Bir dost şakkıdı
anam korku filmi gibisin ,
yazıya bak:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir dost şakkıdı
anam tutmasam var ya onuda alacaktın.
hıh. intikam almış bak bak:dilcikar:
biri pen swanı durdurmalısempatiksalakcinni
bende durdurdum ama...:lepi:
Durdurdun,o güzel ayakkabıları aldırmadın ya bana, yaşarken öldürdün beni :gitme:
Ahhh ahhh boshayallersmile
Offf biri brownimi dediiiiiii ohaoldumsmile
Anamm yaktın yandırdın beniii yerimde duramıyorummmm cokacimcoookdelikafadulden
ALLAH ım ALLAH ım bu ne güzellikler böyle maşallahharika ötesisiniz
sizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
ayy ne yemeklerdi onlar. seyretmesi biile ayrı bir zevkti valla.Şu meşhur Adana buluşmasındanmısınız yoksa akannehir
Ölürsem kabrime gelmeyin istemem :lepi:
Uğruna ölünesi yemek resimleri vardı akannehir
Allah dostluğunuzu daim etsin...
opuyorumnanaktan
sağol canım. bende sana hayranım . ne giydinde resimlerine baktıkça içim açılıyor , gerçektenayy harikasınız yaaaaa..bayıldımmmm...
okypitim hayranım sana biliyon dimiiii![]()
Oyyyy maşallahsizlere emi bide bira içmişler :içelim: insan haber verir demi gel içiyoz diye
tekirdağ rakısı olsun benimki sempatiksalakcinni ..
Çok güzelsiniz ikinizde maşşallah diyeyim ilk öncedostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Petecim bekliyoruz seni burayada kafaları çekcez ona göre Şeniz :lepi:
sağol canım. bende sana hayranım . ne giydinde resimlerine baktıkça içim açılıyor , gerçekten
içtik birayı valla... anam geleceğini bilsek vermez miyiz. sana şişelerce tekirdağ birde sakızlı rakıda ikram ederdik canım benim
çok teşekkürler tatlım amin diyeyim . bozulmaz inşallah. çok severim penswanımı çünkü..
tamam tatlım. geleceğim kafayı çekmeye. a.s.
gelmiş kadar oldum zaten saol tatlım sen gel buraya da hallederiz nasılsa sakızlı rakıyı bilmiyom ya tadı nasılki acaba :içelim:
hadi bekliyoruz seni burayaopuyorumnanaktan
Gücellere bakkkk...:1shok: boshayallersmile
Okipitim seni ayrıca tek geçiyorum canparem...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Maşallah size...![]()
sağol tatlım.maşallahh diyim de nazar değmesin
istanbulda da bekleriz böyle atraksiyonlar okicim