Bize Yol Gösterin

Cok iyi dusunmussunuz ama siz planlar yaparken,hayatta kendi planlarini uygular. Plan yapmak kolayda uygulamasi zor sartlar uygun olmayinca. Bende cok istedim bosanmayi ama beceremedim bugune kadar Benim tavsiyem ya anneniz bosandiktan sonra babanizla mucadele etmeyi goze alacak veya siddet yok diyorsunuz, biraz babanizin suyuna gitmis gibi yapip biraz para kenara atip kendinizi guvenceye aldiktan sonra bosayacak. Sizde bolumu sevmek yerine mezun olduktan sonra ne kadar is imkani var one bakacaksiniz. Bolumunuzun is imkani kisitliysa,yol yakinken baski bir bolumde okumayi tercih edebilirsiniz.Allah yardiciniz olsun:))

Boyle Bı adama baba bıle denmez boyle sıkıntı cekecegıme kuru ekmek sogan yerim huzurum yerinde olur,

annenle el ele verip çalışırsınız en azından agzınızın tadı olur.
Resmen eziyet ediyor ya mangala goturme yada insanları rezil etme evde otursunlar. Bolumunu de sevmiyorsan sevdıgın Bı bolume gidersin daha fazla calisıp ama anneni satın danışmanlıgna almazlar yastan dolayı, tekstilde falan calısamazmı hem Bı sure dedenler yardım etsin bısey olmaz sız düzen kurana kadar, Allah yardımcınız olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…