BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Bu akilla giderse 2. Cocuk zor gozukuyor

Ben daha doğmamış kızıma dünyayı yakarım ya, bu nasıl zihniyet. Tokat olmamış ama üzüldüm dersem yalan olur. Allah ıslah etsin diyelim ne diyelim.
şiddetin her türlüsüne karşıyım ama nerdeyse adamın eline sağlık diyeceğim ya kızım için dünyayı yakarım ben dünyayı
ben ki kimseyi el kaldırmamış kadınım eşimle kavga ederken bi kere saçma bi sinir anında alırım kızımı da giderim dediği için resmen üzerine saldırdım kızımı kimse benden alamaz Allahım bizi ayırmasın birbirimizden hele ki ona zarar verecek dünyayı başına yıkarım kim olursa olsun

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı, sağlıklı uzun bi ömrü olsun inşallah

2 Senedir evlat özlemi çekiyorum.Allah böylelerini ıslah etsin ne diyeyim?
Allahım hayırlı zamanda hayırlı bi evlat bağışlasın size de
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
ama istemeyenleri evlat vererek ödüllendirmesin Allahım sen affet işine karışılmaz amaa amaaaaaaa böylesi konular benim aklımı alıyorrrrr

Konuma cevap yazan arkadaslar tesekkurler. Benim maksadim polemige girmek degil, akil akildan ustundur mantigi ile haraket etmekti. Birazda icimi doktum.

Su an da gozle gozuken sekilde kardesimle konusup zorla doktira goturmek. Oldu oldu eger olmadi olacak sey belli zaten. Kimse bu zulme goz yummaz kimsesi yoksa ben varim guzel kizimin yaninda.

Kimse anasindan ayirmak istemez ama boyle davranirsa mahkeme kanali ile alir gul gibide bakariz ona. 2 oglum var 1 de kizim olur. Yaradanina kurban olsun halasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…