Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Bu ülkede bir kadının başörtüsünden sürüklenerek gözaltına alınmasından utanmakta kesinlikle haklısınız.Ben hiç görmedim böyle bir görüntü ama görsem nefret ederdim.
Ülkede değişen birşey yok malesef, bügünde saçı açık bayanlar sürüklenerek gözaltına alınıyor.
Bugün yetişkin halinizle saçlarından sürüklenerek gözaltına alınan kadınlardan da utanıyor musunuz?
Eğer utanıyorsanız yazıda haklı bulmanız gereken taraflarda var..

yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin.. nedense öyle hissettim..
senınkı cokmu otuyor kakao?bu arada şu saraylım tartışması ne kadar uzadı yahu e tabı kazen kovdu size gun dogmuştu karşı tarafın en iyi muhaliflerinden biri kazen kovdugu ıcın siteye gelmiycekti ama hayaller suya düştü ha bu arada sen hiççç saraylım hakkında konuşma kakao onun fikri neyse zikri o onu yazar ,2. üyelikle(!)karşi tarafa yamanya calısmaz

Benim için önemli olan başörtülü yada değil yapilan haksızlık önemli olan .. Ama su da var başı açık diye.hic bir öğrenci okulundan atılmadı yada 1. Olarak bitirdiği fakültede diploma törenine alınmayıp başka öğrenci tarafından ağzı kapatılıp atılmadı .. Varsa Akp ninde yankı tavrı ona da en basta durur karşı çıkarım ..

Seni kiblemem lazim, CHP `ye diktatör dedin. Ben AKP`ye diktatör desem bani yerim, seninde dememen lazim o zaman.
Sahi ne yaptida diktatördü CHP bunuda bilelim bari söz acilmisken ?
Bu arada kibleyebilirsin doğal hakkin .. Kib ile mi korkutuyorsun beni sanki ölüm.. Bu sitede sanki akp ye diktatör denilmiyor gibi yazma şuraya .. korku imparatorluğu diye konu dahi vardı başlığa na yazdigin konuda bile adam olamazsın yazıyor ..

Neden sürüklendiğine bakarım. Benim gözümde teröristin erkeği kadını yoktur. Terörist sevicisiyse sempatizanıysa ve yahut birebir kendisiyse utanmam üzülmem. Ama başka türlü olaylarda yaka paça kontrolsüz müdahaleye karşıyım yazıktır heleki bunu bir erkek güvenlik gücü yapıyorsa.

eee aferim o zaman sana.. alkış istiyorsan alkışlayayımmı..

laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..

Açıkca tehditvari konuşuyorsun kakao,sözlerine biraz daha dikkatedersen iyi olacak..
Okypete ve ben gibilere bu lafın,eğer laf istiyorsan bilirsin hiç altta kalmam ..

sayyy saraylımmı onun işi gücü akp olmuş melekeleri uçmuş onun..

Resmen hakaret ediyorsun saraylıma çok ayıp..

bak gene yanıldınn.. bilemedin kadesa öyle her söylenen lafada inanma cicim..

sana cevap yazmıyayım minikimm..

Açıkca tehditvari konuşuyorsun kakao,sözlerine biraz daha dikkatedersen iyi olacak..
Okypete ve ben gibilere bu lafın,eğer laf istiyorsan bilirsin hiç altta kalmam ..

Resmen hakaret ediyorsun saraylıma çok ayıp..
yok sen kendini ayır keleşim oky başlattı bende cevap verdim. bide keşke herkes senin gibi olsa.. hem milliyetçi,hem Atatürkçü, hem dindar.. ben seni hiç rastlamadım alaylarına ,dalgalarına saygılı davranıyorsun ve saygıyı hak ediyorsunn..

Sürekli bir kazananı olmayacak "rövanş duygusu" gülünç, çirkin, bayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…