Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

selam kızlar,dün kanama başladığı için bugün de bebeği aldılar.Allah demekki böyle uygun gördü.bende tevekkül edip sabredicem.Bi süre bebek konusunu kapattım.İşe girmeyi düşünüyorum böylece kafam biraz meşgul olmuş olur.Allah a şükür bende eşimde sağlıklıyız bebekde yiyecek ekmeği varsa gelir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bi süre buralarda olmayacağım.Şimdiden güzel temennileriniz için teşekkür ederim hepinize.Sizleri seviyorum herkes kendine iyi baksın..Sevgiler.....

Allah sana sabır versin..umarım en kısa zamanda sen ve dileyen herkes evlatlarına kavuşur..

merhaba kızlar,
öncelikle casperım ne diyeceğimi bilemedim canım. elbet bunda da vardır bir hayır, Rabbim hayırlısına sabretmeyi nasip etsin... sen yapacağını yaptın artık takdir Rabbimin... Allah tez zamanda gönlünün muradını versin canım arkadaşım benim.

acemiperi, eceli, eski adı seastire (yenisi umut olmuş sanırım sana ne olarak hitap edeyim bilemedim:) ) ne tatlı yavrularınız sizin öyle, tam ısırmalık olmuşlar :)) maşallah

benim mustafam da büyüyor teyzeleri, 7 kg olduk yahu :) tam ısırmalık oldu kolu bacağı. gelişimi iyi Allah a şükür. gazı da baya azaldı hamdolsun, arada geliyor yine sancılar ama buna da şükür diyoruz eski gazlı zamanları hatırlayınca. artık dönmeye çalışıyor, yarım da olsa dönüyor hatta. gece yatağının kenarlarını dolduruyorum Allah muhafaza yüz üstü dönmesin diye. burun tıkanıklığı çok oluyor bebeğim resmen sinir oluyor. az önce daha temizledim bir sürü ağladı kuzum. böyle işte bizden haberler.

tatil işi yattı sanırım, yola çıkmaktan korkmuyorum da şimdi tatil yerlerinde bile genelde sinekler böcekler var ya onları göze alamıyorum daha 3 aylık malum.

hepinizi çok özlemişim ya...

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin sana canım benim

saol teyzesi paşanın resmini koyda bizde görelim yeğenimizi merak ediyorum. maşallahhh çok güzel kilosu biz daha 7300 kiloyuz hiç bişey yemiyo sadece anne sütü alıyo ve sürekli hastalanıyor bu ay zayıflamış çok üzüldüm

foto işine babasından izin yok maalesef... burada denk gelirsek hemen koyar silerim :)
kilo önemli değil canım sağlıklı olsunlar da. ek gıdaya geçmek istemiyor mu umut?

foto işine babasından izin yok maalesef... burada denk gelirsek hemen koyar silerim :)
kilo önemli değil canım sağlıklı olsunlar da. ek gıdaya geçmek istemiyor mu umut?

yemek istemiyo kusuyo tatlım inş denk gelirizzz çok merak ediyorum paşamı

Hakkinda hayirlisi olsun canim

Deryaf ben iki kez sehirdisina ciktim biri bayram biri dugun icin. Kalabaligi hic sevmedi oglum agladi durdu. Eve geldigimize de hava degisiminden dolayi asiri uysuzluk yapti. Bir daha cikmaya cesaretim yok

canım benim allahım herkesi bi şey ile sınıyo bu dünyada zaman zaman, senin de mücadele alanın bu demek ki. allahım bundan sonra her şeyi gönlüne göre versin, azcık kafanı dağıt kendine gel. dikkat et kendine öpüyorum çok.

kızlar merhaba nasılsınız.
şöle okudum geçmişi oğluşlarınızı kızçelerinizi büyütüyosunuz
ben uzun zamandır yoktum. nöbet izni kullandım, üstüne bi de grip oldum 1 hafta da raporlu yattım anca geldim kendime. şimdi iyyim allaha şükür.
13 ağustosta ayrıntılı ultrasonumuz vardı oğluşumla. çok keyifliydi, uzun uzun seyrettik oğlumuzu babası ile. Dr.umuzun dediğine göre göbekli iri bi bebek olucak kilosu haftasından önde gidiyo şimdilik. doğum da 29 kasım görünüyo. bakalım kısmet.
3 eylülde de şeker yüklememiz var. artık ben de son 3 aylık dönemece girdim
işte böle, hepinizi öpüyorum çok, dikkat edin kendinize..

ben daha 2 aylık ewliyim ama burdaki yazıları okudukça sabırsızlanıyorum hamile kalmak için inşallah rabbım ne zaman istiyosanız o zaman size bebiş nasip etsin

çok geçmiş olsun tatlım. maşallah oğluşuna annesi

Merhaba canlarım benım burayı boşlamışsınız hayırdır pek gıren yok benden haberler yazım...
Malum buraya yazdıgıma gore kayınvalıdemdeyım eşim ısrarla net almam dıyor delırtıyo benı uyuz şey
Oncelıkle cespırım dıyecek ne bır kelımem var ne moral verecek cumlem var sadece ne kadar uzgun oldugumu bılmenı ıstıyorum canımın içi(((ne denılebılırkı RABBIM boyle hayırlısını gormus verende o alanda o sanmakı bızlerın cocukları olduda ebedı bızımle ıstedıgı an alabılırde ALLAH kımseyı evladıyla ımtıhana tabı tutmasın hayırlısını versın sadece dualar edebılırız bana aıt dıyemıyoruz cunku..uzulme dıyecem ama bılıyorumkı boş şuna ınanıyorum daha vaktı saatı gelmemıs uzulme bak ben 40 yasında evlendım bılıyorsun hele dur sen 40 bır gel daha yaşanılası o kadar guzel gunlerın varkı sadece tevekkülümüzü bırakmamalıyız GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..Bunu unutmuyalım hem baksana turkiyede işler karışık senın bebiş dıyorkı hersey yoluna gırsın barış olsun kardeşlık olsun insanlar cınayet işlemesın o zaman gelecem işte cadı deyilmi anasının rahat bebeği hazıra konacam dıyor:)))
Gelelım benım bebısıme maşallah saglıgı ıyı kılosu 12 boyu 76 valla anası 155 seneye kolkola gezerız artık:)))tam bır fırlama yuruteçle evde oyle hızla gıdıyorkı kapılara duvarlara çarpa çarpa cok salya dokuyor sanırım dışler yolda konuşmayada basladı gıbı anne teyze baba dıyor teyzesı agzına bebekken muhabbet kusu soktu ınanın konusuyo :)bende 2 ay gecıktım bu ay acaba hamişmiyim diye korktum malum yasak ya bana dogum yapmak baya korkmadım degıl neyse dr gıttım ılac verdı progestan dıye bıttı adet oldum bugun 3 gunu yınr gıttım homon tahlıllerı falan porolaktınım cok yuksek cıktı dostınex verdı ben hamıle kalmadan oncede onu ıctım oyle kalmıstım sımdı adetımı duzenlıyecekmış bır ara acaba dedem menopozamı gırıyorum grcı benı mutlaka endokrolonojımı ne oraya gıtmemı soyledı hormonlarımın takıbı ıcınmıs ama sıra almak mumkun degıl bakalım ne olacak herseyın hayırlısı artık yarın gıdıp sprıal taktırayım dıyorm aman bu kadınların dertlerıde bıtmıyor...heppınızı opuyorum cok cooookk

merhaba canım haklısın boşladık burayı...
oğluşuna maşallah canım tam olarak kaç aylık şimdi?
sen de araştırmışsındır ama prolaktin işini hafife alma haklısın sıra almak çok zor ama bir şekilde hallet canım.
sana hamilelik neden yasak doğumun zordu ondan dolayı mı?

bi kıpırtı oldu mu damlıyom hemen...
kısaca kendimden bahsedeyim kızlar. 30. haftama girmiş bulunmaktayım. allaha şükür her şey yolunda. 30 kasım doğum tarihi görünüyo, heyecanla bekliyorum.
eceliiiii maşallahhh oğluşuna canım, sen de bi korku atlatmışsın gelmiş geçmiş olsun tekrar hamile kalman neden sakıncalı. sezeryan mıydı senin. sezeryanda 2 yıl bekletiyolar ya:44:

Ben de bir kipirti olunca kosuyorum hemen :)

Eceli haberlerini almak cok guzel. Hamile miyim korkusu insnai yokluyor demekki. Ben hala adet olmadigim icin hamile oldugumu nasil anlarim bilmiyorum.Karnimi tekmeleyince anlarmisim Oglum oyle kucuk ki bu ihtimal bile iki uc gun cok sikinti verdi bana. Neyse ki degilmisim. bir zamnlar da neden hamile degilim diye agliyordum ya Allahin hikmeti iste

Recelim saglikla kucagina al insallah. Hamilelik cok guzel derlerdi de neresi guzel ya derdim. Gercekten cok guzel. Bebegini cok fazla seviyorsun, insanlar sana daha nazik ve en onemlisi henuz herseye pembe bakiyorsun :) Bebisini kucagina alinca anlarsin

ooo baya ilerlemişsin canım maşallahhhh
kritik 28 hafta gittiğine göre tamamdır canım daha korku yok :) canım tadını çıkar bu zamanın. uyu mesela bol bol :)) şaka bi yana her dönemin kolaylığı zorluğu var. şimdi enerjin yoktur mesela senin. doğumdan sonra enerjş yükleniyorsun mesela. şimdi bol vaktin vardır sonra olmuyor. vs vs vs :))

Merhaba özürdileyerek birşey sormak istiyorum biz Ağustos ayından beri korunmayı bıraktık 15 Eylül dede tekrar ilişki yasadık ama ben bundan 2 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim çatalda muayene oldum sanırım bu muayeneden sonra o ilişkiden bi umut cıkarmı kafam karıştı ((((

oyy maşallah paşaya neyle besliyon kız banada söyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…