Bize Gelsene otururuz

:emir_bebek: ahg ben yetişemiyorum hem oraya hem buraya başım döndü:bbo:

boy 1.58, kilo 58-60 gidip geliyo.. şişman deilim de totomdan kurtulmak istiyom yaa. bi insan üst bedeni 38 alt bedeni 40-42 olabilirmi yaa :bbo:

Al bende de yanını..boy aynı..kilo 55 ama şekerim ben doğum yapmış bi hatunun...

Eccük benim de totom var. emme güzzel ..hani totosu güzel bi ecnebi şarkıcı karı vardı ya..brezilyalı mı ne...ay bende kör cahil. bişey kalmıyo kaffada...onun gibim fallah..

December im 95 cm..e düşür baseni fallaha fıstık gibim olursun...

bodur tavuk, piliç olur ..derler...

December im 95 cm..e düşür baseni fallaha fıstık gibim olursun...

bodur tavuk, piliç olur ..derler...

yok canım boyumdan şikayetçi değilim. ya etrafımdaki herkes öle olduğundan, bilmiyorum boy konusunda hiç hayıflanmadım. sen doğum yapmışın 55 kilosun daha bende o da yok senden 5 kilo fazlayım. aslında bunu da kafama takmıyorum da, zayıf olsam nasıl olurdum die düşünüyorum bikaç aydır. hani yine 60 kilo olup da yüzü zayıf olanlar vardır ya, bende tombul yanaklar var aha böle :kedi: onlar gitse nasıl olcam acep die merak ediyom. senin maşallahın var inşallah bundan sora kilo almazsın.. benim annem de 60 küsürle doğum yapmış ama doğumdan sonra sütüm çoğalsın bahanesiyle kase kase tahan pekmez yermiş ekmeksiz öööğğğğ kaydirigubbakcemile3

kıss zampuş artuk karar versen diyim ya ora ya bura...benimde başım döndü ha..kafamçokkarıştı

kısss zampus nere gittin???? sensiz cekilmiyor buralar hade dön yuvana :1no2:

kıslar malum patron önüme fakslar koyuyor bişeyler koyuyor yetişemiyorum ayg
yokluğumda topiğimle ilgilencek gönüllü görevli bi arkadaş arıyorum -tatlicadiarzu-

:lepi: işteeee budur artık sanada asistan lazım vayy be zampus aklına gelirmiydi bu kadar ünlü ve yogun olacagın

sensiz topik olurmu heç zampuş...ne demek yokluğumda topiğimle ilgilenecek gönüllü aruyorum demek..:umursamaz:
sen başında olmasan bizde topiğe uğramayız..:1ninca:

sensiz topik olurmu heç zampuş...ne demek yokluğumda topiğimle ilgilenecek gönüllü aruyorum demek..:umursamaz:
sen başında olmasan bizde topiğe uğramayız..:1ninca:
:bbo: hakkat uğramazsınız eeheh sırnaşık şey
arıyorum gönüllüyü çünklü patron önüme fakslar incelencek bi takım bazı dosyalar koyuyor
özellikle bugün çokk koydu önüme faksları ya mirmirmirmir

seni yorgun ve bitkin gördüm kimleree bu havalarrrrrrrrrr zampusum cincanım :umursamaz:

CADIARZU zampuk neredesin anam yoksa reşoya pişmaniyemi götürdün

X