• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Merhaba özürdileyerek birşey sormak istiyorum biz Ağustos ayından beri korunmayı bıraktık 15 Eylül dede tekrar ilişki yasadık ama ben bundan 2 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim çatalda muayene oldum sanırım bu muayeneden sonra o ilişkiden bi umut cıkarmı kafam karıştı :(((((

merhaba çatalla muayene hamile kalmana engel olmaz merak etme

[SUP][/SUP]
Merak ettiğim hani spermler canlı oluyormuş ya hamile kalma ihtimalim yok sanırım o ilişkimden
2 gun sonra spermleri bisey etkilemez merak etme. Dollenme ilk birkac saat icinde olursa olur yoksa olmaz. Haimle kalmak istiyorsan gun asiri iliski, iliski sonrasi bel altina ince yastik koyup 20 dk sirtustu dinlenme gibi seyler yap. Folik asit kullanmaya basla. Iliskiden hemen sonra wc ye gitme. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et. Hayirlisiyla gelir insallah

2 gun sonra spermleri bisey etkilemez merak etme. Dollenme ilk birkac saat icinde olursa olur yoksa olmaz. Haimle kalmak istiyorsan gun asiri iliski, iliski sonrasi bel altina ince yastik koyup 20 dk sirtustu dinlenme gibi seyler yap. Folik asit kullanmaya basla. Iliskiden hemen sonra wc ye gitme. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et. Hayirlisiyla gelir insallah
bide biraz ayıp olcak ama esin bosalmak için beklemesin o iş azcık hızlı olsun çünki sipermler sıcak ortama geciyor cabuk ölüyor ne kadar cabuk bosalırsa o kadar hareketli olurlar bekleyince yorulurlar yol katederken cabuk ölüyorlar :17::17:

[SUP][/SU Haimle kalmak istiyorsan gun asiri iliski, iliski sonrasi bel altina ince yastik koyup 20 dk sirtustu dinlenme gibi seyler yap. Folik asit kullanmaya basla. Iliskiden hemen sonra wc ye gitme. Beslenmene dikkat et, bol bol dua et. Hayirlisiyla gelir insallah

bu konuyla ilgili bi yazı okudum ilişkiden hemen sonra kalkma dinlen wc gitme olur diye bende tam tersi oldu beklemedim kalktım wc gittim sonuç hamileyim:):9::52::49:

Ben de bir kipirti olunca kosuyorum hemen :)

Eceli haberlerini almak cok guzel. Hamile miyim korkusu insnai yokluyor demekki. Ben hala adet olmadigim icin hamile oldugumu nasil anlarim bilmiyorum.Karnimi tekmeleyince anlarmisim :37: Oglum oyle kucuk ki bu ihtimal bile iki uc gun cok sikinti verdi bana. Neyse ki degilmisim. bir zamnlar da neden hamile degilim diye agliyordum ya Allahin hikmeti iste

Recelim saglikla kucagina al insallah. Hamilelik cok guzel derlerdi de neresi guzel ya derdim. Gercekten cok guzel. Bebegini cok fazla seviyorsun, insanlar sana daha nazik ve en onemlisi henuz herseye pembe bakiyorsun :) Bebisini kucagina alinca anlarsin :34:

ooo baya ilerlemişsin canım maşallahhhh
kritik 28 hafta gittiğine göre tamamdır canım daha korku yok :) canım tadını çıkar bu zamanın. uyu mesela bol bol :)) şaka bi yana her dönemin kolaylığı zorluğu var. şimdi enerjin yoktur mesela senin. doğumdan sonra enerjş yükleniyorsun mesela. şimdi bol vaktin vardır sonra olmuyor. vs vs vs :))

merhaba kızlar. teşekkür ederim oğluşumla büyüyoruz işte. göbüşüm bayağı çıktı. 10 gündür klasik hamile gibi paytak paytak başladım yürümeye.
salı gününü iple çekiyom, kontrolümüz var. 30 haftayı dolduruyoruz. bakalım bizimki kaç kilo, boyu endamı ne :emir_bebek:
ondan sonra da hafta sonu annemler geliyor yanıma bebek hazırlığı için çok özlemiştim onları iyi gelicek bana.
dediğin gibi deryafım ilk 3 aya geri dönmüş gibiyim. gece uyku bölünmeleri arttı ondan mı bilmiyom ama, akşam yemekten hemen sonra devrilesim geliyor. gün içinde de molalarla çalışıyom:37:
sizler nasılsınız, bebişleriniz nasıl. foto koysanızaaa :)

Son düzenleme:
bu konuyla ilgili bi yazı okudum ilişkiden hemen sonra kalkma dinlen wc gitme olur diye bende tam tersi oldu beklemedim kalktım wc gittim sonuç hamileyim:):9::52::49:

sana katılıyorum :)))))) bende hiç beklemedim wc yw gittim yatmadım ama hamile kalmıştım :) Allah istedikten sonra gerisi boş

Noruyonuz kizlar.casperim bi an muu oldum ama daha sonra uzuldum.ama hersey allahtan geliyor biz kullari isyan etmemek lazim ki uzerimizden nimetlerini esirgemesin.eeee diger kizlar nasilsiniz bakalim eceli seastre bebisler cok tatli olmus.benim sehzademin keyfi yerinde su an 6.ayimizi doldurmakk uzereyiz 1 tane disimiz var kg boyumuz iyi allaha sukur resim yuklemeyi beceremedim ama en kisa zamanda denicem.diger kizlar sizi cok seviyorum fakat pek giremiyorum malum cocukla gnlerim nasil geciyor anlamiyorum

sana katılıyorum :)))))) bende hiç beklemedim wc yw gittim yatmadım ama hamile kalmıştım :) Allah istedikten sonra gerisi boş

aynen öyle nice insan çabalıyor kimisi engel oluyor kısmet işi bunlar istesende istemesende kaderinde varsa olur:):34:

Evet nasip kismet bu isler. Korunup da hamile kalanlar var. Yillarca iliski yasayip hamile kalamayanlar da var bir gecede hamile kalan da.

merhaba kızlar. teşekkür ederim oğluşumla büyüyoruz işte. göbüşüm bayağı çıktı. 10 gündür klasik hamile gibi paytak paytak başladım yürümeye.
salı gününü iple çekiyom, kontrolümüz var. 30 haftayı dolduruyoruz. bakalım bizimki kaç kilo, boyu endamı ne :emir_bebek:
ondan sonra da hafta sonu annemler geliyor yanıma bebek hazırlığı için çok özlemiştim onları iyi gelicek bana.
dediğin gibi deryafım ilk 3 aya geri dönmüş gibiyim. gece uyku bölünmeleri arttı ondan mı bilmiyom ama, akşam yemekten hemen sonra devrilesim geliyor. gün içinde de molalarla çalışıyom:37:
sizler nasılsınız, bebişleriniz nasıl. foto koysanızaaa :)
Bebek hazirligi cok guzel birsey biliyor musun. Evlilik hazirligindan bile guzel. Bebek esyasi almak ceyiz almaktan cok daha keyifli. Tekrar o gunlere donmek isterdim :)

Noruyonuz kizlar.casperim bi an muu oldum ama daha sonra uzuldum.ama hersey allahtan geliyor biz kullari isyan etmemek lazim ki uzerimizden nimetlerini esirgemesin.eeee diger kizlar nasilsiniz bakalim eceli seastre bebisler cok tatli olmus.benim sehzademin keyfi yerinde su an 6.ayimizi doldurmakk uzereyiz 1 tane disimiz var kg boyumuz iyi allaha sukur resim yuklemeyi beceremedim ama en kisa zamanda denicem.diger kizlar sizi cok seviyorum fakat pek giremiyorum malum cocukla gnlerim nasil geciyor anlamiyorum
Aysem gittin gelmedin bir daha. Bebek cok zamanini aliyor sanirim. Ha geldi ha gelecek derken bebekler hayatimizi dolduruverdi. Allah eksikliklerini gostermesin

Oglum artik 3,5 aylik oldu. Onunla daha fazla ilgilenelim konusalim istiyor. Cigliklar atiyor, kendince aa uu vaa kanusuyor. Bizim cikardigimiz sesleri taklit etmeye calisiyor. Karni doyunca yuzume bakip guluyor. Mimiklerimi en ince ayrintisina kadar izliyor. Kucagima aldigimda saclarima asilip yoluyor :37: Yanaklarini sisirp puff puff yapiyor :49: Buyudukce neler neler yapacak Allah bilir. Ben de onu keyifle izliyorum. BAzen cok yoruluyorum, uzuluyorum ama yine de guzel

Masallah deyin teteleri :nazar::nazar::nazar:
$IMG_3318.jpg $20130903_081517.jpg $20130913_133931.jpg $20130822_100304.jpg

Oglum artik 3,5 aylik oldu. Onunla daha fazla ilgilenelim konusalim istiyor. Cigliklar atiyor, kendince aa uu vaa kanusuyor. Bizim cikardigimiz sesleri taklit etmeye calisiyor. Karni doyunca yuzume bakip guluyor. Mimiklerimi en ince ayrintisina kadar izliyor. Kucagima aldigimda saclarima asilip yoluyor :37: Yanaklarini sisirp puff puff yapiyor :49: Buyudukce neler neler yapacak Allah bilir. Ben de onu keyifle izliyorum. BAzen cok yoruluyorum, uzuluyorum ama yine de guzel

Eki Görüntüle 809618 Eki Görüntüle 809619 Eki Görüntüle 809620 Eki Görüntüle 809621

masallah 41 kere masallah nazar değmesin ne güzelsin sen öyle yerim senin totoşunu:21::21::nazar::nazar::54:

saol canım benim. iyiyiz yaramaz bıdığımla uğraşıyorum bütün gün

Eki Görüntüle 809618 Eki Görüntüle 809619 Eki Görüntüle 809620 Eki Görüntüle 809621

oyy maşallahh sana yaa çok yakışıklı bu pericim nazar değmesin

Back