Su adama baya gülüyorum :)))))))
Bu adamı kadıköy'de gördüm birde :)
Bu ülkede bir kadının başörtüsünden sürüklenerek gözaltına alınmasından utanmakta kesinlikle haklısınız.Ben hiç görmedim böyle bir görüntü ama görsem nefret ederdim.Köşe yazısını okudum vay be nerelerden nerelere gelinmiş iyi basılmış kuyruklarına demekki. Çocukken tvde polisler başı kapalı ablaları başlarından örtüleri savurarak göz altına alıyorlardı ben o çocuk halimle tv başında utanıyordum dudağım büzülüyordu üzülüyordum , bir de bunu keyif alarak izleyenler vardı tabi. şimdi ekran başında o zamanki olayları keyif alarak izleyen bu şahsiyetin böyle bir yazı yazması dudağımı büzmedi aksine güldürdü... Komik ve de dikkate almaya değmez görüyorum.
Ben bu adamı canlı kanlı gördüm birde ofis haha :)hemen bir göz doktoruna gitonu gören gözler kanar
senınkı cokmu otuyor kakao?bu arada şu saraylım tartışması ne kadar uzadı yahu e tabı kazen kovdu size gun dogmuştu karşı tarafın en iyi muhaliflerinden biri kazen kovdugu ıcın siteye gelmiycekti ama hayaller suya düştüyok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..nedense öyle hissettim..
Ben bu adamı canlı kanlı gördüm birde ofis haha :)
Benim için önemli olan başörtülü yada değil yapilan haksızlık önemli olan .. Ama su da var başı açık diye.hic bir öğrenci okulundan atılmadı yada 1. Olarak bitirdiği fakültede diploma törenine alınmayıp başka öğrenci tarafından ağzı kapatılıp atılmadı .. Varsa Akp ninde yankı tavrı ona da en basta durur karşı çıkarım ..Bu ülkede bir kadının başörtüsünden sürüklenerek gözaltına alınmasından utanmakta kesinlikle haklısınız.Ben hiç görmedim böyle bir görüntü ama görsem nefret ederdim.
Ülkede değişen birşey yok malesef, bügünde saçı açık bayanlar sürüklenerek gözaltına alınıyor.
Bugün yetişkin halinizle saçlarından sürüklenerek gözaltına alınan kadınlardan da utanıyor musunuz?
Eğer utanıyorsanız yazıda haklı bulmanız gereken taraflarda var..
Bu arada kibleyebilirsin doğal hakkin .. Kib ile mi korkutuyorsun beni sanki ölüm.. Bu sitede sanki akp ye diktatör denilmiyor gibi yazma şuraya .. korku imparatorluğu diye konu dahi vardı başlığa na yazdigin konuda bile adam olamazsın yazıyor ..Seni kiblemem lazim, CHP `ye diktatör dedin.Ben AKP`ye diktatör desem bani yerim, seninde dememen lazim o zaman.
Sahi ne yaptida diktatördü CHP bunuda bilelim bari söz acilmisken ?
pekiii..mavi ve kakao seni ciddiye almıyorum canım devam et hahaha :)
boru diyor ya mantığa bak koptum
Neden sürüklendiğine bakarım. Benim gözümde teröristin erkeği kadını yoktur. Terörist sevicisiyse sempatizanıysa ve yahut birebir kendisiyse utanmam üzülmem. Ama başka türlü olaylarda yaka paça kontrolsüz müdahaleye karşıyım yazıktır heleki bunu bir erkek güvenlik gücü yapıyorsa.Bu ülkede bir kadının başörtüsünden sürüklenerek gözaltına alınmasından utanmakta kesinlikle haklısınız.Ben hiç görmedim böyle bir görüntü ama görsem nefret ederdim.
Ülkede değişen birşey yok malesef, bügünde saçı açık bayanlar sürüklenerek gözaltına alınıyor.
Bugün yetişkin halinizle saçlarından sürüklenerek gözaltına alınan kadınlardan da utanıyor musunuz?
Eğer utanıyorsanız yazıda haklı bulmanız gereken taraflarda var..
Aynen gerçekten öyle gözlüğüne varana kadar aynıçok merak ettiğim tek şey var, saçı gerçekten öyle mi?
Aynen gerçekten öyle gözlüğüne varana kadar aynı
Kulaklığı bile kulagindaydi
eee aferim o zaman sana..Arkadaş bi mesajında da bi fikir olsun,ufacık bi pırıltı olsun,nerdeee
Evet o seni kaale alıp cevap vermese bile,sürekli her fırsatta hakaret etmeye çalışman rahatsız etti beni,o yüzden onun sana çok gördüğü cevabı ben verdim
yokk akşam ciğer yedimm..Kakao yürek yemis
laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
sayyy saraylımmıonun işi gücü akp olmuş melekeleri uçmuş onun..
bak gene yanıldınn.. bilemedin kadesa öyle her söylenen lafada inanma cicim..yok ikinci üyeleği ile yaptığı şeyleri sordum ya zoruna gitmiş.
burada kimse onun yaptığın yapmadı malum kimse ikinci bir üyelik alıp etrafa saldırıp bunu yemek bölümüne dahi taşımadı.o yüzden saldırganlaştı ablası.
sana cevap yazmıyayım minikimm..senınkı cokmu otuyor kakao?bu arada şu saraylım tartışması ne kadar uzadı yahu e tabı kazen kovdu size gun dogmuştu karşı tarafın en iyi muhaliflerinden biri kazen kovdugu ıcın siteye gelmiycekti ama hayaller suya düştüha bu arada sen hiççç saraylım hakkında konuşma kakao onun fikri neyse zikri o onu yazar ,2. üyelikle(!)karşi tarafa yamanya calısmaz
Lafa inanmasin tabi biz de gordugumuze inandik lafa inanmadik zatibak gene yanıldınn.. bilemedin kadesa öyle her söylenen lafada inanma cicim..
o zaman saraylımla da uğraşmasana cevap yazmıyayım minikimm..
yok sen kendini ayır keleşim oky başlattı bende cevap verdim. bide keşke herkes senin gibi olsa.. hem milliyetçi,hem Atatürkçü, hem dindar.. ben seni hiç rastlamadım alaylarına ,dalgalarına saygılı davranıyorsun ve saygıyı hak ediyorsunn..Açıkca tehditvari konuşuyorsun kakao,sözlerine biraz daha dikkatedersen iyi olacak..
Okypete ve ben gibilere bu lafın,eğer laf istiyorsan bilirsin hiç altta kalmam ..
Resmen hakaret ediyorsun saraylıma çok ayıp..
Sürekli bir kazananı olmayacak "rövanş duygusu" gülünç, çirkin, bayat.Siz daha önce çok çektiniz, mağdurdunuz şimdi değilsiniz iyi güzel, peki bu şimdi başkalarına çektirmek, burunlarından fitil fitil getirmek anlamına mı geliyor? İntikam mı alacaksınız? Bir 13-15 sene sonra gün olur devran dönerse onlar da sizden mi intikam alsın tekrar. Nefret söylemleri çok çirkin. Her iki taraf için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?