Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tatlim :) cok uzun zamandir gelmedim siteye simdi gördum yazdigini.selam banu nasılsın. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. İki çokkkk zorlu senenin ardından.... yine buraya geldim. Neler yapıyorsun. Bebişin oldu mu?
Merhaba tatlim :) cok uzun zamandir gelmedim siteye simdi gördum yazdigini.
Hamilesin :) tebrik ederim. Bu sefer sikintisiz saglikli bir gebelik dilerim rabbim saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin
Ben hala ugrasiyorsum ne yazik ki. Darisi basima![]()
Merhaba Kızlarrrrr
Topiği açtıktan tam üç yıl sonra buraya güzel haberlerimi yazmak bana da kısmet oldu
Hamileyim, çok şükür ve en sonunda.İnşallah sağlıkla kucağıma alacağım günleri de görmek kısmet olur.
Dilerim isteyen herkes bu duyguyu tadar![]()
Slm banucuğum beni hatırlarmısın bilmem ama buraya seni merak ettiğim için geldim ve bakayım dedim hamilesin:) çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba Kızlarrrrr
Topiği açtıktan tam üç yıl sonra buraya güzel haberlerimi yazmak bana da kısmet oldu
Hamileyim, çok şükür ve en sonunda.İnşallah sağlıkla kucağıma alacağım günleri de görmek kısmet olur.
Hatirliyorum elbette :)Slm banucuğum beni hatırlarmısın bilmem ama buraya seni merak ettiğim için geldim ve bakayım dedim hamilesin:) çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
estağfurullah canım ne kusuru.Hatirliyorum elbette :)
Cooook tesekkur ederim, amin insallah. Az kaldi sonlara yaklastikca heyecan artiyor
Sen nasilsin neler yapiyorsun?
Ben buraya cok girmiyorum o yuzden gec cevap icin kusura bakma![]()
Çok sevindim. Sağlıkla al kucağınaMerhaba Kızlarrrrr
Hatirliyorum elbette :)
Cooook tesekkur ederim, amin insallah. Az kaldi sonlara yaklastikca heyecan artiyor
Sen nasilsin neler yapiyorsun?
Ben buraya cok girmiyorum o yuzden gec cevap icin kusura bakma![]()
Banucum ne kadar sevindim anlatamam. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de anne olmayı nasip etsinMerhaba kizlaaaar
Uzun zaman oldu. Ne guzel cogunuz bebeklerini buyutmus bile. Yillar ne cabuk geciyor. Hepinizin o bekleme gunlerini gayet net hatirliyorum. Simdi o minnoslarin fotograflarina bakmak cok mutlu ediyor beni
Herbirinin saglikli mutlu sansli ve uzun bir ömru olsun insallah![]()