• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

çünkü bıktık artık.tartışma bile zevkini yitirdi.şöyle yeni yeni kişiler gelse de yeni sesler duysak bari.
yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin.. :KK14::KK14:nedense öyle hissettim..

neden ayrımcılık olsun tüm personele o saatte izin verilecek cumaya gidenlere değil bildiğim kadarıyla

Böyle bir durum da namaz kılmayan insanlar fişlenecek herkes bizim kadar güzel düşünemeyebiliyor. Öyle insanlar var ki izin olduğu halde kılmıyor diye kılmayanı dışlayacak..

Köşe yazısını okudum vay be nerelerden nerelere gelinmiş iyi basılmış kuyruklarına demekki. Çocukken tvde polisler başı kapalı ablaları başlarından örtüleri savurarak göz altına alıyorlardı ben o çocuk halimle tv başında utanıyordum dudağım büzülüyordu üzülüyordum , bir de bunu keyif alarak izleyenler vardı tabi. şimdi ekran başında o zamanki olayları keyif alarak izleyen bu şahsiyetin böyle bir yazı yazması dudağımı büzmedi aksine güldürdü... Komik ve de dikkate almaya değmez görüyorum.

Back