Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Günaydınlarrrrr....
Herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hafta olsun:1hug:

Gülancım,hadi hayırlısı canım....sağlıklı bir doğum olur inşallah...:teselli:dualarımız seninle canım:Saruboceq:

yağmurcuğum,nerelerdeydin?:sm_confused:evlendin demek bu arada:1hug:Allah mesut etsin canım...ömür boyu bir yastıkta kocayın inşallah:Saruboceq:Mutlulıklara.s.Sanada hayırlı ramazanlar

Şeniz Şeniz Şeniz

slm kk nin polis eşleri benimde eşim 3 yıllık polis ve 3 aylıkda evliyiz.Eşim ilk tanıştığımızda 12/24 tü,sonra sivile geçti daha sonrada şimdiki işinde çok fazla yorulmuyor ama ısrarla terör de çalışmak istiyor .Bana diyorki sadece seni yalnız bırakmamak için bu bölümdeyim diyor.Daha çok yeni olduğumuz için.bazen ona engel olmak istemiyorum bu mesleği severek yapanlardan çünkü.Ama bir yanımda terörün azdığı bu zamanlarda geçmesini hiç istemiyorum.Çok korkuyorum.Tabi kaderden kçılmaz bu bir gerçek.terörde yada narkotikte çalışan polis yada esi varmı.nelerle karşılasıyor esleriniz.korkularım yersizmi?Ayrıca şark hizmetine gidenler varsa nerelere gittiniz ve nasıldı.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sizce geçkenmi yoksa daha ileriki yıllarda gidilmeli.....hayırlı ramazanlar..

Canım hoşgeldin aramızaa.s. ,korkuların kesinlikle yersiz benim eşimde o bölümde çalışıyor vede biz şimdiye kadar bir zorlukla karşılaşmadık:1hug:vede şu anda şark görevinde sivastayıza.sBurayı tavsiye ederim ,eşine allah yardımcı olsun,hep görüşmek üzereŞeniz

iyi geceler kknin tüm polis eşleri.................

size bir haberim var sabah allahın izniyle doğuma gidiyorum..............

bugün annem kızkardeşim ve kayınvaldem geldi,,,,,,,,,,,,

dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar kuzularımı sağsalim kucağıma alayım..........

allahım isteyen he kuluna nasip etsin..................................

canım benim hadi gözün aydınnn inş. hayırlısıyla yarın bu zamnalr kucagında olacaklar ay cok heyecanlı Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle canımmm

Rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:
hayırlı haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle:CüvCüv:

Günaydın arkadaşlar,dishe niye öbür topige uğramıyon nan,bende seni hiç gelemiyon sanıyorum,ne yaptın misafirin gittimi,neyse buralardaymışsın öpüyorum canım.

Günaydınlarrrrrr.....
Nasılsınız hanımlar?
Ben çok yorgunum yaaaa:1closedeyes:bir yandan iftar yemekleri(Allah kabul etsin:Saruboceq:)
bir yandanda adam başıma bir sürü iş çıkardı:mymeka:inşaat işleri.....illaki her sene ev de bir yerler yıkılıp yaptırılıyor...ayyy ne meraklı yaaa öffff..yorgunluktan bayılcam artıklaelaelaelaelae....
emekli olunca da böyle oluyor işte napalım:sm_confused:

Yağmurlarr67 tebriklerr allah mesut etsinn
yeni gelennn ark.hoşgeldinizzz aramizaaa
gııı sende hoş geldin bacım nasılsın ?
selamlar kızlar gamyoncuiremsu
selam tabi buldun bizim gibi çltırları benden de sana koçaman sevgilerr
Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberleri bekliyoruz Alaha emanet ol
Günaydın arkadaşlar,dishe niye öbür topige uğramıyon nan,bende seni hiç gelemiyon sanıyorum,ne yaptın misafirin gittimi,neyse buralardaymışsın öpüyorum canım.
aktın ya bacım ben de bir ceza aldım ya bir geçmiş olsun demiyon 155 var ama ??
ablam tşkler çok iyiyiz iftar yemeği sahur yemaği derken akşam oluyorr
slmya acaba bende unutuldummu merak ettım bı bakıyım dedım ya bayadır yokum
hoş geldin hoş geldin kızzz neredesin sen bir geliyo bir koyboluyon k i b

Son düzenleme:

tad vermıo dıyelım kaydirigubbakcemile2
kayınvalıdemden bahsedıosan evet gıttı ramazanda da malum gelen gıdencokacimcoook
bende opuyorum canımkaydirigubbakcemile5

yaslılık zor ıste-tatlicadiarzu-
bu yastan sonra bunye herseyı kaldırmıyor tabeekaydirigubbakcemile3:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…