• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

selam canım,Allah a şükür iyiyim.Şu an bi hamilelik yok.BAT a 5 gün var.kısmet.eğer olmazsa b u aya yumurta geliştirici verecek doktor bakalım kısmet herşey.Allah ım hayırlısını nasip etsin.Senin nasıl gidiyor hamilelik.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.Sevgilerimle,

canım hadi senden şahane haberler bekliyoruz :) Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Bana yardım eder misiniz :( :( :(
Serophene ve Femera kullanıyorum adtin 2. günü başladım bugün adetin 3.günü 5 gün kullanacam ve 5 gün sonra doktora gidecm ben ilaclar bittiği gün ilişkiye başlasam bi sorun olur mu acaba ? yoksa 5 gün boş boş bekleym mi doktora gidene kadar . Gittiğim de doktor ne yapacak ne ilaç vereck o dediktn sonra mı ilişkiye başlaym ???

Ya bu acelen ne diyeniniz olur belki şimdi evet acele ediyorm çünkü ben doktora gittiktn 3 gün sonra Ramazan Bayramı geliyo hesapladm , memlekete gitiğimiz de eşimle birbirimize vakit ayıramicaz orda bir bilseniz kızlar :( sonra 10 gün sonra felan da kayınvalidem temelli biz de kalacak ev de 3 kişi olacaz kaynanasıyla yaşaynlr var mı ? Stres sıkıntı olur mu acaba çünkü ben çok çabuk stres oluyorm çabuk alınganm kaynanamla aramız iyi ama beraber yaşaynca belli olur muş ben ne yapacm şimdi herşy birbirine karıştı?

ilk soruma cevp verir misinz ? Tedavilerimin boşa gidecnden endişheleniyorm anlayacnz çünkü beklemk ve sonc alamamk insanı her türlü yoruyo :(

Lütfen cevp ???

Açık anlatmadm galiba ilaç konusunu ilacı 5 gün kullanacm sonra 5 gün de boş boş durucm tam 5. gün doktora gidicm . Böyle ben adetin 2. günü başlayıp tam 12. günü doktora gitmiş olacm kızlr :(

zuzu nerelerdesin sana sorum olacak ya bu süt nasıl artar benim oğlan sol gögsümüde bıraktı oruç tutmuyorum sırf süt olsun diye ama bazen tık yok mecbur devam sütü falan veriyorum ay çıldıracam Allah rızası için biri bana bir yol göstersi n

zuzu nerelerdesin sana sorum olacak ya bu süt nasıl artar benim oğlan sol gögsümüde bıraktı oruç tutmuyorum sırf süt olsun diye ama bazen tık yok mecbur devam sütü falan veriyorum ay çıldıracam Allah rızası için biri bana bir yol göstersi n

canım ben sürekli rezene içiyorum hem çocuğun gazına iyi geliyor hem süt yapıyor. ama bana en iyi süt yapan incir ve kayısıdan yaptığım hoşaf oldu. tavsiye ederim :) ayrıca bir kere de çok yemek değil de sık aralıklarla ye iç. aç kalma hiç. ve tabi su... en önemli süt yapıcı. şişe yanından eksik olmasın. ben özellikle ilk zamanlar çok içtim. gece emzirmeye kalktığımda bile su içtim, şişe elinden hiç düşmesin. bebişim kocaman oldu hamdolsun ve sadece süt ile besleniyor. :nazar: maden suyu da süt yapıyor ama bebeğime gaz yaptığından kestim. böyle bir sorunun yoksa maden suyu da içebilirsin.

kizlar nasilsiniz suti artirmak icin size tafsiyem elevit ilaci hamilelikte ictiyseniz emzirirken de icin zaten yaziyor prospekturunde:) optum hepinizi

kizlar nasilsiniz suti artirmak icin size tafsiyem elevit ilaci hamilelikte ictiyseniz emzirirken de icin zaten yaziyor prospekturunde:) optum hepinizi

selam canım iyiyim ben sen nasılsın?? kızın nasıl? :) ana kız geziyorsunuzdur artık :)
elevit vitamin değil mi canım ya?

canım benim kuru üzüm falan denedinmi ama sabahları aç karnına yemen gerekiyor. İnşallah bi çare bulursun.

selam canım iyiyim ben sen nasılsın?? kızın nasıl? :) ana kız geziyorsunuzdur artık :)
elevit vitamin değil mi canım ya?

Vitamin ama sütü artırmak gibi bir özelliği var kızımız aşı oldu teyzoşları miz miz modayız gezmeymıyız Allaha sükür Allah herkezi sevindirsin Amin

Canlar nasilsiniz yahuu... Benim mewsimim geldignden giremiyorum pek ama aklimdasinz hep. Yazlikta oldgumzdan nete pek giremiyorum ama ara ara okuyordum paylasimlarinizi. Acil oldugundan felsefemin sut meselesine cvp vereyim. Canim oncelikle yanlizca sutunle mi besliosun kuzunu ek gidaya basladinmi? Birkere baska hicbirseyle beslenmiyorsa neden sutun azalio sik sik emzirmekten geciyo geceleri ozellikle. Ama yorulma,dinlen bol su bol sutlu tatli cok faydasini gordum canim cok istio kriz halinde. Semizotu kasar peynir ye meyve ye tam mevsimi visne al kaynat ic kayisi kuru uzum hosafi cok sut yapio ic bamya ye benim gozum donuo hala emziriyorum kaynanam bal dio ama erken buluyorum cunku emio hala ve 4 aylik olcak bes gun sonra iki hafta once 6.4kg du.dr baslama kilo alimi boyu 64 cm di iyi dedi. Ecelimin de oglunun kg su cok iyi maasallah zaten aysemle tosun gibi bebeler dogurdular valla brawo. Ben zayiflik iki hafta cektim hic eksilere dusmedik rabbime sukur cok uslu sevimli ama hareketli bana bagimli.olmamasi icin herkesle zaman gecirtiyorum. Sonucta 6aylikken ise baalicam sorun olmasin kaynanama. Bu arada azina minik damlalar halinde su meyve sikip suyunu damlariyoeum bir yalanio sanki yanmis obur birde pamak emio benim prensesim cok sirin bu bile yakisiyo ama kiskaniyorum aldatio beni arada hemen mememi dayiyorum;:-) iste boyle canlarim. Hala adet olmadim dort aylik oldum adet gormeye baslayan varmi? Birde ek gidaya neyle nasil gecis yapsam daha saglikli bir soralama olur onu mrk ediyorum dr kontrolunde solicem ama sizlede paylasalim istedim. Hepinizi cok opuyorum. Daha cok giricem ins. Ozletmicem sizde ozletmeyin ama bebeleride ihmal etmeyelim onlar bizim emanetlerimiz kiymetlilerimiz...

Merhaba bacişlerimm,

Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....

Merhaba bacişlerimm,

Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....

Gözün Aydın canım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz. Sen de bizim için dua et:) sevgiler ve iyi bayramlar...

Gözün Aydın canım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz. Sen de bizim için dua et:) sevgiler ve iyi bayramlar...

teşekkür ederim canım.Allah her kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah...Sevgilerr

Merhaba bacişlerimm,

hayaletim casperımmm. ne kadar sevindim anlatamam. allahım bu bebişine ve sana sağlık veee hayırlı doğumlar nasip etsin. yemin ediyorum haberini alınca tüylerim diken diken oldu. dualarım seninle arkadaşım.çarşamba günü mutlaka haberdar et bizi, öpüyorum çok :16::16::16::16:

Merhaba bacişlerimm,

Hadiii hayırlısı canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amann allahım ne cok sevındım uzun zamandır aldıgım en guzel haber dur dur cok sevınmıyeyım amaa olmuyor yuregım kıpır kıpır RABBIM sana canı gonulden dua edıyorum arkadasımın hakkında hayırlısını nasıp eyle bebegını gormeyı kalp atıslarını duymayı kucagına almayı nasıbı muesser eyle YARABBIIII bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetıneee AMİİİNNNNN

Back