selam tümm kknin polis eşleri....................
hepinize iyi pazarlar tabii banada .
biraz endişeli bekleyiş
hadi hayırlısı
...............
slm kk nin polis eşleri benimde eşim 3 yıllık polis ve 3 aylıkda evliyiz.Eşim ilk tanıştığımızda 12/24 tü,sonra sivile geçti daha sonrada şimdiki işinde çok fazla yorulmuyor ama ısrarla terör de çalışmak istiyor .Bana diyorki sadece seni yalnız bırakmamak için bu bölümdeyim diyor.Daha çok yeni olduğumuz için.bazen ona engel olmak istemiyorum bu mesleği severek yapanlardan çünkü.Ama bir yanımda terörün azdığı bu zamanlarda geçmesini hiç istemiyorum.Çok korkuyorum.Tabi kaderden kçılmaz bu bir gerçek.terörde yada narkotikte çalışan polis yada esi varmı.nelerle karşılasıyor esleriniz.korkularım yersizmi?Ayrıca şark hizmetine gidenler varsa nerelere gittiniz ve nasıldı.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sizce geçkenmi yoksa daha ileriki yıllarda gidilmeli.....hayırlı ramazanlar..
iyi geceler kknin tüm polis eşleri.................
size bir haberim var sabah allahın izniyle doğuma gidiyorum..............
bugün annem kızkardeşim ve kayınvaldem geldi,,,,,,,,,,,,
dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar kuzularımı sağsalim kucağıma alayım..........
allahım isteyen he kuluna nasip etsin..................................
iyi geceler kknin tüm polis eşleri.................
dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar kuzularımı sağsalim kucağıma alayım..........
gııı sende hoş geldin bacım nasılsın ?Yağmurlarr67 tebriklerr allah mesut etsinn
yeni gelennn ark.hoşgeldinizzz aramizaaa
selam tabi buldun bizim gibi çltırları benden de sana koçaman sevgilerrselamlar kızlar gamyoncuiremsu
Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberleri bekliyoruz Alaha emanet oliyi geceler kknin tüm polis eşleri.................
aktın ya bacım ben de bir ceza aldım ya bir geçmiş olsun demiyonGünaydın arkadaşlar,dishe niye öbür topige uğramıyon nan,bende seni hiç gelemiyon sanıyorum,ne yaptın misafirin gittimi,neyse buralardaymışsın öpüyorum canım.
ablam tşkler çok iyiyiz iftar yemeği sahur yemaği derken akşam oluyorrGünaydınlarrrrrr.....
Nasılsınız hanımlar?
Ben çok yorgunum yaaaa:1closedeyes:bir yandan iftar yemekleri(Allah kabul etsin:Saruboceq:)
bir yandanda adam başıma bir sürü iş çıkardı:mymeka:inşaat işleri.....illaki her sene ev de bir yerler yıkılıp yaptırılıyor...ayyy ne meraklı yaaa öffff..yorgunluktan bayılcam artıklaelaelaelaelae....
emekli olunca da böyle oluyor işte napalım:sm_confused:
hoş geldin hoş geldin kızzz neredesin sen bir geliyo bir koyboluyon k i bslmya acaba bende unutuldummu merak ettım bı bakıyım dedım ya bayadır yokum
Günaydın arkadaşlar,dishe niye öbür topige uğramıyon nan,bende seni hiç gelemiyon sanıyorum,ne yaptın misafirin gittimi,neyse buralardaymışsın öpüyorum canım.
Günaydınlarrrrrr.....
Nasılsınız hanımlar?
Ben çok yorgunum yaaaa:1closedeyes:bir yandan iftar yemekleri(Allah kabul etsin:Saruboceq:)
bir yandanda adam başıma bir sürü iş çıkardı:mymeka:inşaat işleri.....illaki her sene ev de bir yerler yıkılıp yaptırılıyor...ayyy ne meraklı yaaa öffff..yorgunluktan bayılcam artıklaelaelaelaelae....
emekli olunca da böyle oluyor işte napalım:sm_confused:
yaslılık zor ıste-tatlicadiarzu-
bu yastan sonra bunye herseyı kaldırmıyor tabeekaydirigubbakcemile3:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?