Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bacişlerimm,
Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....
Eki Görüntüle 775550 buyrun teyzoşlar ogluşumun son halııı sevgıler
Cok cok cok sevindimMerhaba bacişlerimm,
Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....
eceli bu yakinda askere gidecek masallah onaEki Görüntüle 775550 buyrun teyzoşlar ogluşumun son halııı sevgıler
uzun bi aradan sonra umut paşa sizinle teyzoşları büyümüşmüyüz
![]()
ozlettin kendini. Oglusun kocaman olmus. Ne guzel guluyor oyle. Bebegin guldukce dunyalar senin oluyor degil mi
Minik oglum boyle gulunce onu tekrar icime sokasim geliyor cok mutlu oluyorum
umut paşaya maşallah kocaman olmuş ayrıca casperım senide canı gönülden kutluyorum rabbim devamını getirir inşallah
uzun bi aradan sonra umut paşa sizinle teyzoşları büyümüşmüyüz
![]()
ozlettin kendini. Oglusun kocaman olmus. Ne guzel guluyor oyle. Bebegin guldukce dunyalar senin oluyor degil mi
Minik oglum boyle gulunce onu tekrar icime sokasim geliyor cok mutlu oluyorum
Canim ya kesin mi bebegin gelisemedigi, sesi duyamamis olmayasiniz, belki sonradan duyulur. Bu konuda imtihanin cok buyuk Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninlemerhaba bacişler,benden yine iyi haberler yok.sanırım bu seferde bebek gelişemedi.kese büyümüş ama bebek görünemedi.daha doğrusu pirinç tanesi kadar bi şey göründü ama kalp atışı falan duyulmadı.Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.ama sanırım buda olumsuz gebelik oldu.açıkçası ne yapacağımı şaşırdım kızlar.coraspin+folik asit içiyorum.progestan ilacı içiyorum.kan sulandırıcı iğnelerimi oluyorum ama işte herşey kısmette gelip dayanıyo...hepinize ayrı ayrı güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama şanssızlık bi türlü peşimi bırakmıyor maalesef( yinede hayırlısı neyse onu diliyorum.bugün annemlerle kayınvalidem vardı bende.onları yolcu eder etmez başladım ağlamaya.ama epey bi ağlamışım ki sesim borazan gibi çıkıyo şimdi..Yinede isyan etmiyorum.Allah ım demekki beni böyle sınıyor.bende tevekkül edip sabredicem.İnanıyorum ki bir gün kader bana da gülecek.Doktora sordum neden bebekler gelişmiyor diye dediği şu.Ne oluyosa döllenme aşamasında oluyo dedi.yani aşılama da yapsan tüp bebek te yapsan hep bu risk var.bu tür olayların %85 i genetik geri kalan %15 te bilinmeyen nedene giriyor dedi.bende tüm genetik testlerimi yaptırdım herşeyim normal ama işte kısmet olmuyor.allah ım bana ve kocama sağlık versin yeter.haftaya durumu gördükten sonra bi süre bebek olayını kapatıcam.abimin yanına yurt dışına gitmeye çalışıcam biraz değişikliğe ihtiyacım var.hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..dualarınızı yine de benden esirgemeyin canlarım......sevgiler
merhaba bacişler,benden yine iyi haberler yok.sanırım bu seferde bebek gelişemedi.kese büyümüş ama bebek görünemedi.daha doğrusu pirinç tanesi kadar bi şey göründü ama kalp atışı falan duyulmadı.Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.ama sanırım buda olumsuz gebelik oldu.açıkçası ne yapacağımı şaşırdım kızlar.coraspin+folik asit içiyorum.progestan ilacı içiyorum.kan sulandırıcı iğnelerimi oluyorum ama işte herşey kısmette gelip dayanıyo...hepinize ayrı ayrı güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama şanssızlık bi türlü peşimi bırakmıyor maalesef( yinede hayırlısı neyse onu diliyorum.bugün annemlerle kayınvalidem vardı bende.onları yolcu eder etmez başladım ağlamaya.ama epey bi ağlamışım ki sesim borazan gibi çıkıyo şimdi..Yinede isyan etmiyorum.Allah ım demekki beni böyle sınıyor.bende tevekkül edip sabredicem.İnanıyorum ki bir gün kader bana da gülecek.Doktora sordum neden bebekler gelişmiyor diye dediği şu.Ne oluyosa döllenme aşamasında oluyo dedi.yani aşılama da yapsan tüp bebek te yapsan hep bu risk var.bu tür olayların %85 i genetik geri kalan %15 te bilinmeyen nedene giriyor dedi.bende tüm genetik testlerimi yaptırdım herşeyim normal ama işte kısmet olmuyor.allah ım bana ve kocama sağlık versin yeter.haftaya durumu gördükten sonra bi süre bebek olayını kapatıcam.abimin yanına yurt dışına gitmeye çalışıcam biraz değişikliğe ihtiyacım var.hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..dualarınızı yine de benden esirgemeyin canlarım......sevgiler
Herkes bebeklerle meşgul sanırım. Ben de kendimi temizliğe verdim. Parça parça evi silip süpürüyorum.Bugün de şeftali reçeli yaptım biraz. Oğlum zaten gün boyu yetiyor bana. Çamaşır, ütü, yemek derken gün yetmiyor vallahihu huuuu nerdesiniz kızlarrr
Herkes bebeklerle meşgul sanırım. Ben de kendimi temizliğe verdim. Parça parça evi silip süpürüyorum.Bugün de şeftali reçeli yaptım biraz. Oğlum zaten gün boyu yetiyor bana. Çamaşır, ütü, yemek derken gün yetmiyor vallahi