BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Haklisin arkadasim. Her gun gelini 3 ogun dovduk. Ac odaya kapattik. Disari cikarken bile pranga taktik. Bayan oldugu icin ezdik, ustunde at nalladik.
Istediginiz cevap bu sanirim. Alin verdim sevinin
Iste bazılarına böyle görümce lazım

Cidden kızı tanımadan melek ilan ettiler :)

Herkes bir hastalığı, bir travmayı tek tip yaşayacak zaten demi, hastalıklar psikolojik sorunlar bir kaliptan çıkıyor sanki. Hay Allahım ya... Ne kadar da çok biliyorsunuz psikolojiyle ilgili maşallah hemen teşhis koymussunuz.

Benim çocuğum yok hamilede değilim ama bi gün çocuğum olursa işi falan bırakıp 3 yaşına kadar her şeyiyle kendim bakmak istiyorum. vajinusmusla boğuşmuş ve ölecek derecede korkmama rağmen normal doğum istiyorum sırf daha önce toparlanayım da çocuğumun her anına şahit oluyum fotoğraflarını çekeyim ona günlük hazırlayayım vs. diye bu nasıl anne dedirtti bu okuduklarım

Taşlandı taşlandı
Adı sırf görümce diye... Sırf muhalefet olmak için hamileyken sadece cips ile beslenmeyi de normalleştirdik
O derece
Hic şaşırmiyorum ben bazı insanlar kendi görümce ve kaynana hirslarini konu açandan çıkarmayı başarmış da işin kötüsü bu arkadaşlari 20-30 yıl sonra gelin sahibi olduklarında görmeyi isterim

Valla bu sekilde gidersee 2. Cocugu baska yerde yapar sanirim. Bir daha sansimizi deneyecegiz sirf bebek icin. Biz de kol kanat gereriz. Anne bosanmaya suruklerse kardesim elbet analikta yapacak. Hele bi yaomasin bakalim

Bunun daha değişik versiyonunu gördüğüm için bana şaka gelmiyor. Öyle üzülüyorum ki onun çocuklarına üstelik erkek te doğurdu ama yine de sevmiyor hayat evlat derdi koca derdi çekmek için kısa önce benim mutluluğum diyor.
İlk tanıştığımız da 9 aylık hamileydi kız olucak. Aylarca erkek dediler şimdi kız millete utandım erkek ten sonra kız demeye dedi!! Şok oldum evlat be. Benimde ikinci kızım oldu bana senin kocan sana doğum hediyesi almaz hep kuz doğuruyorsun dedi!!!
Sonra kendi bir erkek doğurdu şuan 7 aylık ve iki çocuğundan da nefret ediyor sürekli ömür törpüsü bunlar ben yalnız yaşamak istiyorum nerden doğurdum veletleri koca çocuk kahrımı çekecem ben hep diyor!!! Sürekli o zaman niye evlendin çocuk doğurdun diyorum kocam istedi diyor nr güzel demi kocam istedi doğurdum kafam atarsa bırakırım çocukları ona çeker giderim banane ben daha önemliyim diyor. Onunla aynı ortamda olup çocukları hakkında söylediği o vahşet sözleri duymak beni ciddi geriyor ve mümkünse gelmiyorum bir araya. Bu sefer mesaj çekiyor ve mesajları okusanız lanet yağdırırsınız o kadar feci.
Allah ım korkuyorum allah ın zoruna gidicek o çocuklara da hasret kalacak defalarca da uyardım deme öyle evlat onlar diye cevap daha fenaydı ben zor severim kolay vazgeçerim!! Evlat için geçerli değil o işte deyince evlat kardeş gibi bir farkı yok dedi. Ciddi anlamda kadını parçalayasım geliyor.yazarken bile sinirlerim zıpladı..

nasıl merhametsiz bir 'anne' bu ya !! kız olmuş erkek olmuş ne farkeder evlat ya daha ötesi var mı?

Bulmuş da bunamış derler ya Allah akıl fikir versin inşallah... Biz 2 yıldır uğraşıyoruz doktor doktor geziyoruz bi çocuğumuz olsun diye... Bebeğe çok üzüldüm inşallah bahtı güzel olur yavrunun

doğum sonrası depresyona girmiş
bunlar toplumumuzda olan seyler
o kadın doğum yapmıs farklı bır psikolojıde ya sizin psikolojınız cok mu duzgun
anneyı psikologa goturebılırdınız
kardesınız abiniz her kimse ona bunların gecıcı olacagını soyleyebilirdiniz ,ama siz resmen yangına körükle gitmiştınız

bu kadar olayların içine dahil olmasaydınız belkı ikisi birbirine destek olup bu sorunu aşardı

tam bir erkek kardesını koruyan görümce modundasınız

Konu sahibi
Bir şey diyeceğim. Abinizle konuşun da başka çocuk yapmasın. Allah korusun erkek çocuğu olursa o kız bebek biter. Gelin de anası da namus kafasında olduğu için o erkeği öyle bir yetiştirirler ki değil ablasını evden kaçan teyzelerini bile mahveder
Üstelik kızı oğlana hizmetçi yapar bu zihniyet. Kıza dünyayı dar ederler.

İnşallah oğlu olmaz diyorum

Burada olan, olmayan butun anne adaylarina. Cocuk isteyipte olmayanlar. Rabbim hayirli evlatlar versin kucaklarina insallah.

Biz de cocuk dogurduk. Oglumu ilk gorunce tuhaf gelmisti boyle minnacik ya. Cekinerek tuttum bir kac gun koluna bacagina zarar verirum diye. Sonra alistim. Yani bir anne dogum yapinca korkabilir cunku minicik bir sey ve zarar vermekten korkuyorsunuz. Hele benim dogumda annem beyinden amelyat olmustu kaynana zaten ayri bi dert tek basima karsilastim bebekle. Azcik aglasin ben de aglardim aci cekiyor sanirdim. Bir gece 2 uc saat araliksiz bagirdi meger pirt yaptiramadigimdanmis sonra pirt yapinca gecti. Ama ben oldum oldum dirildim cocuk öluyo her halde diye evden pofuduk terlikle cikmisim. Yani bunlar yasanir anlarimda evlat otelemek neyin nesi?

Diyoruma ya tek tek anlatilmiyor. Anlatirken bile canim aciyor. Ozet gecmeye calisiyorum.
ya konunu okudukça benim içim sızlıyor
yaa sağlıklı diye dua edeceğine resmen canına kast ediyor bu ne yaa
gelinin hiç sağlıklı değil hele bi önceki anlattığın mevzuda kanım dondu yaa bi de bişe olmamış gibi ne oluyor diye sorması gerçekten tüyler ürpertici
çoğu arkadaş demiş ama ben de diyeceğim acilen doktora götürün gelinini
yeğeninin can güvenliği tehlikede olabilir bu kadın her an herşeyi yapabilir
yavrum günahsız savunmasız anne kokusuna,anne şevkatine muhtaç
kıyamam ben ona yaa Allah akıl fikir ve evlat sevgisi versin gelinine
o yavrucağa da o anneye rağmen güzel, sevgi dolu bi ömür versin sevgi açlığı hiç ama hiç hissetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…