bu kadinlan bi cocuk daha yapilirmi? Yapilirsa oda kiz olursa ne olur? Yada diyelimki erkek oldu ikincisi, busefer dahada kötü bence hepten kenara itilir... Yani zorla toparlamasaydiniz, bazen bi Babada hem baba hem anne olabiliyor cünkü...
Bize de çok saygısızlığı oldu idare ettik ama minicik bebeğe yapılınca kin tutmak değil düşman oluyosun. Yüreğimiz acıdı cocuk meme istiyor anne vermiyor. Çocuk aç mama vermeye kalkıyoruz cocuk beceremiyor. Çenesi titreye titreye ağlıyor. bunlara şahit olupta kin tutulmaz mı?
Üzerine at mi nalladiniz ne denir ki bu cümle uzerineHaklisin arkadasim. Her gun gelini 3 ogun dovduk. Ac odaya kapattik. Disari cikarken bile pranga taktik. Bayan oldugu icin ezdik, ustunde at nalladik.
Istediginiz cevap bu sanirim. Alin verdim sevinin
Üzerine at mi nalladiniz ne denir ki bu cümle uzerine
ya konunu okudukça benim içim sızlıyorDiyoruma ya tek tek anlatilmiyor. Anlatirken bile canim aciyor. Ozet gecmeye calisiyorum.
Allahim... yok arkadas ben sana yorum yazmayayim bundan sonra en iyisiÜzerine at mi nalladiniz ne denir ki bu cümle uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?