Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

o zaman saraylımla da uğraşma
uğraşmıyorumki ,,deşiyorum o akp nin seçmenlerine ne zaman hakareti bırakacak o zaman bende onu.. bırakacağım..haa onumu takip ediyorum hayır giriyorum siteye bakıyorum siyasette ne var yok bir bakıyorum saraylım ve seçmenlere hakareti.. yoksa ne işim olur onunla

Kendimi niye ayırayım kakao,düşüncemi direk söyledim sende ağzının ayarını ayarlamadan konuşuyorsun çoğunlukla..
Okypete'yi 8 yıldır tanırım bu sitede,bir konunun arkasındaysa vede haklıysa sonuna kadar gider destek oolurum ona..
Milliyetçi damarım kabarır gözüm görmez,Atatürk'çüyüm sonuna kadar bilen bilir bunu,ama dindar olduğum o kadar söylenememez..

Birgün bu bölümde kavga çıkmazsa çoluk çocuk sevindireceğim, yine tam kadro buradasınız

Bakayımmmmm ooooo eller bellerdeeee

Müdürüm pazardan geldim çok yoruldum çayımı içiyorum yarına dünüre damata yemek yapacam gel sen vazgeç tıkma mapısa sakın bak anlatcam neler olduğunu sonra

bir başbakan eğer bir şey açıklıyorsa net açıklayacak. ama asla dediğin gibi söylemedi. eğer öyleyse bile,bu lafın sıonuçlarının nelere varacağını bilerek söylemesi gerekir. baştakilerin her sözü emir olarak alınıyor bazı işgüzarlar tarafından çünkü..
ayrıca ülkede genç nüfusun azalması söz konusu değil. tam tersi genç nüfus fazla
ve evet devlet yatak odasında ve feveran edenlerde çok çok haklı

Son düzenleme:
yok öyle deme ben senin bir çok yorumunu gördüm dini konularda.. ve paylaşılan absürt bir dini konuda ki tepkilerinide okudum..keleşim..

İşte yazı tamda sizin bu tavrınızı anlatıyor.Saçından sürüklenen geç kızların terörist olduğunu veya sempatizanı olduğunu ıspatlayabilşr misiniz? Aksi halde diğerleri de başörtüsünden çekiştirilen kadınlara terörist deyip üzülmemekte haklı olur.
Ben her iki tarafa da üzülenlerdenim

Birgün bu bölümde kavga çıkmazsa çoluk çocuk sevindireceğim, yine tam kadro buradasınız

Bakayımmmmm ooooo eller bellerdeeee

Bende bir gün sağa sola kişisel sataşmadan , sadece konuyu tartışsak helva dağıtacağım

Aslında konuların hemen hepsinde , yereceğimiz ve öveceğimiz , hak vereceğimiz ya da burada abartmış diyeceğimiz detaylar var . Ama nedense hep tek bakış açısı ile , kılıç kuşanılıyor .

Neyse.

benmi başlattım. öyle sürrealist mesaj yazdınki konudaki maddelerle alakalı. mesela laikliğe öyle yanlış bir tanım yaptınki cevap vermek zorunda bıraktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…