- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
selam canım,Allah a şükür iyiyim.Şu an bi hamilelik yok.BAT a 5 gün var.kısmet.eğer olmazsa b u aya yumurta geliştirici verecek doktor bakalım kısmet herşey.Allah ım hayırlısını nasip etsin.Senin nasıl gidiyor hamilelik.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.Sevgilerimle,
kızlar bende daha 2 haftalık hamileyim
zuzu nerelerdesin sana sorum olacak ya bu süt nasıl artar benim oğlan sol gögsümüde bıraktı oruç tutmuyorum sırf süt olsun diye ama bazen tık yok mecbur devam sütü falan veriyorum ay çıldıracam Allah rızası için biri bana bir yol göstersi n
kizlar nasilsiniz suti artirmak icin size tafsiyem elevit ilaci hamilelikte ictiyseniz emzirirken de icin zaten yaziyor prospekturunde:) optum hepinizi
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım ne mutlu sana darısı başımıza
zuzu nerelerdesin sana sorum olacak ya bu süt nasıl artar benim oğlan sol gögsümüde bıraktı oruç tutmuyorum sırf süt olsun diye ama bazen tık yok mecbur devam sütü falan veriyorum ay çıldıracam Allah rızası için biri bana bir yol göstersi n
selam canım iyiyim ben sen nasılsın?? kızın nasıl? :) ana kız geziyorsunuzdur artık :)
elevit vitamin değil mi canım ya?
Merhaba bacişlerimm,
Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....
Gözün Aydın canım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz. Sen de bizim için dua et:) sevgiler ve iyi bayramlar...
Merhaba bacişlerimm,
Sizlere müjdeli haberim var..Ben hamileyim.Allah ın izniyle inşallah bu sefer devamı gelir.Sizlerden dua bekliyorum..Şimdiden allah razı olsun dualarınız için.Haftaya çarşamba bebeği görebilirz dedi doktor bakalım.Zorlu bi hafta daha beni bekliyo..Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.Tek duam bu....Gelişmelerden haberdar ederim sizi..HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...çok öpüyormm sevgilerr.....
Hadiii hayırlısı canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amann allahım ne cok sevındım uzun zamandır aldıgım en guzel haber dur dur cok sevınmıyeyım amaa olmuyor yuregım kıpır kıpır RABBIM sana canı gonulden dua edıyorum arkadasımın hakkında hayırlısını nasıp eyle bebegını gormeyı kalp atıslarını duymayı kucagına almayı nasıbı muesser eyle YARABBIIII bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetıneee AMİİİNNNNNMerhaba bacişlerimm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?