merhaba kızlar,
öncelikle casperım ne diyeceğimi bilemedim canım. elbet bunda da vardır bir hayır, Rabbim hayırlısına sabretmeyi nasip etsin... sen yapacağını yaptın artık takdir Rabbimin... Allah tez zamanda gönlünün muradını versin canım arkadaşım benim.
acemiperi, eceli, eski adı seastire (yenisi umut olmuş sanırım sana ne olarak hitap edeyim bilemedim:) ) ne tatlı yavrularınız sizin öyle, tam ısırmalık olmuşlar :)) maşallah
benim mustafam da büyüyor teyzeleri, 7 kg olduk yahu :) tam ısırmalık oldu kolu bacağı. gelişimi iyi Allah a şükür. gazı da baya azaldı hamdolsun, arada geliyor yine sancılar ama buna da şükür diyoruz eski gazlı zamanları hatırlayınca. artık dönmeye çalışıyor, yarım da olsa dönüyor hatta. gece yatağının kenarlarını dolduruyorum Allah muhafaza yüz üstü dönmesin diye. burun tıkanıklığı çok oluyor bebeğim resmen sinir oluyor. az önce daha temizledim bir sürü ağladı kuzum. böyle işte bizden haberler.
tatil işi yattı sanırım, yola çıkmaktan korkmuyorum da şimdi tatil yerlerinde bile genelde sinekler böcekler var ya onları göze alamıyorum daha 3 aylık malum.
hepinizi çok özlemişim ya...