- 14 Şubat 2019
- 109
- 74
- 48
- 34
- Konu Sahibi borntodie-
13 haftalık. Cinsiyet tahmini olan var mı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 haftalık. Neye bakarak anladınız peki? Ben anlayamadım bir türlü bu teoriyiKac haftalik erkek gibi geldi
%90 erkek dedi. Ama yinede aramızda kalsın dedi 3 hafta sonra netleşecekDoktor yorum yaptı mi hic
Hayirlısı olsun senin bebise benziyor demi kese filan yapısı. Yazarim buraya haftaya cumartesi gidecegim doktoraSeninki de erkek gibi hissettim teorilerden anlamıyorum sadece hissiyat :)
Evet. Saglıklı olsunlar da. Cumartesi haberini bekliyorum merak ettim bende:)Hayirlısı olsun senin bebise benziyor demi kese filan yapısı. Yazarim buraya haftaya cumartesi gidecegim doktora
Bu Cumartesi 16.hafta mı oluyorTamam yazarim tabi gosterirse bu kadar bekledim gitmedim insallah gosterir
Bence görünür artık. Ben 13. Haftada gittim söyledi ama netleşmesi için 3 hafta sonrasını bekliyoruz. 16.hafta oluyor.23 subat 16+2 haftaya cumartesi bu degil
Büyük ihtimal erkek bebek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah13 haftalık. Cinsiyet tahmini olan var mı :)
Amin. Hepimize nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim. Siz neye bakarak anladınız peki?Büyük ihtimal erkek bebek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nubu biraz dik gibi görünüyorAmin. Hepimize nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim. Siz neye bakarak anladınız peki?