- 10 Kasım 2020
- 8.154
- 66.854
- 498
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Zabitayi aradığımda hemen gelip uyariyorlar sonuçta halka açık COCUK parkı ve normal saatler. Belki ondandır.Biz bu olaylara benzer üniversitede gördük arabanın içinde gündüz vakti bildiğin çıplaklar. Güvenliği aradik bizim yapabileceğimiz bişey yok dendi
Eee sen gidip evde yapabiliyorsun.onların evi yok işte.parasızlıktan yapılıyor genelde böyle şeyler.azgınlıktan değil tam olarak.ayy üniversitedeyken ben de görmüstüm. ağaca dayamış kızı, montuyla etrafını kapatmış güya ama belli naptıkları. şok oldum. güvenliğe şikayet ettim. o da diyor ki “abicim beni götürebilir misin gördüğün yere?” bi de güvenliği götürdüm orayaisteyen istediğini yapsın ama dısarıda herkes görürken ne bileyim. öpüşmeye okayım. ben de esimi dışarıda öpüyorum (yiyişme değil jfjf) ama yaaniii ne bu azgınlıııkkkk
Uygun koşulun yoksa yapmayacaksın. Azgınlıktan değilde neden medeniyetten mi? Kendini tutamayacak kadar azıp sokaklarda çiftleşmenin bir açıklaması yok.Eee sen gidip evde yapabiliyorsun.onların evi yok işte.parasızlıktan yapılıyor genelde böyle şeyler.azgınlıktan değil tam olarak.
Bir tek erkek anneleri ile olmaz ki bu iş...bende 6 yaş oğlan annesiyim ve çocuğumun geleceği icin çok fazla endişeleniyorum.Erkek anneleri oğullarınında kulağını çekse bu manzaralar olmaz
Ferhans saçmalama istersen, hayvan miyiz biz ulu orta sevişelim?Eee sen gidip evde yapabiliyorsun.onların evi yok işte.parasızlıktan yapılıyor genelde böyle şeyler.azgınlıktan değil tam olarak.
Günlük kiralık daire kiralasınlar.Eee sen gidip evde yapabiliyorsun.onların evi yok işte.parasızlıktan yapılıyor genelde böyle şeyler.azgınlıktan değil tam olarak.
töbe töbe kfkff azgınlıktan işteEee sen gidip evde yapabiliyorsun.onların evi yok işte.parasızlıktan yapılıyor genelde böyle şeyler.azgınlıktan değil tam olarak.
Ahlaki yozlaşma ile kültürel yozlaşma farklı yozlaşma türleri. Bu yüzden de dolaylı olduğunu yazdım doğrudan yerine.Cocuklar opusmuyor yalniz, sokak ortasinda seks yapiyorlar (yani hanimefendi penetrasyon olmadan mudahale etmis ama olay bu sonucta)
Bunun neresi kulturel yozlasma degil, bu apacik kulturel yozlasma yahu.
Ne alaka çok gereksiz duyar kasmissiniz.olumler cinayetler olmasın ama sokak ortasında da sevisilmesin.bu özgürlük falan değil ben kimsenin cinsel hayatını görmek zorunda değilim.hele ki çocuk parkının olduğu bı yerde normal miÜlkede her gün sokak ortasında biri birini öldürüyor, karısını vuruyor, eline bıçağı alan önüne geleni bıçaklıyor, hayvanlara yapılmayan zulüm kalmıyor, siz 2 ergenin öpüşmesine bu derece dertlenip “Biz ne olduk böyle?” diyorsunuz. Cidden büyük dert.
Kadının regl olması kısmına kadR çok iyi gidiyordunToplumu bozmak istiyorsanız toplumun çekirdeği olan aile yapısı bozun yeter. Tvlerde yayınlanan reklamlar, film dizi fragmanlari artik iyice bozuldu. Algılar tamamen cinsel içerikli. Mahremiyet diye bisey kalmamis normallestirilmeye çalışılıyor, kadinin adet görmesi bile fıtri bir durum ped reklami ayıp değil diye nitelendiriliyor aslinda uyandırdığı cinsel güdüler hesaplanmiyor . Karı koca , sevgili konuları cinsellik, evlilik dışı ilişkiler, aldatmalar ihanetlerle yansıtılıyor. Romanların bile çoğunda cinsel yakinlasmalar detaylandiriliyor çocukları korumak cok zor ne yazık ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?