BİZDE TEMİZLİĞİMİZLE HAVA ATALIM MI?

Ha bide bugun yastiklari makinede yikayip iclerini dokcem didiklicem iste ne denir ona bilemedim elyaf dumduz oluyo bi sure sonra sizin yastiklardada oluyomu hazir yastikmi kullaniyosunuz bunu yapmak sıkıyo beni bu dertten kurtulmaliyim

Kizlar yarin yapacaklarimi yazayim size
Kucuk kizim oldugu icin ev cooook dagiliyor o yuzden yarin ilk isim evi toplamak gerci simdiden basladim toplamaya2 makina renkli camasir katladim ama yerlestirmedim eşim uyuyor rahatsiz etmek istemiyorum yarin yerlestirirum
Ev toplandiktan sonra mutfak dolaplarini distan kapaklar silinecek kizim uyanmadan bahceli evde oturuyorum toplanip yikanacak aksam makinaya attigim camasirlar serilecek ve kizim uyaninca kahvalti ardindan ev supurulup silinecek halilarimi silmeyi dusunuyorum bu iş havanin durumuna bagli planim boyle kizlar bakalim artik insallah hava guzel olur

hosbulduk canım .senin iş çok kolay gelsin.ben evi topladm kahvaltı faslına geçicem kızımla sonra evi süpür toz al banyo temizligi tamamdır. allahtan bugün yemegim varda rahatım:KK55:

valla çok özeniyorum sürekli temizlik yapıp evi hiç dağılmayan insanlara...benim annemde öyle ben kime çektim bilmiyorum ya..belki çalıştığım için böyle bilmiyorum..haftada 1 kez evi süpürür siler toz alırım...haa hafta içi misafir gelcekse hemen süpürürüm..ama onun dışında her işim hafta sonuna kalıyor..hele benim eşim gibi 5 çocuğa bedel dağınık bir eşiniz varsa offff......

işteyken kendimi heveslendiriyorum eve gidince şöyle yaparım böyle yaparım diye ama eve gelince bir halsizlik bir üşengeçlik oluyor yine kalıyor işler... o_O
buna rağmen evime her gelen ayy nekadar düzenli evin var diyor bende içimden gel birde bana sor diyorum :KK8:

bunu bende denedim hatta ders programi gibi gunleri yazdim saati yazdim hangi saatte hangi iş yapilacak falan iste baya ozendim ama cok uygulayamadim ya acaba miskimiyim neyim:KK17:
Benimde harfiyen uyguladığım yok ama sonuçta öyle yada böyle yapıyorum. Bugün bulaşık dahi yıkamadım sanırım eve misafir gelmesini bekliyorum o an 1 haftalık işi 1 saatte yapabiliyorum :KK70::confused:

Ha bide bugun yastiklari makinede yikayip iclerini dokcem didiklicem iste ne denir ona bilemedim elyaf dumduz oluyo bi sure sonra sizin yastiklardada oluyomu hazir yastikmi kullaniyosunuz bunu yapmak sıkıyo beni bu dertten kurtulmaliyim
Cnm ya odert bendede var boncuk silikon olunca fazla olmuyor

S
hosbulduk canım .senin iş çok kolay gelsin.ben evi topladm kahvaltı faslına geçicem kızımla sonra evi süpür toz al banyo temizligi tamamdır. allahtan bugün yemegim varda rahatım:KK55:
Sagol cnm seninde mibi cocugun var

valla çok özeniyorum sürekli temizlik yapıp evi hiç dağılmayan insanlara...benim annemde öyle ben kime çektim bilmiyorum ya..belki çalıştığım için böyle bilmiyorum..haftada 1 kez evi süpürür siler toz alırım...haa hafta içi misafir gelcekse hemen süpürürüm..ama onun dışında her işim hafta sonuna kalıyor..hele benim eşim gibi 5 çocuğa bedel dağınık bir eşiniz varsa offff......

işteyken kendimi heveslendiriyorum eve gidince şöyle yaparım böyle yaparım diye ama eve gelince bir halsizlik bir üşengeçlik oluyor yine kalıyor işler... o_O
buna rağmen evime her gelen ayy nekadar düzenli evin var diyor bende içimden gel birde bana sor diyorum :KK8:
Bende cok ozenirim hatta kiskanirim cooook titiz insanlarin evini cokduzenli olur ama oyle evlerdede sanki pek yasam yok sanki

Benimde harfiyen uyguladığım yok ama sonuçta öyle yada böyle yapıyorum. Bugün bulaşık dahi yıkamadım sanırım eve misafir gelmesini bekliyorum o an 1 haftalık işi 1 saatte yapabiliyorum :KK70::confused:
Benim esimde diyor misafir gelince sana bisey oluyor marotona hazirlik gibi calisirim

Esimle izin günümde asla temizlik yapmam
O güne kadar mutlaka evi temizler toplarım
Eve geldgmde esim evdeyse gene iş yapmam:KK70:
Esim de yardımcı oluyor bana hatta benden daha meraklı temizlige:KK70:
Ayda 1 detay temizlik haftada bir genel temizlik 2 günde bir cif domestosluk yerler (duşakabin wc vs)
Hergün mutfağı mutlaka yemek yapmasamda temizlemeye calışrım:KK14:

Esimle izin günümde asla temizlik yapmam
O güne kadar mutlaka evi temizler toplarım
Eve geldgmde esim evdeyse gene iş yapmam:KK70:
Esim de yardımcı oluyor bana hatta benden daha meraklı temizlige:KK70:
Ayda 1 detay temizlik haftada bir genel temizlik 2 günde bir cif domestosluk yerler (duşakabin wc vs)
Hergün mutfağı mutlaka yemek yapmasamda temizlemeye calışrım:KK14:
Hosgeldin cnm topigime:KK24:yeni topigin heyecanindan bazi arkadaslara hosgeldin dememisim :oops:
Mutfak dolaplarini neyle siliyorsun peki yag sokucu mu yoksafarkli bisemi

Hosgeldin cnm topigime:KK24:yeni topigin heyecanindan bazi arkadaslara hosgeldin dememisim :oops:
Mutfak dolaplarini neyle siliyorsun peki yag sokucu mu yoksafarkli bisemi
Hoşbulduk canim
Ben mutfak dolaplarımı nilem yağ sökücü ile temizlyrum pırıl pırıl oluyo

Süpürdüm, sildim,toz aldım. . :KK76:
Lavabolar, balkonlar,çamaşır. .:21:

Ev silip supuruldu.toz alindi.balkon yikandi.mutfak sandelye minderleri ve halisi makinaya atildi temizlendi.banyo paspaslarida yikandi asildi.pesine 1 posta renkli camasir atildi.
Sonra iki banyoda komple yikandi duvar fayanslarina kadar.kapilar silindi.koltuklar supuruldu.nevresim degisti.
Bataniyeler yikandi asildi.
Komple tum camlar silindi.dis kapinin onu silindi.dis kapida silindi.
Buzdolabi firin komple temizlendi (zaten genelde temiz kullanirim)
Banyo dolaplarinin ici silindi duzenlendi.gardolbin ici silindi.
Kitaplik duzenlendi.
Yemek bulasik isleri halledildi.
Sonra kas ve biyik alindi.bacaklar alindi.dus alindi.es ile birlikte cay kahve keyfi yapildi.simdi masa basina derse sabahlayacagim.dua edin okuyanlar..(kpss ye hazirlaniyorum)

Ev silip supuruldu.toz alindi.balkon yikandi.mutfak sandelye minderleri ve halisi makinaya atildi temizlendi.banyo paspaslarida yikandi asildi.pesine 1 posta renkli camasir atildi.
Sonra iki banyoda komple yikandi duvar fayanslarina kadar.kapilar silindi.koltuklar supuruldu.nevresim degisti.
Bataniyeler yikandi asildi.
Komple tum camlar silindi.dis kapinin onu silindi.dis kapida silindi.
Buzdolabi firin komple temizlendi (zaten genelde temiz kullanirim)
Banyo dolaplarinin ici silindi duzenlendi.gardolbin ici silindi.
Kitaplik duzenlendi.
Yemek bulasik isleri halledildi.
Sonra kas ve biyik alindi.bacaklar alindi.dus alindi.es ile birlikte cay kahve keyfi yapildi.simdi masa basina derse sabahlayacagim.dua edin okuyanlar..(kpss ye hazirlaniyorum)

Bunlar bi gundemi yapildm masallah rabbim emegini bosa goturmesin insallah

Benmde bi huyum var, tum temizliği aynı gun yapmazsam sanki iyi temizlenmemiş gibi geliyo bana. Her cumartesi genel temizlik gunumdur. Sulu supurgemi çekerim,guzel bi vileda, banyolar lavabolar wcller çamaşır suyunda bekletirim. Tum dolapları in tozunu alırım. İki haftada birde mutfak dolaplarını komple silerim.. Bu temizlik beni bi hafta goturuyo zaten. Bi ben bi eşim evdeyiz, eşimde sağolsun titizdir o yuzden evim hafta sonu gelene dek yine temiz oluyo..

Evet canim 1 gunde.2_3 haftada 1 gun boyle yapiyorum.amin diyelim
Suprsin
Benmde bi huyum var, tum temizliği aynı gun yapmazsam sanki iyi temizlenmemiş gibi geliyo bana. Her cumartesi genel temizlik gunumdur. Sulu supurgemi çekerim,guzel bi vileda, banyolar lavabolar wcller çamaşır suyunda bekletirim. Tum dolapları in tozunu alırım. İki haftada birde mutfak dolaplarını komple silerim.. Bu temizlik beni bi hafta goturuyo zaten. Bi ben bi eşim evdeyiz, eşimde sağolsun titizdir o yuzden evim hafta sonu gelene dek yine temiz oluyo..
Sulu supurgen hangisi memnunmusunn benimki de sulu cok pismanim

X