Biz yine buluştuk. bunu hep yapar olduk:)

Offf biri brownimi dediiiiiii ohaoldumsmile

Anamm yaktın yandırdın beniii yerimde duramıyorummmm cokacimcoookdelikafadulden

ALLAH ım ALLAH ım bu ne güzellikler böyle maşallah :nazar: harika ötesisiniz :nazar: sizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan​

Şu meşhur Adana buluşmasındanmısınız yoksa akannehir
Ölürsem kabrime gelmeyin istemem :lepi:
Uğruna ölünesi yemek resimleri vardı akannehir

Oyyyy maşallah :nazar:sizlere emi bide bira içmişler :içelim: insan haber verir demi gel içiyoz diye kaydirigubbakcemile4 tekirdağ rakısı olsun benimki sempatiksalakcinni ..
Çok güzelsiniz ikinizde maşşallah diyeyim ilk önce :nazar: dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Petecim bekliyoruz seni burayada kafaları çekcez ona göre Şeniz :lepi:

ayy harikasınız yaaaaa..bayıldımmmm...
okypitim hayranım sana biliyon dimiiii:nazar::nazar::nazar:
sağol canım. bende sana hayranım . ne giydinde resimlerine baktıkça içim açılıyor , gerçekten
Oyyyy maşallah :nazar:sizlere emi bide bira içmişler :içelim: insan haber verir demi gel içiyoz diye kaydirigubbakcemile4 tekirdağ rakısı olsun benimki sempatiksalakcinni ..
Çok güzelsiniz ikinizde maşşallah diyeyim ilk önce :nazar: dostluğunuz hep daim olsun inşallah opuyorumnanaktan
Petecim bekliyoruz seni burayada kafaları çekcez ona göre Şeniz :lepi:

içtik birayı valla... anam geleceğini bilsek vermez miyiz. sana şişelerce tekirdağ birde sakızlı rakıda ikram ederdik canım benim
çok teşekkürler tatlım amin diyeyim . bozulmaz inşallah. çok severim penswanımı çünkü..
tamam tatlım. geleceğim kafayı çekmeye. a.s.

sağol canım. bende sana hayranım . ne giydinde resimlerine baktıkça içim açılıyor , gerçekten

içtik birayı valla... anam geleceğini bilsek vermez miyiz. sana şişelerce tekirdağ birde sakızlı rakıda ikram ederdik canım benim
çok teşekkürler tatlım amin diyeyim . bozulmaz inşallah. çok severim penswanımı çünkü..
tamam tatlım. geleceğim kafayı çekmeye. a.s.

gelmiş kadar oldum zaten saol tatlım sen gel buraya da hallederiz nasılsa sakızlı rakıyı bilmiyom ya tadı nasılki acaba :içelim:
hadi bekliyoruz seni buraya kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan

Gücellere bakkkk...:1shok: boshayallersmile

Okipitim seni ayrıca tek geçiyorum canparem...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Maşallah size...
:nazar:

gelmiş kadar oldum zaten saol tatlım sen gel buraya da hallederiz nasılsa sakızlı rakıyı bilmiyom ya tadı nasılki acaba :içelim:
hadi bekliyoruz seni buraya kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan

süperdir ..damlasakızı katıyorlar içine... tamam canım. eylül ortası aslında düşünüyorum gelmeyi. bakalım. kısmet...

Oooo ,iki tane güzeller güzeli hatun gördüm,gözüm günlüm açıldı.aklinialirimsmile
Hep ftğ ekleyin siz,biz de sevaba girelim bol bol.olumunekankayizsmile

Back