- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..çünkü bıktık artık.tartışma bile zevkini yitirdi.şöyle yeni yeni kişiler gelse de yeni sesler duysak bari.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..çünkü bıktık artık.tartışma bile zevkini yitirdi.şöyle yeni yeni kişiler gelse de yeni sesler duysak bari.
O kadar diyosunOkuma derim devrelerin yanabilir
bakıyorum hemennSanirim ondan.
Bu arada kadesa konu açtım ben bir fikir belirt bana eğitimci olarak
@AusenciaKakao ve Ben pamuk eller cebe litfen
burada kimsenin borusu ötmüyor kakao. herkes eşit bu sitede.yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..nedense öyle hissettim..
Arkadaş bi mesajında da bi fikir olsun,ufacık bi pırıltı olsun,nerdeeeucu sanamı dokundu..
![]()
Sanirim ondan.
Bu arada kadesa konu açtım ben bir fikir belirt bana eğitimci olarak
@AusenciaKakao ve Ben pamuk eller cebe litfen
Evet bir bak fikrini belirt sen de kararsizlari oynuyorum resmenbdv de mi.şimdi mesaim bitti çıkıcam da akşam bakarım.
yok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..nedense öyle hissettim..
neden ayrımcılık olsun tüm personele o saatte izin verilecek cumaya gidenlere değil bildiğim kadarıyla
burada kimsenin borusu ötmüyor kakao. herkes eşit bu sitede.
Evet bir bak fikrini belirt sen de kararsizlari oynuyorum resmen
Kakao yürek yemisyok kadesa bence o değil .. bence artık senin borun ötmüyorda burada ondan gibime geldi bu isteğin..nedense öyle hissettim..
Kakao yürek yemis![]()
Açık oy kapalı sayım ile yapılan secimler mesela ..Seni kiblemem lazim, CHP `ye diktatör dedin.Ben AKP`ye diktatör desem bani yerim, seninde dememen lazim o zaman.
Sahi ne yaptida diktatördü CHP bunuda bilelim bari söz acilmisken ?
mavi ve kakao seni ciddiye almıyorum canım devam et hahaha :)
boru diyor ya mantığa bak koptum![]()
Su adama baya gülüyorum :)))))))
Bu adamı kadıköy'de gördüm birde :)