Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet alkışla ama sahte üyeliğinle alkışlaeee aferim o zaman sana..alkış istiyorsan alkışlayayımmı..
uğraşmıyorumki ,,deşiyorum o akp nin seçmenlerine ne zaman hakareti bırakacak o zaman bende onu.. bırakacağım..haa onumu takip ediyorum hayır giriyorum siteye bakıyorum siyasette ne var yok bir bakıyorum saraylım ve seçmenlere hakareti.. yoksa ne işim olur onunlao zaman saraylımla da uğraşma![]()
yok sen kendini ayır keleşim oky başlattı bende cevap verdim. bide keşke herkes senin gibi olsa.. hem milliyetçi,hem Atatürkçü, hem dindar.. ben seni hiç rastlamadım alaylarına ,dalgalarına saygılı davranıyorsun ve saygıyı hak ediyorsunn..![]()
Birgün bu bölümde kavga çıkmazsa çoluk çocuk sevindireceğim, yine tam kadro buradasınız
Bakayımmmmm ooooo eller bellerdeeee![]()
görev rozetine talibim sen yokken kib lere bakarım konu kapatırım yerleri silerim hahahah :)
bir başbakan eğer bir şey açıklıyorsa net açıklayacak. ama asla dediğin gibi söylemedi. eğer öyleyse bile,bu lafın sıonuçlarının nelere varacağını bilerek söylemesi gerekir. baştakilerin her sözü emir olarak alınıyor bazı işgüzarlar tarafından çünkü..Ben üniversiteyi şehir dışında , hem de Antalya da okudum , bizim de kapımıza polis geldi .
İşgüzar komşular her dönem vardı , ki o yıllarda böyle söylemler yapan bir yönetim de yoktu .
Senin verdiğin baskın örneğini biliyorum , Manisa da idi . Şikayet üzerine . Cezada kız erkek kalınıyor diye değil , çevreye rahatsızlık verilmesinden .
İnan bana bazı şeyler medyanın şişirdiği kadar vahim değil .
Medya yalanları , birilerinin diğerini yerip olmadık senaryolar üretmesi ile beslemeyelim kendimizi .
Her daim 3 çocuk istemesi , genç nüfusun azalması ile ilgili . Gelecek yıllara yönelik bir istatiksel veri . Bunlar nasıl yetiştirilecek , sosyal bir devlet olarak bu vaade yeteri kadar destek olunacak mı falan ayrı bir tartışma konusu ...
Ama bundan yola çıkıp devlet benim yatak odama girdi , zorla doğur diye baskı yapıyor feveranları yersiz.
Ben hiç üzerime alınmıyorum , baskı da hissetmiyorum üzerimde . Verilen bir tavsiye var , bana uyarsa uygularım , uymazsa kulak ardı ederim ...bu kadar basit .
muneeee neden benim konularımda oluyor bunlar yaBirgün bu bölümde kavga çıkmazsa çoluk çocuk sevindireceğim, yine tam kadro buradasınız
yok öyle deme ben senin bir çok yorumunu gördüm dini konularda.. ve paylaşılan absürt bir dini konuda ki tepkilerinide okudum..keleşim..Kendimi niye ayırayım kakao,düşüncemi direk söyledim sende ağzının ayarını ayarlamadan konuşuyorsun çoğunlukla..
Okypete'yi 8 yıldır tanırım bu sitede,bir konunun arkasındaysa vede haklıysa sonuna kadar gider destek oolurum ona..
Milliyetçi damarım kabarır gözüm görmez,Atatürk'çüyüm sonuna kadar bilen bilir bunu,ama dindar olduğum o kadar söylenememez..
İşte yazı tamda sizin bu tavrınızı anlatıyor.Saçından sürüklenen geç kızların terörist olduğunu veya sempatizanı olduğunu ıspatlayabilşr misiniz? Aksi halde diğerleri de başörtüsünden çekiştirilen kadınlara terörist deyip üzülmemekte haklı olur.Neden sürüklendiğine bakarım. Benim gözümde teröristin erkeği kadını yoktur. Terörist sevicisiyse sempatizanıysa ve yahut birebir kendisiyse utanmam üzülmem. Ama başka türlü olaylarda yaka paça kontrolsüz müdahaleye karşıyım yazıktır heleki bunu bir erkek güvenlik gücü yapıyorsa.
Birgün bu bölümde kavga çıkmazsa çoluk çocuk sevindireceğim, yine tam kadro buradasınız
niye öyle diyorsun kii dün saraylımın konusunda tam kadro burdaydık..muneeee neden benim konularımda oluyor bunlar ya
açamayacağım konu monu![]()
benmi başlattım. öyle sürrealist mesaj yazdınki konudaki maddelerle alakalı. mesela laikliğe öyle yanlış bir tanım yaptınki cevap vermek zorunda bıraktınyok sen kendini ayır keleşim oky başlattı bende cevap verdim. bide keşke herkes senin gibi olsa.. hem milliyetçi,hem Atatürkçü, hem dindar.. ben seni hiç rastlamadım alaylarına ,dalgalarına saygılı davranıyorsun ve saygıyı hak ediyorsunn..![]()
yok öyle deme ben senin bir çok yorumunu gördüm dini konularda.. ve paylaşılan absürt bir dini konuda ki tepkilerinide okudum..keleşim..
ay herşeye bir atlama kakao. espri yaptımniye öyle diyorsun kii dün saraylımın konusunda tam kadro burdaydık..![]()
ah be keleşim o farzları kim kaybettiki ben bulayım bende öyle ..ama genede dindarım iştee..Tepki vermem normaldir,sonuçta bende birşeylere inanıyorum..
Ama bu benim farzları yerinegetirdiğimi göstermez..
kız atlamıyorum espiri yaptığını anladım.. bende espri yaptım aşkolsun küstümay herşeye bir atlama kakao. espri yaptım