BİZDE TEMİZLİĞİMİZLE HAVA ATALIM MI?

evet çok çok memnunum. Tam emin değilim ama arnicaydı galiba.. Bi tuy bile bırakmıyo yerde valla.. Sen hangi yonunden memnun değilsin.
Benimde arnika bora cnm temizligi zor ya bisaat unut icindeki su hemen kokuyor yikadiktan sonra hazneyibisey dokulse tekrar doldurupbosaltmak cik zor oluyordu bende kucuk dik supurgeden aldim ggunluk onu kullaniyorum 3.4 gunde bil arnikayi aciyorum ve onunla kucuk supurgeyide temizleyip yikiyorum

Benimde arnika bora cnm temizligi zor ya bisaat unut icindeki su hemen kokuyor
bak supurduğun gibi kovasını çıkar eğer hemn temizlemiceksen kovanın kapağını ustunden al açık beklesin. 1 gun bile kalsa kokmuyo.. Denendi ve başarı elde edildi

bak supurduğun gibi kovasını çıkar eğer hemn temizlemiceksen kovanın kapağını ustunden al açık beklesin. 1 gun bile kalsa kokmuyo.. Denendi ve başarı elde edildi
Aaaaa cok iyi bi fikirrmis ben icine camasir suyu dokuyorum koku cok olmasin diyr

Aaaaa cok iyi bi fikirrmis ben icine camasir suyu dokuyorum koku cok olmasin diyr
o pis suya mı dokuyosun, daha kotu bi koku oluşur.. Sen dediğimi yap eğer hemn temizlemeye yetiştiremezsen koku falan olmuyor. Ama bn elimden geldiğince anında yıkamaya çalışıyorum...
bide bi el supurgem var hafta içi de onu kullanıyorum , kahvaltı yemek sonrası falan masanın altına çekiyorum o da çok işime yarıyor.

Makinayi calistirmadan once koyuyorum cnm benimde dik supurge cpvar ilk msjdayazmistim o olmazsa coook skinti cekmistim

Bende Haftada bir büyük temizlik yapıyorum süpürüyorum siliyorum toz alıyorum. Çamaşır için gün yapmıyorum birikince yıkayıp asıyorum. İki kişiyiz haftada 2 makine filan çıkıyo bazen 3. Ütü gunumde yok birikince ütülğyprum. Mutfağı gunluk temizliyorum zaten.

Ben bi düzen oturtamadım kızlar ya hele de ütülere
ütü varya çok nankör bi ucunu kaçırdınmı yakalayamıyorsun ben kaç gündür ütü yapacam erteleniyor dağ gibi olmuş

ütü varya çok nankör bi ucunu kaçırdınmı yakalayamıyorsun ben kaç gündür ütü yapacam erteleniyor dağ gibi olmuş
Yerde ararken gokte buldum... topikini yeni gordum... kesfettin mi nasil hava atacagimizi :))

Ay cok yoruldum bugun.. Evi komple supurdum, sildim, toz aldim, lavabo banyo tuvalet yikadim.. Ardindan oturma odasinin halisini sildim, balkonu temizledim..sonra mutfak dolaplarini sildim.. Her tarafi guzelce toparladim..kilerimi, vestiyer dolabimi toparladim, duzelttim.. Bebegimi annem sagolsun disari cikardi bugun, hazir o yokken hertarafi halledeyim dedim..coook yoruldum ama degdi.. Ha bide yemek yaptim tabi :)

Aynen bende temizlik topiklerine baka baka bi hal oldum gaza gelirim diye birileri sayesinde ama tık yok:)

Ohh masallah baya iş yapmissin gule gule kirket canim ne yemek yaptin
Aynen bende temizlik topiklerine baka baka bi hal oldum gaza gelirim diye birileri sayesinde ama tık yok:)
sendemi tik yok topiklerdemi kiz anlamadim?

Ben bugun sadece kahvalti yaptim etrafi topladim kizimla parka gittik 2 kere misafir geldi sonra ben misafirlige gittim ayyy cok yorulmusum

Bugün çok işim var kızlar bakalım yetiştirebilecekleri miyim kardeşim malatyadan geliyor erzurumdayım ben bu arada o gelene kadar baya iş yapmam gerek yapınca yazarım yaptıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…