Evet şişli memeriol da sunum falan yapmış sanırım biraz okudum haberlerini ya sadece eshre değil tabiki ama sayılı yerlerden biri bahçeci de burada değil ama kendi Arkadaşlarımızdan tandıklardan vs Mehmet Bey'i öneren çok benim kendi lise arkadaşım da Mehmet beye sebepsiz infertilite den ilk
tüp bebek denemesinde hamile kaldı o zaman fulya daydı aslında Amerikan hastanesinde Bülent urman ı düşünmüştük biz belki Teksen çamlıbeli bilirsiniz Türkiye'ye tüp bebeği getiren ilk doktorlardan ve Amerikan hastanesi üreme biriminin bölüm başkanı geçenlerde Mehmet reşiti biri daha eşime söyleyince randevu al oraya gidelim direk dedi bende bu sefer araştırmadan düşünmeden başlamak istiyorum olacağına varsın diyerek, sperm karıştırma mevzusunu hiç bilmiyorum tabiki arka tarafta ne dönüyor bilemeyiz ama normalde transfere giderken kırk kere soruluyor koldaki barkod okutuluyor vs falan bahçeci gibi biryer de böyle bir olay skandal sayılır bilemedim ama salı gününe de aldık randevuyu gideceğiz önümüzdeki adetimle başlamak istiyoruz