• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

$abdullah.jpg buyrun teyzoşlar ogluşumun son halııı sevgıler

Canim dogumda sana dua etmistim csn havliyle zikr etmistim adini duydumki dogum sirasinda baskasinin sikintisini dile getirirsen o cok etkili olurmus ayyy nasil sevindim bilemessin cok bekletmedi rabbim kucagibda olmasinida nasipvetsin hayirlisiyla dogsun ins. Bu arda kizimla ayni tsrihte dogacak olmasi dikkati.den kacmadi. Bir koc kizi davasindan asla vaz gecmez ve bur terazi annesi onu asla birakmaz;:-)hadi guzel haberlerle don dah kizlarimizin dogum gununu birlikte kutlayip rengarenk ojeler surcess:-)

Merhaba bacişlerimm,

Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....

Allah bu kez yüzünü güldürür tamamına erdirir inşallah..dualarım seninle,inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün,çok sevindim gerçekten..

slm kızlar oğlum bütün teyzelerinin ve kardeşlerinin bayramını kutlu bana öyle söyledi(aramızda özel bir dil var)kızlar oğlum 10 gün sonra beşinci ayını bitiriyor hala anne sütüyle besleniyoruz sütün azaldığı günlerde arada pirinç unu yada devam sütü yapıp veriyorum (denediğim bütün mamalardan nefret ediyo ya ağzını kitliyo yada kusuyo)öyle şişman bi oğlum yok galiba benimki şimdiden fit olmak istiyo anası fit değil bari oğlu fit olsun ne yapayım laf aramızda 54 kiloyla hamile kaldım 66 kiloyla hamileliği bitirdim doğurdum 60 kilo olmuştum emziriyorum süt olsun diye bol bol yedim şimdi 63 kiloyum yani hala dana gibiyim.zuzucum verdiğin bilgiler için teşekkürler mutlaka deniyicem ek gıda demişsin ek gıdaya geçmedim ama 1 eylülde okul başlayacağı için ne yiyorsak küçük küçük onada tattırıyorum ki sonra sorun çıkarmasın ayrıca karpuz şeftali gibi meyveleride emdiriyorum burda komşum yoğurtta vermeye başladı ben çok küçük ağzına koydum ama sevmedi midesini bulandırıyor.eceli yavruna maşallah sübhanALLAH barikALLAH

slmmm kızlar ben geldimmm bilin bakalım ben kimim :1: sizleri çok özledim hayaletiiiiimmm çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu sevinçten inş kucağına alırsın. doğum yapan hatunlar gözünüz aydın ama resim koymamışsınız ben yeğenlerimi merak ediyorummmmmmmmmm . eceli ve ayşe maşallah kızlar tosun paşa yapmışsınız bebişleri

Merhaba bacişlerimm,

Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....
Cok cok cok sevindim :52::52::52::52: Tam bir bayram mujdesi vermissin harika bir haber bu. saglikla al kucagina

Eki Görüntüle 775550 buyrun teyzoşlar ogluşumun son halııı sevgıler
eceli bu yakinda askere gidecek masallah ona :nazar::nazar:

uzun bi aradan sonra umut paşa sizinle teyzoşları büyümüşmüyüz
:nazar::nazar:

Eklentiler

• $942652_10201043792069874_290096040_n.jpg
    $942652_10201043792069874_290096040_n.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf2255.jpg
    $Fotoğraf2255.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
umut paşaya maşallah kocaman olmuş ayrıca casperım senide canı gönülden kutluyorum rabbim devamını getirir inşallah

ozlettin kendini. Oglusun kocaman olmus. Ne guzel guluyor oyle. Bebegin guldukce dunyalar senin oluyor degil mi :49:

Minik oglum boyle gulunce onu tekrar icime sokasim geliyor cok mutlu oluyorum

Eklentiler

• $20130809_072601.jpg
    $20130809_072601.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 33
ozlettin kendini. Oglusun kocaman olmus. Ne guzel guluyor oyle. Bebegin guldukce dunyalar senin oluyor degil mi :49:

evet canım içime sokasım geliyor onu severken

oyyy maşallah sana paşammm çok tatlısın sen yaaa nazar değmesin sana bakışa bak :nazar::nazar::nazar::nazar:

oy oy oğluşlara bak maşallahhh :nazar::emir_bebek: çok tatlı olmuşlar kızlar. allah nazarlardan saklasın:nazar:

merhaba bacişler,benden yine iyi haberler yok.sanırım bu seferde bebek gelişemedi.kese büyümüş ama bebek görünemedi.daha doğrusu pirinç tanesi kadar bi şey göründü ama kalp atışı falan duyulmadı.Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.ama sanırım buda olumsuz gebelik oldu.açıkçası ne yapacağımı şaşırdım kızlar.coraspin+folik asit içiyorum.progestan ilacı içiyorum.kan sulandırıcı iğnelerimi oluyorum ama işte herşey kısmette gelip dayanıyo...hepinize ayrı ayrı güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama şanssızlık bi türlü peşimi bırakmıyor maalesef:(( yinede hayırlısı neyse onu diliyorum.bugün annemlerle kayınvalidem vardı bende.onları yolcu eder etmez başladım ağlamaya.ama epey bi ağlamışım ki sesim borazan gibi çıkıyo şimdi..Yinede isyan etmiyorum.Allah ım demekki beni böyle sınıyor.bende tevekkül edip sabredicem.İnanıyorum ki bir gün kader bana da gülecek.Doktora sordum neden bebekler gelişmiyor diye dediği şu.Ne oluyosa döllenme aşamasında oluyo dedi.yani aşılama da yapsan tüp bebek te yapsan hep bu risk var.bu tür olayların %85 i genetik geri kalan %15 te bilinmeyen nedene giriyor dedi.bende tüm genetik testlerimi yaptırdım herşeyim normal ama işte kısmet olmuyor.allah ım bana ve kocama sağlık versin yeter.haftaya durumu gördükten sonra bi süre bebek olayını kapatıcam.abimin yanına yurt dışına gitmeye çalışıcam biraz değişikliğe ihtiyacım var.hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..dualarınızı yine de benden esirgemeyin canlarım......sevgiler

merhaba bacişler,benden yine iyi haberler yok.sanırım bu seferde bebek gelişemedi.kese büyümüş ama bebek görünemedi.daha doğrusu pirinç tanesi kadar bi şey göründü ama kalp atışı falan duyulmadı.Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.ama sanırım buda olumsuz gebelik oldu.açıkçası ne yapacağımı şaşırdım kızlar.coraspin+folik asit içiyorum.progestan ilacı içiyorum.kan sulandırıcı iğnelerimi oluyorum ama işte herşey kısmette gelip dayanıyo...hepinize ayrı ayrı güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama şanssızlık bi türlü peşimi bırakmıyor maalesef:(( yinede hayırlısı neyse onu diliyorum.bugün annemlerle kayınvalidem vardı bende.onları yolcu eder etmez başladım ağlamaya.ama epey bi ağlamışım ki sesim borazan gibi çıkıyo şimdi..Yinede isyan etmiyorum.Allah ım demekki beni böyle sınıyor.bende tevekkül edip sabredicem.İnanıyorum ki bir gün kader bana da gülecek.Doktora sordum neden bebekler gelişmiyor diye dediği şu.Ne oluyosa döllenme aşamasında oluyo dedi.yani aşılama da yapsan tüp bebek te yapsan hep bu risk var.bu tür olayların %85 i genetik geri kalan %15 te bilinmeyen nedene giriyor dedi.bende tüm genetik testlerimi yaptırdım herşeyim normal ama işte kısmet olmuyor.allah ım bana ve kocama sağlık versin yeter.haftaya durumu gördükten sonra bi süre bebek olayını kapatıcam.abimin yanına yurt dışına gitmeye çalışıcam biraz değişikliğe ihtiyacım var.hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..dualarınızı yine de benden esirgemeyin canlarım......sevgiler
Canim ya kesin mi bebegin gelisemedigi, sesi duyamamis olmayasiniz, belki sonradan duyulur. Bu konuda imtihanin cok buyuk Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninle

tatlım inş duyarsın pıtpıtları dualarım seninle. kaç haftalık bu arada bebeğin 9, haftaya kadar zamanı var kalp atışları için

hu huuuu nerdesiniz kızlarrr
Herkes bebeklerle meşgul sanırım. Ben de kendimi temizliğe verdim. Parça parça evi silip süpürüyorum.Bugün de şeftali reçeli yaptım biraz. Oğlum zaten gün boyu yetiyor bana. Çamaşır, ütü, yemek derken gün yetmiyor vallahi

Herkes bebeklerle meşgul sanırım. Ben de kendimi temizliğe verdim. Parça parça evi silip süpürüyorum.Bugün de şeftali reçeli yaptım biraz. Oğlum zaten gün boyu yetiyor bana. Çamaşır, ütü, yemek derken gün yetmiyor vallahi

hamarat anne seni maşallahhh

Back