Biz yine buluştuk. bunu hep yapar olduk:)

Dostluğunuz daim olsun güzel insanlar....

cok harika cıkmışınız ya
güzellikde ayrı bi harikaaaa
maşallah tütüüüüüüolumunekankayizsmile,

sırrınızı bizede verin:smiley-cool:

Seni yeniden görmek çok güzel Oky. Ne kadar güzel olduğunu bizzat görmüştüm.
Pan_Swan, seninle de tanıştığıma memnun oldum.
Dostluğunuzun ömür boyu sürmesini dilerim.

Seni yeniden görmek çok güzel Oky. Ne kadar güzel olduğunu bizzat görmüştüm.
Pan_Swan, seninle de tanıştığıma memnun oldum.
Dostluğunuzun ömür boyu sürmesini dilerim.

anuşka,çok teşekkürler. inşallah ,buralara yolun düştüğünde, tekrar görüşürüz ...

anuşka,çok teşekkürler. inşallah ,buralara yolun düştüğünde, tekrar görüşürüz ...

Bu aralar fena halde gelmeyi düşünüyorum canım. Aslında çok sık geliyorum ama telefonunu bilmediğim için arayamıyorum. Sadece Yeşilim'in numarası var. Geçen yaz o ve Destina buluşmuştuk. Bayramdan önce gelirim belki, kimbilir...

Harikasınız şekerim,senin zaten nasıl güzel bir kadın olduğunu biliyordum,arkadaşınada bayıldım.Allahım dostluğunuzu daim etsin:nazar:
Vay adi diyede eklemek istedim birden o neydi ule orda bira ve cipsguclubacismile
Utanmadın dimi içmeye,tirbiyesiz edepsizalsanaalsanasmile
imza:15 gündür Ramazana giricez dye içirtmeyen kocasından şikayetci olan üye:2:

Bu aralar fena halde gelmeyi düşünüyorum canım. Aslında çok sık geliyorum ama telefonunu bilmediğim için arayamıyorum. Sadece Yeşilim'in numarası var. Geçen yaz o ve Destina buluşmuştuk. Bayramdan önce gelirim belki, kimbilir...

aa çok iyi.çok sevindim bak. .o zaman özelden telefonumu vereyim sana..

HARİKASINI KIZLAR ikiniz de çok güzelsiniz sabahın köründe canım bira istedi iyi mi neyse ....

Harikasınız şekerim,senin zaten nasıl güzel bir kadın olduğunu biliyordum,arkadaşınada bayıldım.Allahım dostluğunuzu daim etsin:nazar:
Vay adi diyede eklemek istedim birden o neydi ule orda bira ve cipsguclubacismile
Utanmadın dimi içmeye,tirbiyesiz edepsizalsanaalsanasmile
imza:15 gündür Ramazana giricez dye içirtmeyen kocasından şikayetci olan üye:2:

ay bir tanem, sarı papatyam buradaymış... sağol güzel arkadaşım benim...
anam napiim birayı seviyorum şöyle soğuk soğuk.içiyoruz ,kafaları buluyoruz.:)

Back