M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kız ben geldim oturak birliktee eyi olur :smiley-cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinizzbende geldüm :)
ne getirdin evime elin boşta kuru kuru sallana sallana gelmişin sositososito neyse bidahakine 6 adet tavuk getirKız ben geldim oturak birliktee eyi olur :smiley-cool:
bir şey değil demicem çünkü çok birşey delikafaduldenDünn senin o dansöz topiğinde geyiğe konu aç demiştim açmışın tşk ederim zampulecimmmkaydirigubbakcemile5
dansözleri oynattımda hafta sonu oynattım konuyuda dün açtıydım -tatlicadiarzu-daha dün dansöz oynatmıyor muydun kız senCADIARZU
hızıma yetişiyosun gıı nereye topic açsam 2 saniyede 12 kullanıcı doliyi nasıl buluyolar beni koca sitede daha ben yerleri bile bulamıyorum :bbo:ben senin hızına yetişemiyorum seni takdir ettim bacımkafamçokkarıştı
sen şimdi uyuyosundurburda da yakalayamadık kızı tuhh!
kaydirigubbakcemile2 :1ninca: vereliniortakZampülüğüüüüm..sen 10 numara değil 100 numarasın..:lepi:
Yürrrrü beeee..toppiiiini buldun sonunda.. ne kilit var burda ne bişiiiii..Şeniz
Salın salınabildüğüünce..zemuszemusMüptela ettin annem bizi...yerimseniben
Kral geyikçisin Vesselam...delikafadulden
genemı eksın la hamıleyım bu kadarını kaldıramıyım
şakkıdı arkası yarın mı zampuş şimdi yarına kadar kim bekleyecek yarının özetini anlatan bir fragman cekseydin ya bacım oldu mu beyaw :jeyyar: