Herkese çok teşekkürler..
Okypete ciiim sana da güzel gün için ayrıca tşk ederim Şeniz
ayy tatlım. bende sana teşekkür ederim. tekrar buluşacağız bu böyle kalmayacak:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese çok teşekkürler..
Okypete ciiim sana da güzel gün için ayrıca tşk ederim Şeniz
sarıpapatyam tanır aslında. eski üye pen..
Ne sular geçti eski köprünün altından şakkıdı
Nerdeeee eski kk aklinialirimsmile
sarıpapatyam tanır aslında. eski üye pen..
Ne sular geçti eski köprünün altından şakkıdı
Nerdeeee eski kk aklinialirimsmile
sorma ya...kimler geldi kimler geçti. kimler kimlerle arkadaşlığını devam ettitdi kimler kimleri yanlış tanıdı ve sonra tanıyınca çok sevdi kimler kimleri yanlış tanıdı. duyguları zedelendi, ooo. film gibi sanki..
Ben balık hafızalıyım biraz,heleki Alyadan sonra su koymaya giderken banyoya gitmişliğim,elimdeki suluğu makinenin üzerine bırakmışlığım mutfaga girdiğimde neden geldim diye düşünmüşlüğüm pek mevcuttur .
Bununla birlikte ütü yaparken bir kısmını yerleştireyim diye odaya girmişliğim girmişken dolap içlerini düzeltmişliğim,had bide sileyim süpüreyim diye tüm yatak odasını temizlemişliğim aradan kaç saat geçmesine rağmen ütüyü fişte unutmuşluğum vardırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Valla hatırlamadım bu moddayken:kedi:
Ama güzel parçasın,Allah sevdiğine bağışlasın![]()
Benim de anahtarı gece yatarken kapının üzerinde bırakıp da hırsızları buyur etmişliğim vardır boshayallersmile
Tşk ederim,sen de hala güzel bir bayansın,bebek hiç değiştirmemiş boshayallersmile
daha açıklayıcı konuşun hala sarışınım:kedi:akannehir
kimsin kardeş?ohaoldumsmile
Biz daha doğurmadan böyleyiz,bir de doğum yapsak bilmim artık akannehirAldım haberleri Oky den msnde.Maşallah maşallah ilk kez gördüm seni benFıstık gibisinboshayallersmile
Çok teşekkür ederim iltifatın için,ama sen gel bi de beni vicitdan görsempatiksalakcinni
3 kilo daha zayıfım ama yayığım hala:sinifsinif:
Ne sen sor ne ben söyliyim anacım:bbo:
bende zayıflama hapları alıyorum hala. anam şu kilolar nedir başımıza dert. off ya.
Okypetecim iyi gelmiş baya,sana da söyledim iyi vermişsin bayanssulusmile
verdim biraz canım. ama şu an ne yapmaktayım biliyormusun. sabah zayıflama hapımı aldıktan ve mükkellef kahvaltımı yaptıktan sonra colamla o meşhur elmalı çöreği yemekteyim. colam zero yalnız hatırlatırım.sempatiksalakcinni
hap alıyoruz ya ,ne yesem yaramaz psikolojisimi nedir bu abukluk.:hulya:
Biliiim dün zor zapdettim brownileri senden :lepi:
ama nasıldı. ıslak ıslak. al beni al benide, elmalıyı alırken yanında benide al. diye bas bas bağırıyordu. sen olmasaydın onuda alacaktım. iyi ki vardın. onu dinlemedim.:))
Aynı performansı sen de ninewestte gösterdin canım,elimden zor aldın o güzel ayakkabıcıkları :umursamaz:
İntikamım süper oldu delikafadulden