Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Kakao senin gibi insanlara bizim burada yumuşak diken derler.yani lafını böyle canım cicim diyerek sokar.

Bak burada akp li mhp li chp li hdp li çok kişi ile kimi zaman ayrı düştük kimi zaman bir olduk ancak o kişilerin içinde benim asla bi yere oturup da bak bunun özü sözü birdir söylediğinin arkasında durur diyemediğim ender kişilerdensin. Sen insanları gider gitmez linç edebilen bir yapıdasin bunu gördüm ben.bunu o gün bize bir ara oky e sonra Saraylım a yaptın. Yani sırada her an bir başkası olabilir. Işte bu tedirgin edici.

Ben de sana bir şey olsun istemem Allah korusun ama düşüncelerim bu.

o zaman yanlış tanımışsın ve yanlış algılamışsın diyecek bişi yoktur..ama şunuda bilmeni isterim sende alaycı ,dalgacı gözüküyorsun öylemisin peki

o zaman yanlış tanımışsın ve yanlış algılamışsın diyecek bişi yoktur..ama şunuda bilmeni isterim sende alaycı ,dalgacı gözüküyorsun öylemisin peki
Evet öyleyim. Karşımda siyaset konuşacak birini görmezsem çok güzel dalga geçebilirim. Bu kişiye bağlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…