• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Kizlar rabbim hayirli ugurlu eylesin ins. Cok gecmis olsun lohusalik zor süreç ins.az gözyasi az uykusuzlukla atlatirsiniz. Rabbim prens we prensesinizi size bagislasin... Sizden birazcik daha tecrübeli rg

Kizlar problem oldu yazamiorum bir türlü tebrik ediyorum hayirli ugurlu olsun prens we pirensesiniz. Lohusaligınizi bi atlatin daha kolay we zewkli gelecek bu mucizewi olay. Haberlerinizi bekliyorum. Bol su bol emsirme bol ilik dus... Sewgiler

dogum hıkayem son mılat 02 hazıran dı gece 3 te karnım ıshal olmus gıbı sancımaya basladı tuvalete gıtım bısı yok yataga gırdım duramıyorum her 10dk da bır sancı sonra5 dk ya 4 e ve 2 dk ya dustu gece 3 ten sabah 6 ya kadar evın ıcınde yurudum yatakta duramıyordum 6 da hastaneye gıttık henen baktı dr 7 cm acılmısımm dogum haneye aldılar kusmaya basladım su bıle katlanılmaz agırlıktı gecelıgımı gıydım don dolas odayı sancı bı vuruyo bı uykum gelıyo anlatamam doktorum geldı baktı 8 cm olmustum 2 cm daha var dedı acılar ıcınde kıvrandım Allah dogum anında kulundan utanmayı kaldırıyormus bagırdım anırır gıbı bası baskı yapıyordu her an cıkıcak gıbı doktorum geldı benım suyum ıdrarım kan bacaklarımdan dere gıbı skıyor hemen uzan dedı stajerler de gelmıstı 10 stajer 1 dr 3 hemsıre dogum hanedeyıZ cok nefes slöamı sancı geldıgınde ıkınmamı ıstedıler kakanı yap defı dr aynı gucle bebek gelsın ysptım mı bılmıyorum 5 avazda geldı kızım Allahıma sukur hemen kordon kesılmeden gogsume yatırdılar o annn anlatılmaz ıkımızın kalbı aynı hızla carpıyordu aglamaya basladım doktorum dogumun en sevdıgım snından bırı ıste bu dedı agla sezen kasma kendını kızım aynı babası foto koymama ızın yok nazar degmesın dıye babasının emrı hastanede 1gece kaldım evımızdeyız sımdı bak o kadar acı sancı cektım sımdı hamıle olsan yıne normal dogururum derım ıgne almadım hersey dogaldı eskı kadınların tarlada dogum hıkayelerı gıbı acılı ama tarıfı yok bu guzelıgın Allah senı de kavustursun yavruna canım ınan bana sancı ne unutum yırtıldım az dıkıslerım var ama hıcbırsey karsımda duran kızımdan onemlı degıl ona banyo yaptırıyo annem o aglıyo ben aglıyorum o huzursuz acsa benım goguslerım acıyo doyuruyorum tarıfı yok 5 hafta sonra benı anlıyıcaniz opuyorumm Allaha emanetsınız

Perim ve pembemasal gözunuz aydın olsun RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömurler nasıp etsın...
ALLAH a hayırlu kul sızlere hayırlı evlat topluma hayırlı ınsan olsunlar...İNŞAALLAH

en son geçen sene temmuz topiğinde yazmışım tabii beni unutmuşsunuzdur :9::9::9: o zamandan bu zamana doğum yaptım ve mini minnacık bir oğluşum oldu 27 şubatta :nazar::nazar:ne güzel birçok arkadaş da bebeişlerini almış kucağına ayyyy oğlum uyandı tekrar yazarım inşallah:10::10:

Perim ve pembemasal gözunuz aydın olsun RABBİM hayırlı saglıklı uzun ömurler nasıp etsın...
ALLAH a hayırlu kul sızlere hayırlı evlat topluma hayırlı ınsan olsunlar...İNŞAALLAH
sagol canim cumlemizinkine insAllah Amin
en son geçen sene temmuz topiğinde yazmışım tabii beni unutmuşsunuzdur :9::9::9: o zamandan bu zamana doğum yaptım ve mini minnacık bir oğluşum oldu 27 şubatta :nazar::nazar:ne güzel birçok arkadaş da bebeişlerini almış kucağına ayyyy oğlum uyandı tekrar yazarım inşallah:10::10:

Allah bagislasin canim Allaha sukur sonunda kavustuk Rabbim tum olmiyanlara nasip etsin Amin

Kızlar,doğum yaptınız çok şükür.allah yavrularınızla geçireceğiniz nice nice sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bende annem ile ilgileniyorum o yüzden geç tebrik edebildim.Annem düştü ve dirseğini kırdı ameliyat oldu.Allah a çok şükür şimdi iyi...
Mis kokulu yavrularınızı benim yerimede koklayın bacılarım.çok öpüyorum sizi..sevgiler

Kızlar,doğum yaptınız çok şükür.allah yavrularınızla geçireceğiniz nice nice sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.Bende annem ile ilgileniyorum o yüzden geç tebrik edebildim.Annem düştü ve dirseğini kırdı ameliyat oldu.Allah a çok şükür şimdi iyi...
Mis kokulu yavrularınızı benim yerimede koklayın bacılarım.çok öpüyorum sizi..sevgiler
Gecmis olsun canim. Insallah yakin zamanda sen de kendi mis kokulunu koklayacaksin :49:

kızlar merhaba nasılsınızzz..
pazartesi kontrolümüz vardı ama yoğunluktan bi türlü yazamadım size.
nihayet cinsiyetimiz kesinleşti. oğluşumuz oluyo, şimdi isim arama derdine düştük babasıyla birlikte:9:

canım geçmiş olsun. kaç zamandır denk gelemedik senle hiç.
nasılsın???

nihayet cinsiyetimiz kesinleşti. oğluşumuz oluyo, şimdi isim arama derdine düştük babasıyla birlikte
canim masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ben oglum olsaydi eymen koyacaktim ama kizim oldu ve adi afra miray agrayi ruyamda gordum koy dediler koydum korkudan:-:-) aysem koydu tosuncuguna eymen adini duydugumda sewinmistim. Ama oglum olursa ruyamda gormessem yine mirel koyucam:-) ama ruzgar,levent,han, aklima gelmeyen bikac isim daha vardu onlari begeniorum.

evettt kızlar nasılsınız bakalım. taze anneler sizin de bu saatte ayakta olma ihtimaliniz vardır :9: ben nöbetteyim. sabaha kadar buralardayım yani.
nihayet cinsiyetimiz kesinleşti. oğluşumuz oluyo, şimdi isim arama derdine düştük babasıyla birlikte
canim masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ben oglum olsaydi eymen koyacaktim ama kizim oldu ve adi afra miray agrayi ruyamda gordum koy dediler koydum korkudan:-:-) aysem koydu tosuncuguna eymen adini duydugumda sewinmistim. Ama oglum olursa ruyamda gormessem yine mirel koyucam:-) ama ruzgar,levent,han, aklima gelmeyen bikac isim daha vardu onlari begeniorum.

teşekkür ederim canım. eşim seçenekler arasında kararsız. ama SEYMEN ismine takmış durumda:1: yanına ATA, EGE gibi isimler arıyo. ben hala kararsızım. galiba biz 9 ay düşüncez bu gidişle ismi.

Merhaba arkadaşlar, Forma 10 dk kadar önce üye oldum.Sizlere anlatmak istediğim durumum ve fikri olan arkadaşların olduğunu düşünüyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ben 1.5 yıllık evliyim.Daha önce hiç bebek denememiştik ve adetime 4 gün kala korunmadan ilk kez birlikte olduk ve ben 4 gün sonra adet oldum. Fakat şuan adetime 10 gün fakat ben 5 gündür felaket bir şişkinlik yaşıyorum.Midem ve karnın sanki çatlıcak gibi hissediyorum. Elbiselerim göğüs bölgesi ve karın bölgesi dar gelmeye başladı.Yemek yemeğide kestim 1 haftadır az yememe rağmen bu belirtiler var.Sık sık idrara çıkıyorum ve belim kesik kesik ağrıyo arada. Adet belirtiside olabilir tabi fakat hiç böyle bişey yaşamamıştım öncesinde.Sizin yorumlarınızı bekliyorum arkaaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...

Merhaba arkadaşlar, Forma 10 dk kadar önce üye oldum.Sizlere anlatmak istediğim durumum ve fikri olan arkadaşların olduğunu düşünüyorum.Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ben 1.5 yıllık evliyim.Daha önce hiç bebek denememiştik ve adetime 4 gün kala korunmadan ilk kez birlikte olduk ve ben 4 gün sonra adet oldum. Fakat şuan adetime 10 gün fakat ben 5 gündür felaket bir şişkinlik yaşıyorum.Midem ve karnın sanki çatlıcak gibi hissediyorum. Elbiselerim göğüs bölgesi ve karın bölgesi dar gelmeye başladı.Yemek yemeğide kestim 1 haftadır az yememe rağmen bu belirtiler var.Sık sık idrara çıkıyorum ve belim kesik kesik ağrıyo arada. Adet belirtiside olabilir tabi fakat hiç böyle bişey yaşamamıştım öncesinde.Sizin yorumlarınızı bekliyorum arkaaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var...

Canım çok erken bence hamilelik belirtileri için. Hatta neredeyse bugünler yumurtlama günlerin. Ama bu konuda ilginç şeylerde oluyor. Ne bileyim erken ya da geç döllenme gibi durumlar. Kan testi ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyor eğer gebelik varsa. İstersen birkaç gün daha bekleyip test yap :) Bizi de haberdar et, sevinelim azıcık :)

Oglum bir aylik oldu kizlar. Biraz daha alistik birbirimize. Mevludumuzu okuttuk. Kilo aldi yavrum kendine geldi biraz. Sicaktan isilik oldu insallah gecer. Artik kol bacak acik geziyoruz. Yarin da mubarek ramazan basliyor. Bol bol Kuran dinliycez oglumla

Bu guzel ay herkese hayir ve bereket getirsin insallah

Oglum bir aylik oldu kizlar. Biraz daha alistik birbirimize. Mevludumuzu okuttuk. Kilo aldi yavrum kendine geldi biraz. Sicaktan isilik oldu insallah gecer. Artik kol bacak acik geziyoruz. Yarin da mubarek ramazan basliyor. Bol bol Kuran dinliycez oglumla

:16::16::16: doğum yapmıssın...,
allah hayırlı ömür versin evladına. adıyla yaşasın çok sevindim. :16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

oy maşallah Tunahan paşamıza, oy kol bacak açıkta tam ısırmalıktır senin oğlan:34:
sana da hayırlı ramazanlar pericim....

selam kizlar nasilsiniz bakalim biz de 5 haftalik olduk kizim simarmaya bile basladi artik bu cumartesi 40 miz hayirlisiyla sonra gez dolas insAllah:) sizde ne var ne yok bakalim bu arada kizimin ismi Masal:) herkez tuhaf tepki veriyo :D sasiriyo ama biz cok seviyoruz o ismi kizim babasi ve benim karisimim hayirli ramazanlar kizlar kocaman optum bebes uyudu aciyim dedim Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu Amin

:16::16::16: doğum yapmıssın...,
allah hayırlı ömür versin evladına. adıyla yaşasın çok sevindim. :16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah

oy maşallah Tunahan paşamıza, oy kol bacak açıkta tam ısırmalıktır senin oğlan:34:
sana da hayırlı ramazanlar pericim....
Kilo alinca tam isirmalik oldu canim. Teni fazla hassasmis doktor dikkat et dedi. Hergun banyo yapiyoruz :55:

selam kizlar nasilsiniz bakalim biz de 5 haftalik olduk kizim simarmaya bile basladi artik bu cumartesi 40 miz hayirlisiyla sonra gez dolas insAllah:) sizde ne var ne yok bakalim bu arada kizimin ismi Masal:) herkez tuhaf tepki veriyo :D sasiriyo ama biz cok seviyoruz o ismi kizim babasi ve benim karisimim hayirli ramazanlar kizlar kocaman optum bebes uyudu aciyim dedim Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu Amin
Oy masallah masal prensese. Bizim de kirkimizin cikmasina bir hafta var. Pembe benim kanamam bitti namazimi kilip kuranimi okumaya basladim :52: Oglusla birbirimize daha cok alistik artik. Yavrucum isilik oldu teni cok hassasmis. Kilo aldi sutum yetiyormus sukurler olsun. Bebegime mevlut okuttum ramazandan once. Dualandik bi guzel

maşallah masal kızımıza:nazar::nazar::nazar::nazar:
şu isim muhabbetinde her kafadan bi ses çıkar zaten, yüz buruşturan yorum yapan :9:
sana da hayırlı ramazanlar canım.

Tesekkur ederim canim darisi basina insallah

Kilo alinca tam isirmalik oldu canim. Teni fazla hassasmis doktor dikkat et dedi. Hergun banyo yapiyoruz :55:

Oy masallah masal prensese. Bizim de kirkimizin cikmasina bir hafta var. Pembe benim kanamam bitti namazimi kilip kuranimi okumaya basladim :52: Oglusla birbirimize daha cok alistik artik. Yavrucum isilik oldu teni cok hassasmis. Kilo aldi sutum yetiyormus sukurler olsun. Bebegime mevlut okuttum ramazandan once. Dualandik bi guzel

yaz bebeklerinin en büyük sıkıntısı isilik oluyo maalesef.bi de tombik tombikler:9:
kızlar kanamanız nasıl oluyo, adet kanaması gibi mi, yoksa daha çok mu daha az mı. ve ne kadar sürüyo.
normal doğum yapanlar da var aramızda sezeryan da. ben çok merak ediyom bu durumu. e 9 ay kanamayıp birden kanamak zor oluyodur:26:

Back